Προς το περιεχόμενο

[Mobile Power Bank] Xiaomi 10400mAh @ GEARBEST $16.39

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,αγόρασα το 10000mah από το gearbest.

Στην αρχή όλα καλά πέρασε το τέστ αυθεντικότητας (αν το έκανα σωστά) και με μία φόρτιση

μου κράτησε να φορτίσω περίπου 3 φορές το note 2.

Μετά από αυτή την πρώτη φορά φαίνεται σαν να τελείωνει αμέσως η μπαταρία και να μην βγάζει ούτε

μία φόρτιση.

Το bank το φορτίζω με τον φορτιστή του note 2.

Mήπως δουλεύει όταν το έχω βγάλει από το κινητό?

Για να το κλείσω πρέπει να βγάλω το καλώδιο φόρτισιης?

Υπάρχει αντίστοιχο μηχάνημα για να φορτίζω τις μπαταρίες

από την φωτογραφική μου μηχανή που έχει ο φορτιστής κανονική υποδοχή?

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Το συγκεκριμένο από το gearbest έρχεται σε χάρτινο κουτάκι ή στο πλαστικό που είναι και σαν θηκούλα;

Πλέον όλα έρχονται σε χάρτινο κουτί από όπου και να τα αγοράσεις.

Δημοσ.

Πλέον όλα έρχονται σε χάρτινο κουτί από όπου και να τα αγοράσεις.

Κρίμα και ήταν χρήσιμο να υπάρχει σαν θηκούλα προστασίας. Αυτές που υπάρχουν οι φθηνές στο ebay οι silicone είναι καλές; Πολύ φθηνές είναι αλλά από ποιότητα;

Δημοσ.

Κρίμα και ήταν χρήσιμο να υπάρχει σαν θηκούλα προστασίας. Αυτές που υπάρχουν οι φθηνές στο ebay οι silicone είναι καλές; Πολύ φθηνές είναι αλλά από ποιότητα;

Μια χαρα ειναι για τη δουλιτσα τους. Παρε απο οποιον βρεις πιο φθηνα αλλά αξιοπιστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πήρα ένα για έναν φίλο από το Gearbest και από την ήδη χαμηλή αρχική που έχει ($15.39), μαζί με κάτι πόντους που προφανώς είχα από προηγούμενες αγορές από το ίδιο μαγαζί και εξαργύρωσα (ίσως κι εσείς να έχετε), μου βγήκε στα $10.79 - λιγότερο από €10 δηλαδή. Νομίζω η τιμή είναι κορυφαία για τέτοιο power bank...

Επεξ/σία από matrixxx
τα κοκκινα
  • Moderators
Δημοσ.

Μόλις πήρα ένα για έναν φίλο από το Gearbest και από την ήδη χαμηλή αρχική που έχει, μαζί με κάτι πόντους που προφανώς είχα από προηγούμενες αγορές από το ίδιο μαγαζί και εξαργύρωσα (ίσως κι εσείς να έχετε), μου βγήκε στα $10.79 - λιγότερο από €10 δηλαδή.

Πες "μας" και την αρχικη τιμη ή τα μπονους που ειχες γιατι το θεμα λεει 16 δολλαρια ενώ εσυ 10.7

Εχει τραβηχτει τοσο αυτό το τοπικ που μαλλον πρεπει να κλεισει καποια στιγμη γιατι υπαρχουν εδώ μεσα 20 διαφορετικες τιμες και κανεις δεν ξερει ποια είναι η τιμη τωρα, ειδικα με τετοια ποστς "θολα".

• Like 1
Δημοσ.

Πες "μας" και την αρχικη τιμη ή τα μπονους που ειχες γιατι το θεμα λεει 16 δολλαρια ενώ εσυ 10.7

Εχει τραβηχτει τοσο αυτό το τοπικ που μαλλον πρεπει να κλεισει καποια στιγμη γιατι υπαρχουν εδώ μεσα 20 διαφορετικες τιμες και κανεις δεν ξερει ποια είναι η τιμη τωρα, ειδικα με τετοια ποστς "θολα".

Αναφερθηκε εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/559807-mobile-power-bank-xiaomi-10400mah-gearbest-1639/?p=53952523

Από τότε δεν άλλαξε η τιμή του. $15.39  ends May 30, 2015

Δημοσ.

Ήδη από το #237 ο συμφορουμίτης είχε αναφέρει την τελευταία μειωμένη τιμή στα $15.39

http://www.insomnia.gr/topic/559807-mobile-power-bank-xiaomi-10400mah-gearbest-1639/?p=53952523

Μου έδωσε και την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω 230 bonus points (μάλλον τους κέρδισα από το Pipo X7 που πήρα από αυτούς πρόσφατα) με αποτέλεσμα η τελική τιμή να πέσει κάτω από τα €10

pHX5IFq.png

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αναφερθηκε εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/559807-mobile-power-bank-xiaomi-10400mah-gearbest-1639/?p=53952523

Από τότε δεν άλλαξε η τιμή του. $15.39  ends May 30, 2015

Βρε εγω το ξερω, αυτό που ειπα ηταν να μην γινονται ποστς που (σε ένα θεμα που εχει εδώ και καιρο καταντησει... πουτ@@@, αν όχι από την αρχη αφου από ο,τι διαβαζα δεν υπηρχε αυτή η τιμη λογω υποχρεωτικών μεταφορικων) μπερδευουν πιο πολύ οσους προσπαθουν διαβαζοντας 3-4  ποστς και όχι και τις 19 σελιδες, να καταλαβουν τι γινεται.

edit. Και αφου βλεπω ότι δεν διορθωνει ο αγαπητος Καρασαρδελης το ποστ του, θα το κανω εγω αναγραφοντας την τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Κλείστο αυτό αν είναι να ανοίξουμε καινούριο μιας και η προσφορά θα κρατήσει για πολύ ακόμα.

Δεν είναι υποχρεωτικό πλέον το tracking number αν και τότε που ήταν πάλι μπορούσες να μην το πληρώσεις.

• Moderators
Δημοσ.

Αντε, δικο σου. (όχι για την διαφορα τιμης που είναι μολις 1$, αλλα για να είναι "καθαρο" το νέο τοπικ και όχι με 19 σελιδες στην πλατη του και σαφες για την τιμη και το "πως" της με την αποφυγη των μεταφορικων, από το πρωτο ποστ).

Δωσε και τον συνδεσμο αυτου στο τελος του #1 ποστ του νεου, για οποιον θελει χρησιμες πληροφοριες που πιθανον υπαρχουν σε αυτό μεσα στις 19 σελιδες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...