Tzoustiniana Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Αυτό το gearbest δουλεύει τελικά σωστά? Βλέπω την μπαταρία που λέτε (10400) και την έχει στα $15,12. Την βάζω στο καλάθι και μου την δείχνει στα $20,04. Προσπαθώ να βάλω τον κωδικό και μου ζητάει login. Κάνω login και δοκιμάζω πάλι τον κωδικό αλλά μου ξαναζητάει login. Επιλέγω το online chat και μου εμφανίζει μνμ ότι κάθε αντιπρόσωπος μιλάει με 6 πελάτες και δεν προλαβαίνει. Μάλλον πέτυχα το site σε δύσκολη στιγμή.. ΥΓ. Τελικά πέτυχε το login (ήθελε activation) αλλά ο κωδικός πλέον δεν ισχύει και η τιμή είναι στα $20,04. Προχώρησε και θα δεις ότι είναι 15.12 δολάρια. Το κουπόνι δεν ισχύει πλέον γιατί έπεσε η τιμή στην τελική που είχε με το κουπόνι. Edit : Τώρα είδα το χρονόμετρο ότι έχει τελειώσει, ενώ κανονικά ήταν μέχρι και αύριο. Αν θες προχώρα μέχρι εκεί που σου ζητάει να πληρώσεις για να δεις το τελικό ποσό. Εντύπωση μου κάνει πάντως να λένε 50000 και να μην είναι ούτε καν 30000. Ακόμη και 20000 να είναι πάλι συμφέρει. Πάντως αν έχει πάρει κανείς κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ χρήσιμη η γνώμη του. Τώρα πάτησα το λινκ και κατάλαβα ότι με τα 2-5 ευρώ που είπες κυριολεκτούσες. Όχι δεν κάνουν τόσο, επίλεξε προιόν για να σου βγάλει τιμή. Είχα διαλέξει capacity και δεν άλλαξε η τιμή...Δεν είχα διαλέξει χρώμα. Αλλά και πάλι εξακολουθεί να είναι μούφα. 1
funbreaker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Είναι μούφα τα mha. Στην καλύτερη θα είναι γύρω στα 5000, με κύκλωμα της πλάκας και μηδενική προστασία (μπορεί να σκάσουν στο χέρι σου, να καούν, να κάψουν μπαταρία κινητού, κτλ). [Αν διαβάσεις το review, θα πεις: μα ο τύπος λέει για 19000mah και για bargain. Μέχρι που διαβάζεις το follow up] Στη χειρότερη, έχεις αγοράσει άμμο. ΟΚ με έπεισες να μην τα ακουμπήσω. 1
yiannis71 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 ΠΑιδια εχει γραφτει οτι στο banggood πλεον παιζει στα 15$? http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5V-2A-10400mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-923637.html Γράφει ορίτζιναλ αλλά το έχει πάρει κάνεις εδώ για ξέρουμε 100% αν είναι γνήσιο;
barman_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ολα καλα,ηρθε σημερα.9/3 παραγγελια.πολυ γρηγορα θα ελεγα,αφου εφυγε σχεδον μια βδομαδα μετα. με sg post και το θεμα ειναι οτι κατι αλλα πραματακια που πηρα με nl για δοκιμη μια βδομαδα μετα,ηρθαν και αυτα σημερα! ολα εν τελη,φορτιζω τωρα το κινητο μου με αυτο
mary Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παρελαβα και γω χθες το 16000, μετα απο 20 μερες περιπου που εφυγε απο Κινα. Ειναι αυθεντικό και με βαση τα οσα λενε και με βαση το νουμερο στην επισημη σελιδα. Παντως 8 ωρες μετα ακομα φορτιζει.....
saxos55 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Παντως 8 ωρες μετα ακομα φορτιζει..... Λογικό. Θέλει 9 ώρες με 2Α και 14.5 με 1Α φορτιστή. 2
funbreaker Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Η σύνθεση Power Bank με μπαταρίες 18650 τι λέτε, αξίζει?
opera Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 2/4 άφιξη, 3/4 παραλαβή με αποστολή 11/3 με post NL ,φορτίζω το SGS2 μου τώρα.
panos2171 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Σκέφτομαι να πάρω ένα για ώρα ανάγκης να υπάρχει δηλαδή στην άκρη αλλά δεν ξέρω τι απώλειες έχει μετά από κανένα μήνα ας πούμε κι αυτό αν χρειαστεί. Αξίζει να το πάρω για τέτοια χρήση ή μπα;
tony81 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αμα έχεις μονο κινητό και τη βγάζει τη μέρα μπορείς και να το αποφυγεις. Εγώ που έχω κινητό και tablet ρουφήχτρες και δεν τα προλαβαινω στο δρόμο χρειάζεται..
jonkyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παραγγελια-πληρωμη στις 17 Μαρτιου, αποστολη με NL Post στις 19 Μαρτιου. Παραλαβη απο ταχυδρομο χθες, 7 Απριλιου. Περιπου τρεις εβδομαδες απο το πρωτο κλικ μεχρι το ανοιγμα του φακελου. Καλημερα.
tiestointhemix Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Απο που βλέπουμε αν είναι αυθεντικό; Το δικο μου ήρθε με ενα "χρυσο" στικ πάνω στο κουτί. Υποθέτω από εκεί παίρνουμε το νούμερο και το βάζουμε σε ειδική σελίδα που λέει αν είναι γνήσιο;
Tzoustiniana Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Παραγγελία 17/3 με αποστολή στις 18/3, άφιξη Παρασκευή 3/4 και λόγω ΣΚ και υποχρεώσεων ακόμα δεν έχω πάει να παραλάβω Απο που βλέπουμε αν είναι αυθεντικό; Το δικο μου ήρθε με ενα "χρυσο" στικ πάνω ατο κουτί. Υποθέτω από εκεί παίρνουμε το νούμερο και το βάζουμε σε ειδική σελίδα που λέει αν είναι γνήσιο; Αν πας λίγες σελίδες πίσω θα δεις τους τρόπους
jonkyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Απο που βλέπουμε αν είναι αυθεντικό; Το δικο μου ήρθε με ενα "χρυσο" στικ πάνω στο κουτί. Υποθέτω από εκεί παίρνουμε το νούμερο και το βάζουμε σε ειδική σελίδα που λέει αν είναι γνήσιο; http://www.mi.com/verify/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις