bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Εχω παρει μια natec θηκη hdd 2.5 '' Aυτην εδω http://www.smart.sk/galeria/1_162360/natec-rhino-externy-box-pre-2-5-sata-hdd-usb-2-0-hlinikovy-cierny-nkz-0275-original.jpg 1.Εχει ενα καλωδιο usb που στην μια πλευρα εχει την μικρη υποδοχη που μπαινει στην θηκη και στην αλλη διακλαδωνεται σε δυο μεγαλες usb υποδοχες για το pc.Γιατι διακλαδωνεται σε δυο ? Τι χρειαζεται η δευτερη ? 2.Εχει μια υποδοχη για τροφοδοτικο αν δει καποιος στην φωτο .Στην συσκευασια δεν ειχε καποιο, αλλα σε ενα unboxing λινκ καποιος τυπος ειχε μια φωτο με τροφοδοτικο (εκτος αν ηταν δικο του).Η υποδοχη αυτη τι χρειαζεται ? Η θηκη λειτουργει (και ) με τροφοδοτικο ? 3.Συνεδεσα δισκο και δεν μου τον αναγνωριζει καθολου .Εχω κατι θεματα τελευταια γενικως , αλλα οχι να μην βλεπει καποιο δισκο καθολου , ουτε στο device manager.Μηπως φταει η συνδεση ? Μηπως πρεπει να βαλω τροφοδοτικο , εχω ενα απο usb hub, η θα καψει καμμια θηκη-δισκο ?
GBorb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σε καποια λαπτοπ πρεπει να συνδεσεις και τα 2 USB γιατι δεν φτανει το ρευμα μονο απο το ενα. Για αυτο εχει 2 απο την αλλη μερια.
bluesattack Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Aυτο σκεφτηκα και εγω, αλλα φοβηθηκα να τα συνδεσω και τα δυο.Και το τροφοδοτικο ? Για εξτρα ρευμα αν χρειαστει να συνδεσεις μονο μια ? Συνδεσα και τις δυο και φαινεται οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα