Προς το περιεχόμενο

Οι Google και Mattel συνεργάζονται και παρουσιάζουν ολοκαίνουριο View-Master!


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και όμως, σε συνεργασία με την Google, η γνωστή εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Mattel ανακοίνωσε το νέο View-Master.Το πρώτο View-Master παρουσιάστηκε το 1939, και θα λέγαμε πως ήταν η πρώτη προσπάθεια τρισδιάστατης εικονικής πραγματικότητας αφού χρησιμοποιούσε στερεοσκοπικές εικόνες και έδινε την αίσθηση στον χρήστη ότι έβλεπε τρισδιάστατες εικόνες από διάφορες τοποθεσίες στον κόσμο.

 

Το πλέον σύγχρονο View-Master αποτελεί μία παραλλαγή του γνωστού Cardboard της Google, και για να λειτουργήσει απαιτεί βεβαίως smartphone ενώ επιπλέον είναι εξοπλισμένο με ορισμένα φυσικά πλήκτρα που ενεργοποιούν συγκεκριμένες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής της Mattel, η οποία θα συνεργάζεται και με υλικό από 3rd-party developers.

 

Το νέο View-Master της Mattel, θα υποστηρίζει smartphones με Android (αρχικά, αφού αργότερα θα είναι συμβατό και με iPhone) και θα κυκλοφορήσει μαζί με ένα δισκάκι με κόστος $29,99.

Η Mattel θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά δισκάκια με τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες και εμπειρίες (experience reels) με κόστος $14,99.

 

 

Link.png Site: GameSpot

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάνεις άλλος ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες για virtual reality gaming που δίνει αυτό το βίντεο/ιδέα. Ειδικά αν έχει smooth αλλαγή camera ανάλογα με το πως κινείται το κεφάλι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...