Benoulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια καλησπερα εχω iphone 5 και θα ηθελα να ξερω υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπλοκαρει εισερχομενες κλησεις με αποκρυψη γιατι μερικες φορες με παιρνουν αγνωστα νουμερα τηλεφωνο και ειναι σπαστικο. Ευχαριστω!
hardrocker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 calls black list λεγεται μπορεις να το βρεις στο google play.παντως φανταζομαι οτι δεν ειναι απαραιτητο να γραφεις με μεγαλη γραμματοσειρα
veteranos123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μιας και δεν έχω iphone έκανα ένα googlarisma και πολύ προτείνουν το 360MobileSafe calls black list λεγεται μπορεις να το βρεις στο google play.παντως φανταζομαι οτι επρεπε να γραφεις με μικρη γραμματοσειρα οπως οι αλλοι. Για iphone μιλάει οπότε δεν μιλάμε για το google play αλλά για το apple store
Unabomber Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 calls black list λεγεται μπορεις να το βρεις στο google play.παντως φανταζομαι οτι δεν ειναι απαραιτητο να γραφεις με μεγαλη γραμματοσειρα xμμμμ, και με μεγαλη που το εγραψε….. δεν το διαβασες καλα ? ΙPHONE 5…… εχει το παληκαρι…. 1
ioankav Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για απόρριψη κλήσεων που είναι με απόκρυψη μίλα με τον πάροχό σου. Πχ για τη Vodafone ισχύει η παρακάτω υπηρεσία (το έχει κάνει ο πατέρας μου και είναι δωρεάν)http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?request_locale=el&pageId=11626&lang=el_GRΦαντάζομαι και οι άλλες θα έχουν κάτι παρόμοιο
Unabomber Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τσεκαρε και εδω http://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-block-number-any-iphone-ios-7-ios-6-3457215/
Benoulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 δεν το εχω κανει jailbreak kostasspil
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα