Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, Μέχρι σήμερα έμπαινα κανονικά - εννοώ - οτι υπήρχε το "καλώς ήρθες Παναγιώτης Σ." -και όταν έμπαινα στα forum ΔΕΝ χρειαζόταν να ξανάσυνδεθώ. Αυτά εως σήμερα το απόγευμα , οπου το μόνο που άλαξε στο pc είναι το, οτι έφαγε ενα καλό format και έκτοτε: Δεν υπάρχει το "καλως όρισες ..."|, όποτε μπαίνω στο forum πρέπει να ξανάσυνδεθώ - λες και δεν είμαι συνδεδεμένος απο την αρχική σελίδα, και επειδή έχω το insomnia αρχική σελίδα , όποτε πατώ home φτού και απο την αρχή. Είναι ιδέα μου ή υπάρχει πρόβλημα?? Ευχαριστώ για τυχόν απάντηση, Παναγιώτης Σκουλουδάκης
marios1957 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Φάε όλα τα μπισκότα(cookies) και ξαναμπές... Πρόβλημα-ως τώρα-ΔΕΝ υπάρχει.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Φίλε marie, βαρυστομάχιασα - πάω για σουρωτή - , αλλά τίποτα. μάλλον θα φάει δεύτερο αύριο πρωί - πρωί. Thanks anyway.
sornok Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 eee min kaneis format gia ena forum , kati allo ftaiei, tsekareis to box pou leei na thymatai to password ? kati allo tha ftaiei akoma kai an den einai afto pros theou min kaneis format :)
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2003 Καλημέρα. Too late my friend, ήδη το έκανα και ιδού, λύθηκαν όλα. Πάντως σίγουρα κάτι έφταιγε, δεν μου έπαιζε η κάρτα tv/radio, ενω έχω το registration key απο το pccillin δεν μπορούσα να το περάσω με τίποτα και μερικά άλλα probs. Τώρα όλα μια χαρά, Ευχαριστώ πάντως παιδιά,
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Καλημέρα. Too late my friend' date=' ήδη το έκανα και ιδού, λύθηκαν όλα. Πάντως σίγουρα κάτι έφταιγε, δεν μου έπαιζε η κάρτα tv/radio, ενω έχω το registration key απο το pccillin δεν μπορούσα να το περάσω με τίποτα και μερικά άλλα probs. Τώρα όλα μια χαρά, Ευχαριστώ πάντως παιδιά,[/quote'] Πατριδα μην ξεχνας τη Χρυση συνταγη: Ενα format την ημερα ...τον γιατρο τον κανει περα!!!!!
LupinIII Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Paidia ki egw eixa provlhma... Ystera apo eisvolh iou pou mou...(exm!)... to susthma,anagastikh 8erapeia h ektelesh!! Ystera apo to format eixa ena provlhmataki gia na sunde8w. Vasika den mou ekane sundesh me th selida..Ka8olou... Eixa krathsei tis plhrofories mou(kai ta cookies) kai ta eixa xanavalei sto susthma alla tipota... Pisteua oti isws uphrxe provlhma me th sundesh alla se alla sites mphka kanonika.. Twra katafera na sunde8w(kati pou apetuxe prin 4 wres peripou) Agnwstai ai voulai tou INTERNET
marios1957 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Όχι ρε συ,φάγαμε (πάλι) όλο το χώρο που είχαμε και πήγαμε σε άλλη αυλή να παίξουμε...Φυσιολογικά πράγματα για την insomnia...
Hal9000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Απο χθές η σελίδα δεν ήταν προσβάσιμη εξαιτίας αλλαγής server. Πριν λίγο επανήλθε
marios1957 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2003 Τούφα,μπερδεύτηκες πάλι....Ο τσολιάς(ένεκα η εθνική εορτή) είσαι,όόόχι ο αρχηγός....
dreamcast Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2003 th diafwnisw me to filo pou eipe :*oxi kai format gia ena forum*gia to insomnia oxi 1 alla deka format!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.