Tzoustiniana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Όπως λέω και στον τίτλο μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο πρόγραμμα για δημιουργία βίντεο (για youtube) που να δέχεται εικόνες .gif ? Να είναι free, αν έχει και ελληνικό μενού θα ήταν 1+ Δεν ξέρω αν πρέπει να το επισημάνω αλλά εννοείται να δέχεται και ήχο/τραγούδι.
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αν θες να κολλήσεις απλά μια εικόνα πάνω σε ένα τραγούδι υπάρχει ποιο εύκολη λύση. http://www.insomnia.gr/topic/540931-mp3-βιντεο/?p=53449449 Αυτό που ζητάς μπορείς να το κάνεις με το aviutl δέχεται και απλές και κινούμενες εικόνες,αλλά είναι πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και σαν τέτοιο θέλει λίγο προσπάθεια μέχρι να καταλάβεις τα βασικά και να γίνει ρουτίνα. 1
Tzoustiniana Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Θέλω να φτιάχνω εξαρχής ένα βίντεο που να έχει τραγούδι και εικόνες της επιλογής μου, κινούμενες ή όχι άρα το aviutl θα μου κάνει πιστεύω. Θα το δοκιμάσω! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα