Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ίδια.... δεν υπάρχει κάτι αυτοματοποιημένο να βρω λύση? μήπως είναι κάποιος ιός? έχω microsoft essential μήπως θέλω κάτι άλλο?

Δημοσ.

Εφόσον στο κάνει μόνο online σημαίνει πως είναι πρόβλημα στους browser, αλλά το ίδιο πρόβλημα σε όλους είναι ένδειξη κακόβουλου προγράμματος ή απλά τα έχεις κάνει μαντάρα με τα add-ons.

Σκάναρε τον υπολογιστή με το spybot 1.6.2 (οχι την πιο καινούρια έκδοση είναι μάπα) και με το antimalware malware bytes. Αφαίρεσε τελείως το flash player , δες εδώ πως γίνεται  https://forums.adobe.com/thread/928315

Δημοσ.

τα ίδια.... δεν υπάρχει κάτι αυτοματοποιημένο να βρω λύση? μήπως είναι κάποιος ιός? έχω microsoft essential μήπως θέλω κάτι άλλο?

Αφού σου κάνει τα ίδια και χωρίς Pagefile, δεν είναι πρόβλημα του δίσκου.

Καθάρισε το λειτουργικό σου, όπως σε συμβούλεψαν.

Δημοσ.

δεν αντέχω άλλο καθάρισα 410 ιούς και ακόμα τα ίδια...

410 και συνεχίζει... χμμμ αναρωτιέμαι γιατί να κολλάνε τα βίντεο άραγε... χμμμ ύποπτο...

Πέρα απο τη πλάκα, ίο έχεις φάει φίλε μου, θέλεις σκανάρισμα με διαφορετικά προγράμματα για ιούς και spyware και μπόλικη υπομονή. Στη χειρότερη πάρε back up και κάνε φορμάτ. Και βάλε κανένα antivirus της προκοπής αυτή τη φορά... Και όταν λέω της προκοπής δεν εννοώ Avg...

• Like 1
Δημοσ.

καθάρισμα με malwarebytes επίσης γιατί είδα ότι δεν προτάθηκε.

βέβαια προσωπικά με τόσο πράγμα μέσα θα έκανα μια επαναφορά λειτουργικού,μιας και το dell που έχεις έχει προγραμματάκι και θα στο επαναφέρει σα να τον αγόρασες σήμερα.

απο κει και πέρα,βάλε κάποιο αντιβιωτικό της προκοπής(πχ kasperksy η eset)τις δοκιμαστικές τους εκδόσεις και σύνδεσε και ό,τι περιφεριακό είχες μήπως και έχεις μολύνει και περαιτέρω εξωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους.

το MSE δεν είναι αντιβιωτικό πλέον,δεν προστατεύει τίποτα.Σα να παίζεις μπάλα χωρίς τερματοφύλακα.

Δημοσ.

Προτάθηκε παραπάνω το malwarebytes αλλα και με τόσο πράγμα στον υπολογιστή και πάλι δεν βλέπω προκοπή χωρίς format

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...