GREGTONY Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Έχω πρόβλημα με τα video είτε είναι στο youtube είτε οπουδήποτε αλλού, παίζουν κανονικά τα video το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ανά 2 λεπτά σχεδόν, κολάει το βίντεο για 1-2 δευτερόλεπτα και ακούγετε ένας χαρακτηριστικός ήχος (ττττρρρρρρρρρρρρρρ). έχω κάνει αναβαθμιση τα πάνατα στον υπολογιστή μου και καινούργια έκδοση flash palyer. το λάπτοπ μου είναι DELL ,intel i7 2.8 ghz, ram 6gb,
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τρέξε το DPC latency checker θα σου δείξει αν υπάρχει πρόβλημα με κάποιο driver ή κάποια συσκευή.
GREGTONY Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ναι μου εβγαλε προβλημα τώρα τι κάνω γιατι είμαι ασχετος. Αυτό είναι το μήνυμα, παρακαλώ βοήθεια Παρακαλώ βοήθεια!!!!
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Βγάλε ότι εξτρά υπάρχει,αν έβαλες κάτι δηλαδή. Ψάξε στο νετ με το μοντέλο του laptop για να δεις μπας και είναι γενικό πρόβλημα και υπάρχει λύση. Ξεκίνα να ξηλώνεις driver ή να απενεργοποιείς συσκευές από την διαχείριση υλικού μέχρι να βρεις ποια συσκευή είναι η προβληματική. Μπορεί να είναι και από λάθος ρύθμιση κάποιας συσκευής μέσα στο bios. Γενικά είναι από της δύσκολες περιπτώσεις να βρεθεί το πρόβλημα.
GREGTONY Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παρακαλώ βοήθεια!!! δεν γίνεται τίποτα δοκίμασα οτι αναφερεται σε ήχο και βίντεο και δεν γίνεται τίποτα βοήθεια παρακαλώ για να μην χρειαστει να πάω για ένα άσκοπο format
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 δεν γίνεται τίποτα δοκίμασα οτι αναφερεται σε ήχο και βίντεο και δεν γίνεται τίποτα Δεν χρειάζεται να έχει σχέση με εικόνα ήχο η προβληματική συσκευή,μπορεί να είναι και κάποια usb, σκληρός δίσκος,wifi ,πραγματικά οτιδήποτε.
GREGTONY Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ φίλε αλλά δοκιμασα αρκετά και σε κάποια χρειάζεται επενεκείνηση και είναι αρκετα χρονοβόρο είναι πάρα πολλά....
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για αυτό και εγώ το είπα αυτό. Γενικά είναι από της δύσκολες περιπτώσεις να βρεθεί το πρόβλημα.
mixmixtouta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δες και την υγεία του δίσκου σου με το Hd sentinel. Στο κάνει σε οποιοδήποτε βίντεο? Online και Offline?
GREGTONY Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 στα online video παντού... οπουδήποτε υπάρχει online video- ταινία.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 με άλλον browser δοκίμασες; πχ με chrome που δεν χρησιμοποιεί flash.
sil_unique Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 για δοκίμασε και βάλε στο σηματάκι της μπαταρίας power plan -> high performance
Euclides Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε να δουλέψεις το laptop χωρίς pagefile, να δεις αν σου κάνει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα