Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με τα video είτε είναι στο youtube  είτε οπουδήποτε αλλού, παίζουν κανονικά τα video το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ανά 2 λεπτά σχεδόν, κολάει  το βίντεο για 1-2 δευτερόλεπτα και ακούγετε ένας χαρακτηριστικός ήχος (ττττρρρρρρρρρρρρρρ).  έχω κάνει αναβαθμιση τα πάνατα στον υπολογιστή μου και καινούργια έκδοση flash palyer. το λάπτοπ μου είναι  DELL ,intel i7 2.8 ghz, ram 6gb,

Δημοσ.

ναι μου εβγαλε προβλημα τώρα τι κάνω γιατι είμαι ασχετος.

Αυτό είναι το μήνυμα, παρακαλώ βοήθεια

Παρακαλώ βοήθεια!!!!

post-234372-0-10547300-1424079787_thumb.png

Δημοσ.

Βγάλε ότι εξτρά υπάρχει,αν έβαλες κάτι δηλαδή.

Ψάξε στο νετ με το μοντέλο του laptop για να δεις μπας και είναι γενικό πρόβλημα και υπάρχει λύση.

Ξεκίνα να ξηλώνεις driver ή να απενεργοποιείς συσκευές από την διαχείριση υλικού μέχρι να βρεις ποια συσκευή είναι η προβληματική.

Μπορεί να είναι και από λάθος ρύθμιση κάποιας συσκευής μέσα στο bios.

Γενικά είναι από της δύσκολες περιπτώσεις να βρεθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Παρακαλώ βοήθεια!!!

δεν γίνεται τίποτα δοκίμασα οτι αναφερεται σε ήχο και βίντεο και δεν γίνεται τίποτα

βοήθεια παρακαλώ για να μην χρειαστει να πάω για ένα άσκοπο format

Δημοσ.

δεν γίνεται τίποτα δοκίμασα οτι αναφερεται σε ήχο και βίντεο και δεν γίνεται τίποτα

Δεν χρειάζεται να έχει σχέση με εικόνα ήχο η προβληματική συσκευή,μπορεί να είναι και κάποια usb, σκληρός δίσκος,wifi ,πραγματικά οτιδήποτε.

Δημοσ.

σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ φίλε αλλά δοκιμασα αρκετά και σε κάποια χρειάζεται επενεκείνηση και είναι αρκετα χρονοβόρο είναι πάρα πολλά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...