Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

θα χρειαστω καποιον που εχει εμπειρια στο να δημιουργεί custom Android ROMs, και πιο συγκεκριμένα, να "παρει" την υπάρχουσα ROM, να προσθέσει 2-3 συγκεκριμένες εφαρμογές (που να μην μπορουν να διαγραφούν απο τον χρηστη) και να δημιουργήσει την νεα ROM για να φλασαρω τη συσκευή.

Πρόκειται για συσκευές που θα διανεμηθούν για ειδικό σκοπό και φυσικα η εργασία ειναι επ' αμοιβη.

Οποιος -πραγματικα- έμπειρος χρήστης ενδιαφέρεται, ας μου στειλει ενα μηνυμα.

ΥΓ. Δεν ξερω αν το ποσταρα το σωστο μέρος. Μετακινείστε το αν ειμαι σε λαθος σημειο.

Δημοσ.

Το μοντέλο δεν έχει επιλεγεί ακόμη (θα ειναι καποιο tablet)

Οι εφαρμογες δεν υπάρχουν, θα αναπτυχθούν ειδικά για αυτό το σκοπό (αν προχωρήσει το έργο μέχρι τέλους - διερευνηση κανω)

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που ζητας δεν χρειαζεται να ειναι custom rom. Πρακτικα απλα ρουταρεις το ταμπλετ και του περνας την εφαρμογη ως εφαρμογη συστηματος. Εννοειται βεβαια πως αν καποιος θελει οπωσδηποτε να την βγαλει, θα την βγαλει. Ειτε custom ειτε οχι.

Δημοσ.

Αυτο που ζητας δεν χρειαζεται να ειναι custom rom. Πρακτικα απλα ρουταρεις το ταμπλετ και του περνας την εφαρμογη ως εφαρμογη συστηματος. Εννοειται βεβαια πως αν καποιος θελει οπωσδηποτε να την βγαλει, θα την βγαλει. Ειτε custom ειτε οχι.

Επειδη αυτο θα μπει πιθανοτατα σε πολλες παρομοιες συσκευες, θεωρω καλυτερο να δημιουργηθει μια ROM και επειτα να φλασαρονται ολες οι συσκευες με αυτη. Φανταζομαι οτι θα ειναι πιο ευκολο.

Οσο για τις εφαρμογες. θα πρεπει να μην αφαιρουνται, οπως οι εφαρμογες που βαζουν οι κατασκευαστες και δεν μπορουμε να τις απεγκαταστησουμε.

Για το budget που ρωτησε ο φιλος πιο πριν: η αμοιβη εξαρταται απο την εργασια. Αν αυτο ειναι δουλεια μια νυχτας, η 3 ημερων.

Δεν προκειται να κανω δημοπρασια δημοσιως...

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη αυτο θα μπει πιθανοτατα σε πολλες παρομοιες συσκευες, θεωρω καλυτερο να δημιουργηθει μια ROM και επειτα να φλασαρονται ολες οι συσκευες με αυτη. Φανταζομαι οτι θα ειναι πιο ευκολο.

Οσο για τις εφαρμογες. θα πρεπει να μην αφαιρουνται, οπως οι εφαρμογες που βαζουν οι κατασκευαστες και δεν μπορουμε να τις απεγκαταστησουμε.

Δε νομιζω πως ειναι καλυτερο. Ειδικα αν ειναι παρομοιες οι συσκευες και οχι 100% ομοιες. Απο κει και περα up to you, αλλα ειναι πολυ κακο για το τιποτα.

Εδω ειναι το θεμα, οι εφαρμογες που βαζουν οι κατασκευαστες, αμα θελει πραγματικα καποιος να τις αφαιρεσει τις αφαιρει.

Και σαφως να μη γινει το νημα δημοπρασια.

• Moderators
Δημοσ.

απο τη στιγμη που θα εισαι σε custom rom θα εισαι και ροοτ οποτε μπορεις να κανεις τα παντα.

εχεις ιδεα γενικα απο τιμες που παιζουν για αναπτυξη εφαρμογων? ΓΙατι και μονο αυτο θελει λεφτα για αυτο ρωτησα το budget!

η Επιλογη του στορμ ειναι η καλυτερη στην περιπτωση σου

• Like 2
Δημοσ.

απο τη στιγμη που θα εισαι σε custom rom θα εισαι και ροοτ οποτε μπορεις να κανεις τα παντα.

εχεις ιδεα γενικα απο τιμες που παιζουν για αναπτυξη εφαρμογων? ΓΙατι και μονο αυτο θελει λεφτα για αυτο ρωτησα το budget!

η Επιλογη του στορμ ειναι η καλυτερη στην περιπτωση σου

Δε νομιζω πως ειναι καλυτερο. Ειδικα αν ειναι παρομοιες οι συσκευες και οχι 100% ομοιες. Απο κει και περα up to you, αλλα ειναι πολυ κακο για το τιποτα.

Εδω ειναι το θεμα, οι εφαρμογες που βαζουν οι κατασκευαστες, αμα θελει πραγματικα καποιος να τις αφαιρεσει τις αφαιρει.

Και σαφως να μη γινει το νημα δημοπρασια.

Απαντώ σε όλα:

- Οι συσκευές θα είναι 100% οι ίδιες, γιατι κατα πάσα πιθανότητα θα γίνει παραγγελία (από όσα ξερω και με αυτό βαδίζω). Αλλά δεν έχω κολλημα με custom ROM. Αν μετα την κουβέντα καταλήξουμε σε άλλη λύση, οκ.

- Οι εφαρμογές θα αναπτυχθούν απο την εταιρία μου. Η δουλειά μου είναι, δεν είμαι ιδιώτης που το κάνω για χόμπι ;-)  Απλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με rooting, και custom ROM έχω να πιάσω από τις εποχές του HTC Touch HD (windows 6).

Και η -επ αμοιβή- βοήθεια που ζητώ εδώ δεν αφορά την ανάπτυξη των εφαρμογών, αλλά την εμφύτευσή τους στις συσκευές. Προτιμώ να το κάνει κάποιος εδώ, παρα να κοιτάξω σε XDA developers και Ινδία, εκτός αν η αμοιβή είναι εξωφρενικά μεγαλύτερη ή αναντίστοιχη των υπηρεσιών.

Αν ο storm έχει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία, θα μπορούσαμε να τα πούμε με PM.

• Moderators
Δημοσ.

αφου θα αναπτυξεις εσυ τις εφαρμογες κομπλε! οσο για το αλλο να στο πω απλα για να γλυτωσεις και λεφτα!

Αυτο που θες να κανεις εσυ ειναι να πληρωσεις καποιον για να σου φτιαξει ενα cd με windows με καποια προγραμματα προεγκατεστημενα ενω ο στορμ σου λεει αφου εχεις τα windows ετοιμα κανε εγκατασταση τα προγραμματα που θες.

Το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο! Η μονη διαφορα ειναι οτι στην δικη συ περιπτωση ισως κερδισεις λιγο χρονο αλλα θα χασεις λεφτα

ενω στην αλλη περιπτωση θα εχεις κερδισει λεφτα και ισως να εχεις χασει λιγο παραπανω χρονο!

Και στη μια και στην αλλη περιπτωση ο χρηστης θα μπορει να βγαλει τις εφαρμογες γιατι και στις 2 περιπτωσεις χρειαζεται να εισαι ροοτ! 

ΤΟ αλλο που μπορεις να κανεις ειναι με καποιο applocker να κλειδωσεις καποιες εφαρμογες ωστε να μην μπορει ο χρηστης να κανει οτι θελει! θα σου προτεινα ή αυτο ή λυση του στορμ

• Moderators
Δημοσ.

Αν ο storm έχει την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία, θα μπορούσαμε να τα πούμε με PM.

Βασικα ειναι τρια βηματα.

1) Root της συσκευης. Aυτο εξαρταται απο το ποια ειναι η συσκευη. Συνηθως ειναι διαδικασια ενος κλικ και 30 δευτερολεπτων. Αλλα εξαρταται απο τη συσκευη.

2) Eγκατασταση της εφαρμογης. Επισης διαδικασια ενος κλικ

3) Μετατροπη της εφαρμογης σε συστηματος μεσω Τitanium επισης ενα κλικ.

Πραγματικα δεν αξιζει να πληρωσεις για κατι τετοιο, ο μονος λογος να το κανεις θα ειναι λογω υπερβολικα πολλων συσκευων, σε φαση χρονου, οχι know how. 

O,τι αποριες εχεις feel free να μου στειλεις ΠΜ, απλως εδω θα δεις κι αλλες γνωμες. Οπως αυτη του Spect πχ, η οποια ακουγεται και πιο απλη. 

• Moderators
Δημοσ.

storm νομιζω οτι χωριες applocker δεν θα κανει δουλεια ετσι και αλλιως . ΓΙατι εστω οτι κανεις μια εφαρμογη εφαρμογη συστηματος. Η συσκευη αναγκαστηκα θα ειναι ροοτ αρα οποισδηποτε κανει εγκατασταση προγραμμα σαν το Titanium σβηνει την εφαρμογη και τελειωσε!

• Moderators
Δημοσ.

Το root το βγαζει μετα αν θελει, αλλα θα μου πεις μπορει να το ξαναρουταρει καποιος για να το βγαλει. Το applocker εννοεις να κλειδωσει το system app για μην μπορει να το βγαλει?

Δημοσ.

Παιδιά, η ταμπλέτα θα παραδοθεί στον τελικό χρήστη "κανονική" όχι με root.

Προφανώς και μπορεί κάποιος να το κάνει πάλι root, αλλά αυτό το ποσοστό χρηστών δεν μας απασχολεί.

Τέλος, έχω δεχτεί (και δώσει) πολλές φορές βοήθεια σε forum τα τελυταία 15 χρόνια, αλλά εφόσον εγώ θα "μεταπωλήσω" αυτή την υπηρεσία (ως μέρους ενός έργου) θεωρώ αφενός σωστό να πληρώσω κι εγω για την γνώση αυτή, αφετέρου θα έχω και το θάρρος να ενοχλώ ή να ζητήσω support από αυτόν που θα το αναλάβει.

• Moderators
Δημοσ.

τοτε η πιο φτηνη λυση κγια σενα -και θεωρω και καλυτερη γιατι οπως σου ειπα το αποτελεσμα και στις 2 περιπτωσεις ειναι το ιδιο-

ειναι αυτη που περιεγραψε ο στορμ. Ροοτ - εγκατασταση εφαρμογης- μετατροπη σε εφαρμογη συστηματας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...