Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον δουλευω στα 5Ghz.

Σε ρωτάω γιατί το perfomance gap από τα 5ghz που θα κερδίσεις για μένα δεν αξίζει τα χρήματα που θες να δώσεις.Και να τον δουλεύεις (το καινούργιο cpu) στα 5,2-5,3ghz σταθερά (και σε bench παραπάνω) η απόδοση προς το κόστος που θα έχεις δώσει είναι δυσανάλογα.Πάντως στα 5ghz το cpu που έχεις είναι κτήνος.Τώρα η επιλογή βέβαια είναι δική σου και εσύ θα κρίνεις αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι θερμοκρασίες έχεις σε idle και full load??

Σε idle 

Screenshot (4)

Σε full load 

Screenshot (3)

Σε ρωτάω γιατί το perfomance gap από τα 5ghz που θα κερδίσεις για μένα δεν αξίζει τα χρήματα που θες να δώσεις.Και να τον δουλεύεις (το καινούργιο cpu) στα 5,2-5,3ghz σταθερά (και σε bench παραπάνω) η απόδοση προς το κόστος που θα έχεις δώσει είναι δυσανάλογα.Πάντως στα 5ghz το cpu που έχεις είναι κτήνος.Τώρα η επιλογή βέβαια είναι δική σου και εσύ θα κρίνεις αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

Τι προτεινεις δλδ?

Δημοσ.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη, αλλά τελικά θυμόμουν λάθος, για το ότι οι 8370e κλοκάρουν ψηλότερα. Έκατσα και έκανα μια αναζήτηση και είδα πως οι 8370 είναι καλύτεροι overclockers από 8370e. Άρα, antonis κοίτα για 8370 καλύτερα, αν όμως είσαι εκτός budget πάρε ξανά 8350.

• Like 1
Δημοσ.

Τι προτεινεις δλδ?

Εγώ από αυτό που βλέπω και από τις photo το cpu που έχεις απλά τα σπάει (και από vcore και θερμοκρασιακά).Τώρα εσύ θα κρίνεις τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση 9590, η τιμή είναι πολύ τσιμπημένη. Παίζει να σου κάτσει κομμάτι 9590 που να μην πηγαίνει καν 5ghz, όσο καλύτερο bining και αν έχουν. Στο overclock.net έχω δει ανθρώπους με 9590 που πήγαιναν 5 με το ζόρι, 8350 να μην ξεπερνούν τα 4.5 ghz και 9370 και 8320 να ανεβαίνουν με άνεση. Έχει να κάνει με το silicon lottery, δηλαδή τι κομμάτι θα σου κάτσει και πόσο oc θα κάνει. Άλλοι 83xx, 9590, 9370 πάνε ψηλά, άλλοι χαμηλά, άλλοι ψηλότερα και άλλοι χαμηλότερα ;). Απλά πιστεύω πως η ψαλίδα του silicon lottery μικραίνει αρκετά με τους 8370, δίνοντας την δυνατότητα σε περισσότερους χρήστες να πάνε σε ψηλότερα ghz και με λιγότερο ρεύμα.

Δημοσ.

Ναι το ξερω αυτο το ειπα και πιο πανω. Θα παρω τελικα εναν 8370 και μετα θα μιλησει το silicon lottery. 

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την βοηθεια σας. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε idle 

Σε full load 

Τι προτεινεις δλδ?

Καλά εγώ με custom υδρόψυξη γιατι έχω τέτοιες χάλια θερμοκρασίες???Από τι αποτελείται η υδρόψυξη σου??

Αν πάς τελικά σε 8370 πές μας εντυπώσεις!!!!!

Δημοσ.

Καλά εγώ με custom υδρόψυξη γιατι έχω τέτοιες χάλια θερμοκρασίες???Από τι αποτελείται η υδρόψυξη σου??Αν πάς τελικά σε 8370 πές μας εντυπώσεις!!!!!

Μπορεις να δεις τι φοραω στην υπογραφη μου αλλα κ φωτο απ το προφιλ μου. Αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι πες μου.

Δημοσ.

Για να δω χαίρι μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω το ψυγείο σε 360 45αρι τουλάχιστον.Πως να καθαρίσω το μπλοκ του επεξεργαστή??

Πολύ ωραιο το σύστημα σου.Εγώ τα έχω χύμα ακόμη και καλά έκανα τελικά γιατι θα πρέπει να μπεί άλλο ψυγείο και μετά να στηθεί σωστα στο κουτί.Γιατί όπως είναι τώρα αν και το 900D φαίνεται πως είναι πολύ μικρό χαχαχα

Δημοσ.

and i'm just sitting here with my locked i5 με τον photo.jpg

On topic,η 8350 η 8370 παρε.Ο 8370 οπως ειπαν εχει καλυτερο binning.Αν δεν ειχες τουμπανο μητρικη θα σου ελεγα να δεις και καναν i5 αλλα στην παρουσα κατασταση δεν αξιζει καν να το σκεφτεις

• Like 1
Δημοσ.

and i'm just sitting here with my locked i5 με τον photo.jpg

On topic,η 8350 η 8370 παρε.Ο 8370 οπως ειπαν εχει καλυτερο binning.Αν δεν ειχες τουμπανο μητρικη θα σου ελεγα να δεις και καναν i5 αλλα στην παρουσα κατασταση δεν αξιζει καν να το σκεφτεις

Κοιταξα τους Intel οταν αποφασισα να φτιαξω καινουριο pc αλλα οταν ειδα τιμες που ειχαν οι καλες motherboard πηγα με τη μια στους amd. Το πρωτο μου pc ηταν ενα intel 133mmx. Απο τοτε χρησιμοποιω μονο amd. Ισως επειδη τους συνηθησα? Δε ξερω αλλα σημερα μονο σε benchmark βλεπεις διαφορες. Σε καθημερινη χρηση μικρες οι διαφορες τουλαχιστον ετσι νομιζω.  

Εχω πολυ καλη motherboard μια asus crosshair v formula z. Αυτη ειναι η δευτερη. Η πρωτη πηρε φωτια. Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος. Ειναι η πρωτη asus. Παντα με msi δουλευα και ημουν μια χαρα. Ισως και να το μετανοιωσα καταβαθος που δε πηρα msi παλι. 

Τελικα 8370 θα καταληξω. Βασικα τον παρηγγηλα ειδη. Σε 2-3 μερες θα τον εχω. Να δουμε τι κομματι θα μας πεσει αλλιως....

• Like 1
Δημοσ.

Είχα την msi-gd80 και σε σχέση με την Asus Sabertooth R 2.0 που έχω τώρα δεν συγκρίνονται.Με την msi με το ζόρι και με ρεύμα 1.48 1.50 5  4,8 και τώρα με την Asus 5 με ρεύμα 1.435 και μπορεί να θέλει και λιγότερο αν σκαλίσω τις ρυθμίσεις στο bios

Αυτή που έχεις είναι ακόμη καλύτερη

Δημοσ.

Για να δω χαίρι μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω το ψυγείο σε 360 45αρι τουλάχιστον.Πως να καθαρίσω το μπλοκ του επεξεργαστή??

Πολύ ωραιο το σύστημα σου.Εγώ τα έχω χύμα ακόμη και καλά έκανα τελικά γιατι θα πρέπει να μπεί άλλο ψυγείο και μετά να στηθεί σωστα στο κουτί.Γιατί όπως είναι τώρα αν και το 900D φαίνεται πως είναι πολύ μικρό χαχαχα

Βασικα για να το καθαρισεις πρεπει να το βγαλεις και να βρεις τις βιδες (allen) που εχει στο κατω μερος. Τις ξεβιδωνεις και ανοιγει σε 2-3 κομματια. αναλογα τι φορας. Μη χασεις τα λαστιχακια. Περνεις μια οδοντοβουρτσα κ τριβεις τα φινακια διαμηκη οχι με πολυ δυναμη μη τα στραβωσεις (δεν ειναι και τσιχλα αλλα ουτε και ατσαλι θα δεις και θα καταλαβεις) και να μη σου κολληση καμια ινα απο την οδοντοβουρτσα και δε βγαινει ευκολα μετα. Ποιο block εχεις?

Είχα την msi-gd80 και σε σχέση με την Asus Sabertooth R 2.0 που έχω τώρα δεν συγκρίνονται.Με την msi με το ζόρι και με ρεύμα 1.48 4.9 και τώρα με την Asus 5 με ρεύμα 1.435

Αυτή που έχεις είναι ακόμη καλύτερη

Αληθεια τωρα? Ειχα ακουσει ακριβως τα αντιθετα και μαλιστα αυτη ηθελα να παρω. 

Τελικα απο 27/2 και μετα μου παν να περιμενω το cpu. 

• Like 1
Δημοσ.

Χα χαχαχαχαχ αλήθεια δεν τράβαγε με τίποτα άστα και ενω πέτυχα καλό κομμάτι επεξεργαστή με κράταγε η μητρική.To πήρα από συμφουρίτη το άνοιξα και  είναι ολοκαίνουργιο δεν το είχε δουλέψει καθόλου  αλλα μέσα έχει σημάδι από τα λαστιχάκια έχουν αφήσει αποτύπωμα και λέω να το καθαρίσω .Σκέτη οδοντόβουρτσα εεε

post-244051-0-50585800-1424105829_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...