Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν 8350 στον οποιο εκανα de-lid και εφυγαν απ τη θεση τους κανα 2 αντιστασουλες. Δουλευει μια χαρα αλλα δε δε μπορω να του δωσω πανω απο 1.5volt.

Τον 8350 τον ξερω απο αποψη overcklock και επιδοσεων. Ειδα καποια bench και reviews για 8370Ε αλλα δε με βοηθησαν. Ποιον απ τους να διαλεξω? Ποιος απ τους κλοκαρετε καλυτερα (ghz/volt/temp)? Ποιος εχει καλυτερες επιδοσεις?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλημέρα

Αν μπορείς τον 8370 σκέτο αλλιώς τον 8350.Ο πρώτς είναι καλύτερα μπιναρισμένος και πάει ψηλότερα με λιγότερο ρεύμα ειδικά στην μητρική που έχεις.Μεταξύ 8350 και 8370e καλύτερες επιδίσεις νομίζω έχει ο 8350

Δημοσ.

Καλημερα.

Τον 8370 σκετο δεν τον ειχα σκεφτει. Οπως το εθεσες ακουγεται πολυ δελεαστικο. Λεω να δοκιμασω στο OC eSPorts και ο επεξεργαστης ειναι σημαντικος ασχετα το overcklock που θα του κανεις. Μαλλον ο 8370 θα ναι ο τυχερος.

Ευχαριστω πολυ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον έχω και γω τον 8370 είμαι ήδη στα 5ghz και μπορεί να ανέβει κι`άλλο.Δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλά benchmarks για τον 8370 αλλα είναι πολύ καλός μετά πας σε 9χχχ

Στο ranking είμαι στην 129 θέση :-D .Αλλα έχω να βάλω πράμα ακόμη

Επεξ/σία από alldaynews
Δημοσ.

delid ;;; γιατί ;;;

Δυο που το χαν κανει ειδαν μεγαλη διαφορα (μεγαλυτρη συχνοτητα λιγοτερα volt και θερμοκρασια εννοειται). Στα default εχω δει διαφορα σε θερμοκρασιες αλλα κ σε volt. Την πρωτη φορα δεν μπορουσε να δουλεψει με τπτ απο θερμοκρασια. Τον εβγαλα ετριψα με γιαλοχαρτο το heta spreader αλλα οχι πολυ και δεν ειχα περισσοτερο απο 500αρι. Αυτο ηθελε 3000 για να γυαλισει. Αν δεν εβαζα πολυ μεσα το ξυραφι θα τη γλυτωνα αλλα ηταν για λιγο. Πριν βαλω το καινουριο επεξεργαστη θα κανω αλλη μια δοκιμη αλλα μου παν οτι θελει liquid metal γιατι δυσκολα κανει επαφη. Το μετρησα και γω και οντως στο κεντρο κανει κατι σαν ακιδα μεγαλη. Πολυ δυσκολο να το φερεις ευθεια. Εγω ετριβα καμια ωρα κ παλι ειχε. Το μονο που μου παν οτι δουλευει να κατεβασω πολυ το IHS. Να αφησω ενα χιλιοστο η οσο λιγοτερο γινεται πριν φανει η κολληση. Μπορει κ να το δοκιμασω.

Με λιγα λογια ηθελα να παω περισσοτερα hz.

delid ;;; γιατί ;;;

Δυο που το χαν κανει ειδαν μεγαλη διαφορα (μεγαλυτρη συχνοτητα λιγοτερα volt και θερμοκρασια εννοειται). Στα default εχω δει διαφορα σε θερμοκρασιες αλλα κ σε volt. Την πρωτη φορα δεν μπορουσε να δουλεψει με τπτ απο θερμοκρασια. Τον εβγαλα ετριψα με γιαλοχαρτο το heta spreader αλλα οχι πολυ και δεν ειχα περισσοτερο απο 500αρι. Αυτο ηθελε 3000 για να γυαλισει. Αν δεν εβαζα πολυ μεσα το ξυραφι θα τη γλυτωνα αλλα ηταν για λιγο. Πριν βαλω το καινουριο επεξεργαστη θα κανω αλλη μια δοκιμη αλλα μου παν οτι θελει liquid metal γιατι δυσκολα κανει επαφη. Το μετρησα και γω και οντως στο κεντρο κανει κατι σαν ακιδα μεγαλη. Πολυ δυσκολο να το φερεις ευθεια. Εγω ετριβα καμια ωρα κ παλι ειχε. Το μονο που μου παν οτι δουλευει να κατεβασω πολυ το IHS. Να αφησω ενα χιλιοστο η οσο λιγοτερο γινεται πριν φανει η κολληση. Μπορει κ να το δοκιμασω.

Με λιγα λογια ηθελα να παω περισσοτερα hz.

Δημοσ.

Ποιος απ τους κλοκαρετε καλυτερα (ghz/volt/temp)?

Fx 8370 πολύ καλά (ghz/volt/temp)

Fx 9370 πολύ καλύτερα (ghz/volt) είναι λίγο καλύτερα binarismenos (πάει ψηλότερα) αλλά για temps δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.

3 ευρώ διαφορά έχουν.

http://www.skroutz.gr/s/5378850/AMD-FX-8370-Black-Edition-Box.html

http://www.skroutz.gr/s/3681056/AMD-FX-9370-Box-No-Fan.html

Προσωπική μου άποψη 8370 αν έιναι να είσαι στο budjet των 210 ευρώ.

Βασικά είναι και τι κομμάτι θα σου τύχει.

• Like 2
Δημοσ.

Λένε, δεν ξέρω κατά πόσο, ισχύει ότι οι 8370e πάνε ακόμα ψηλότερα και από τους 8370. Ψάξτο λίγο και επίσης πάνω στο θέμα πείτε γνώμες για τον 8370e, έχω ακούσει πολλά θετικά και επίσης στο skroutz αν τον πάρεις από visionstudio σου έρχεται φθηνότερα από το να πάρεις από οποιοδήποτε κατάστημα τον 8370.

Δημοσ.

Δεν μιλάω για στοκ clocks, για στοκ clocks είναι πολύ χαμηλότερα, ωστόσο κυκλοφορεί ότι έχει την δυνατότητα για ψηλότερο κλοκάρισμα από έναν 8370 αντίστοιχα και με λιγότερο ρεύμα. Όταν είχαν κυκλοφορήσει οι 8370, 8370e το είχα διαβάσει σε forums. Θα ψάξω να βρω λινκς και θα ποστάρω, να δείτε τι εννοώ ;).

Δημοσ.

Βασικά τον 8350 που τον λειτουργείς (ghz) καθημερινά?

Τον δουλευω στα 5Ghz.

Screenshot (4)

Οταν θελω να κανω bench ή θελω να μπω σε competition τον παω πηγαινα δλδ στα 5.4Ghz. Δεν ειχα βρει καποια σταθερα settings πιο πανω. Γι αυτο του εκανα de-lid. Οσο παει θελω να το παω (με την υδροψυξη φυσικα). 
Αλλα τα bench που κοιταζω ειναι οτι να ναι. Αλλα τον θελουν καλυτερο απο 8370 κ να  κανει ψιλοτερα clocks αλλα το αντιθετο. Τι να πιστεψω δε ξερω. 
Πολυ το μπερδεμα

Λένε, δεν ξέρω κατά πόσο, ισχύει ότι οι 8370e πάνε ακόμα ψηλότερα και από τους 8370. Ψάξτο λίγο και επίσης πάνω στο θέμα πείτε γνώμες για τον 8370e, έχω ακούσει πολλά θετικά και επίσης στο skroutz αν τον πάρεις από visionstudio σου έρχεται φθηνότερα από το να πάρεις από οποιοδήποτε κατάστημα τον 8370.

Το χω δει το vision studio. Ας αποφασισω και βλεπουμε τι παιζει με τα λεφτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...