besddimo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Είχα καταλήξει στο Moto G (2nd gen) και ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε/απορρίψετε κάποιο από τα μαγαζιά σε σκρούτζ, bestprice; Μου είπαν όμως και για το Lumia 730 (dual sim) και είδα και σε άλλο θέμα εδώ το Lumia 535. Δεν έχω τόσο θέμα για το αν θα είναι Android ή Win. Δε θέλω πολλά. Καλή οθόνη και κάμερα, μπαταρία μια μέρα τουλάχιστον και από εφαρμογές mail (για λογαριασμό gmail, δε ξέρω αν υπάρχει θέμα στα windows), internet, skype, whatsapp/telegram, χάρτες κτλ. Τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Οπότε είναι όντως το 535 το καλύτερο VFM? Με το 730 πέρα από NFC και λίγο η μπαταρία δε βλέπω καμιά φοβερή διαφορά. Με το Μότο όμως δε ξέρω πως μπορεί να συγκριθεί μιας και είναι άλλο λειτουργικό. Έχει κανείς εμπειρία από τα συγκεκριμένα κινητά για να συγκρίνει; Έχει να προτείνει κανείς κάποιο άλλο; Γενικά θέλω για καλό, φτηνό, δίκαρτο smartphone (και μάλλον από Ελλάδα για γρήγορα και για σιγουριά στο σέρβις. Αν τώρα ξέρει κανείς για καμιά τιμή από έξω που αξίζει εξαιρετικά, ίσως το σκεφτώ). Τέλος, προτάσεις για συγκεκριμένα καταστήματα; Ευχαριστώ πολύ.
GianniSM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για όσα ζητάς και τα 2 τηλέφωνα θα σε καλύψουν. Από την άλλη το Μότο έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη που μπορεί να ναι καθοριστικός παράγοντας.Ομολογώ πως είμαι υπέρ του android, και καθότι η γυναίκα μου έχει το μότο 1ης γενιάς και είναι άκρως ευχαριστημένη αυτό θα σου πρότεινα, αλλά όχι με κάθετο τρόπο.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το Lumia 730 εχει καλυτερη οθονη(καλυτερη αναλυση απο το 535) και καλυτερη φωτογραφικη μηχανη απο το 535 παλι αρα σιγουρα αξιζει περισσοτερο. Το 535 καλο και χρυσο για τα χρηματα του αλλα εχει 2 θεματακια το ενα ειναι με το Touch μεχρι να το φτιαξουν και το αλλο ειναι οτι η οθονη και τα χρωματα δεν ειναι οτι το καλυτερο. Δες και το review του Insomnia να καταλαβεις τι εννοω. Τωρα το Moto g καλο και χρυσο για οταν πρωτοβγηκε αλλα τωρα πια βλεπουμε και αλλες εταιριες που βγαζουν κινητα με τα ιδια specs στα χρηματα του αρα δεν ειναι πια η top vfm προταση που ηταν παλια. Επισης να σου πω οτι στα Lumia ως γνωστον δεν υπαρχει η εννοια του lag οπως σε πιο αδυναμα Android που εβλεπες παλια και επισης θα παρει και Windows 10 οταν με το καλο βγουν που λογο των Specs και του Software θα τρεχει νερο. Για μενα παντως ή στο Moto G πηγαινε ή στο 730 και αν αγοραζα εγω ενα κινητο αυτο θα ηταν το 730 αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις.
Demon Lord Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 730 και από εμένα... υπάρχουν οι εφαρμογές που θέλει ο φίλος, απλά βάζεις το Gmail σου (δε θυμάμαι τη διαδικασία αν και το έχω κάνει) και το λειτουργικό σου δημιουργεί εικονίδιο το οποίο σε πάει απευθείας στο μέιλ σου...
morby Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το Moto G θα σε καλύψει απόλυτα είναι κορυφαία συσκευή + ότι έχεις την εγγύηση Public - Wind
Demon Lord Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το Moto G θα σε καλύψει απόλυτα είναι κορυφαία συσκευή + ότι έχεις την εγγύηση Public - Wind Γιατί τα άλλα δεν έχουν εγγύηση;;;;; Δεν έχει σημασία από που έχουν εγγύηση αφού δεν τα φτιάχνουν οι ίδιοι σε περίπτωση βλάβης... όλοι στη ίδια αντιπροσωπεία τα στέλνουν...
StigmaX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Γιατί τα άλλα δεν έχουν εγγύηση;;;;; Δεν έχει σημασία από που έχουν εγγύηση αφού δεν τα φτιάχνουν οι ίδιοι σε περίπτωση βλάβης... όλοι στη ίδια αντιπροσωπεία τα στέλνουν... Το να πας όμως στο απλά στο public και να το αφήσεις, η να το αλλάξεις επί τόπου, η να πάρεις πιατωτικο για κάτι άλλο είναι ένα πλεονέκτημα που δεν το έχεις με άλλα μαγαζιά. Ειδικότερα όταν είσαι επαρχία και πρέπει να ανακατευτεις με τα μεταφορικά.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ από όλα αυτά σίγουρα θα διάλεγα το 735. Εξαιρετική οθόνη που βάζει κάτω άλλες από πολύ ακριβότερα μοντέλα και έχει και clearblack τεχνολογία που κάνει τεράστια διαφορά κάτω από συνθήκες ήλιου, φοβερή κάμερα για τα λεφτά του, όμορφο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και διαχειρίσιμο μέγεθος με το ένα χέρι. Αν το Moto G είχε 2GB ram η μάχη θα ήταν αρκετά ποιο δύσκολη και θα κερδιζόταν στα σημεία ως προς το τι ζητάς εσύ προσωπικά από την συσκευή. Οχι ότι τώρα η συσκευή δεν είναι καλή αλλά το 735 μάλλον αποτελεί καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη πρόταση.
SIP1995 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Nokia Lumia 730, έχει Caer Zeiss φακούς στη κάμερα άρα; μιλάμε για πολύ καλές φωτογραφίες, καθώς επίσης τραβάει και FullHD video, ενώ Moto G μόνο HD...άσε που έχει και ωραία front camera(5MP). Θα πάρει και τα Windows 10, οπότε θα είσαι και μια χαρα από αναβαθμίσεις και δε θα έχεις πρόβλημα....
AntiCambeR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Το Lumia 730 dual sim λειτουργει απροβληματιστα?
besddimo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είμαι ακόμη στη σκέψη. Όταν το πάρω θα γράψω εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα