Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Όπως πολλοί πιστεύω, το βράδυ πριν κοιμηθώ βάζω το κινητό μου να φορτώσει. Όταν γεμίζει η μπαταρία σταματάει να φορτώνει, με αποτέλεσμα όταν ξυπνήσω και το βγάλω η μπαταρία να αποφορτίζεται πολύ ποιο εύκολα από όταν το βάζω πχ για 1,5-2 ώρες για πλήρες φόρτιση. 

Υπάρχει τρόπος να το κάνω να ξεκινάει να φορτίζει πχ κάθε μέρα στις 5 το πρωί για να είναι οκ στις 7 που ξυπνάω? 

Δημοσ.

Συμφωνώ, κάτι άλλο σου τρώει την μπαταρία ή είναι απλά ιδέα σου. Ακόμα κι χάσει 1-2% σε αναμονή αφού είναι στην πρίζα θα ξαναγεμίσει! Εσύ όταν το βγάζεις το πρωί είναι φουλ!

Αν επιμένεις βάλε ξυπνητήρι στις 5 :P

Δημοσ.

σε μερικα κινητα ισχυει οτι σταματαει να φορτιζει αν γεμισει πληρως.

οποτε η μονη λυση ειναι να παρεις για τη πριζα εναν χρονοδιακoπτη 

10783.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Όντως δε δουλεύει πάντα όπως θα πρεπε η φόρτιση. Το έχω συναντήσει σε samsung να φορτίζει και μάλιστα να σταματάει η φόρτιση στο 98-99% (καλά συνήθως εκεί πρέπει να σταματάει απλά σου δείχνει 100 για να μην αγχώνεσαι) και μεχρι το πρωί απλά να καταναλώνει και να πηγαίνει 95-94... Αν δεν το έβγαζες από τη φόρτιση και να το ξαναβάλεις δεν φόρτιζε πάλι (δε ξέρω αν έπεφτε σε τρελά χαμηλό επίπεδο τι θα έκανε αν και θυμάμαι πως είχε τύχει να το βρω και σε <=93%). Βέβαια είναι θέμα kernel και rom και το διαπίστωσα όταν άρχισα να περνάω customιές.

Οπότε αμφιβάλλω αν υπάρχει προγραμμά που να διαχειρίζεται την φόρτιση. Η καλή και φθηνή λύση όντως είναι ένας χρονοδιακόπτης. Αυτοί οι απλοί που δείχνει ο aledjo είναι πάμφθηνοι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πήρα σήμερα αλλά είναι λίγο μπερδεμένο...όταν έχεις κάτω τους μαύρους διακόπτες είναι On? και ο διακόπτης δίπλα δεξιά ο άσπρος πρέπει να είναι πάνω όταν βάζουμε τον χρονοδιακόπτη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...