AngelMobile93 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Είμαι μεγάλος fan των ακουστικών beats αλλά δυστυχώς το budget μου δεν μου το επιτρέπει... Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για τα New Monster Beats by Dr Dre iBeats earphones αλλά θεωρώ λίγο υπερβολική την τιμή τους. Έχω δυο ερωτήματα, 1) Αξίζει να δώσω τα λεφτά να τα αποκτείσω ή μπορώ να βρω κάτι εξίσου αξιόλογο με λιγότερα λεφτά? (Ρωτάω επειδή νομίζω ότι είναι λίγο υπερεκτιμημένα), 2) Αν υπάρχει κατι εξίσου ισάξιο, παρακαλώ να μου το/τα παραθέσετε παρακάτω. Ευχαριστώ!
discoboyminimal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα. καταρχην , δεν μπορω να καταλαβω για ποια ακουστικα μιλας.. δωσε μου ενα λινκ που να αναγραφει σαφεστατα τα χαρακτηριστικα η και την τιμη τους. τωρα, δεν εχω παρει , και ουτε θα παρω ποτε μου beats.(εχω ακουσει διαφορα, απο φιλους και μαγαζια..) ο απλουστατος λογος??υπερυπερυπερυπερυπερ εκτιμηση και απλα δεν με ενθουσιαζει καθολου ο ηχος , για τα λεφτα που ζητανε. καμια σχεση με vfm. χωρις να θελω να πω πολλα πολλα. πες μας το budget σου. και την χρηση που θελεις να τα κανεις. -!! εισαι 'ποζερας' η σου αρεσει το design των beats? η το brand name? !!- απλη χρηση? με καλη ηχομονωση? για sports? καποια αλλη ιδιαιτεροτητα? επισης!! τη μουσικη ακους? ψαχνεις ενα ποιοτικο 'flat' ηχο ? δηλαδη οπως εχει γραφτει ενα κομματι να ακους? η ψαχνεις κατι 'χρωματιστο'? δηλαδη ακουστικα με παραπανω μπασο (απο το κανονικο που εχει γραφτει ενα τραγουδι), η παραπανω πριμα.. απαντησε λιγο στα παραπανω ετσι ωστε να ειναι ευκολο να σου προτεινω(προτεινουμε) λυσεις.. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από discoboyminimal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα