Προς το περιεχόμενο

iphone 6 wifi provlima

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..ειχα αγορασει  ενα iphone 6 το οποιο το wifi του ανα τακτα διαστηματα δηλαδη ανα μια βδομαδα περιπου ηταν πολυ χαμηλο(μια γραμμη διπλα στο ρουτερ) .οταν το χτυπαγα στο χερι μου επιανε full αμεσως.μετα απο λιγο καιρο το ξαναπιανε και παει λεγοντας..Προφανως κατι απο μεσα δεν εφαρμοζε καλα..το εστειλα στην iNfoquest και μου το εστειλαν πισω λεγοντας οτι δεν εχει τιποτα αφου το αφησαν να δουλευει 2-3 ωρες και επιανε full..προφανως δε ξερουν τι τους γινεται και ουτε καν μπηκαν στο κοπο να το ανοιξουν να δουν τι παιζει..τι να κανω? :/

Δημοσ.

Αν στο κάνει ξανά το ξαναστέλνεις και τους λες ότι είναι 2η φορά. Ό,τι άλλο κάνεις ακυρώνει την εγγύηση. (Εννοώ αν το ανοίξεις, όχι επαναφορές κλπ)

Δημοσ.

Μου το κανει απ οταν το πηρα..μαλιστα οταν το ανοιξα πρωτη φορα ειχε χαμηλο σημα και με το χτυπημα στο χερι τυχαια εφτιαξε...και σιγουρα 8α μου το ξανακανει εφοσον δε το ανοιξαν να κανουν κατι..δια μαγειας δε φτιαχνεται..με πιασαν τα νευρα μου 10 μερες χωρις κινητο και μου το φεραν ιδιο πισω

Δημοσ.

Το να κοπανάς μια ευαίσθητη ηλεκτρονική συσκευή λες και καρφώνεις πάσαλο στο χωράφι, πάντως, δεν αποτελεί ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων. :P

Έχει επαναληψιμότητα το πρόβλημα; Είναι ανιχνεύσιμο χωρίς παρατήρηση;

Δηλαδή:

- Πως συμπεριφέρεται σε άλλα WiFi;

- Πως συμπεριφέρονται άλλες συσκευές στο WiFi του σπιτιού σου;

- Το καταλαβαίνεις στη χρήση, και εν τέλει παρατηρείς και το εικονίδιο (δηλ. μειωμένη ταχύτητα) ή το ανάποδο;

- Έχει αναγνωρίσιμο μοτίβο (π.χ. θέση στο σπίτι, ώρα της ημέρας) ή εμφανίζεται τυχαία;

Ψάξε και για «άκυρα» πράγματα πριν το ξαναστείλεις. Εμένα μια φορά μου έπεφτε το ίντερνετ όταν άναβα το φως! Διότι θα κάνουν πάλι το ίδιο: θα το βάλουν να τραβάει δεδομένα από ένα WiFi, και αν δε δουν μειωμένη ταχύτητα θα στο ξαναδώσουν όπως το πήραν σχολιάζοντας και χαρακτηρίζοντάς σε ως "περίεργο".

Δημοσ.

ισχυει ομως δε το κοπαναω με δυναμη ..το κοπαναω στο αλλο χερι ελαφρως γιατι παρατηρησα τυχαια οτι ετσι εφτιαχνε το σημα...σιγουρα δεν εχει προβλημα το wifi μου γιατι μου το χει κανει και σε αλλο σπιτι που ειχα κανει διακοπες 10 μερες..και επεισης το 5s που ειχα πριν για 1 χρονο δεν ειχα ποτε προβλημα...οι αλλες συσκευες pc,tablet κτλ ειναι οκ..

-βλεπω πρωτα εικονιδιο οτι διπλα στο router εχει μια γραμμη κ τοτε φρικαρω..μετα πεφτει και η ταχυτητα κλασικα .

-εμφανιζεται τυχαια..μου το κανει ομως σπανια και αυτος ειναι ο λογος που δεν το ειχα στειλει πιο πριν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...