Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 9-11 είπε

Sorry αν γίνομαι φορτικός, έχω μερικές ακόμα ερωτήσεις.
Εντόπισα τη μάρκα που παρέθεσες (Phonefix) στο AliExpress. Τα μεταφορικά ωστόσο διπλασιάζουν το κόστος και επιπλέον οι παραγγελίες από Κινεζομάγαζα συνήθως αργούν.
Αυτό εδώ το set 8 τεμαχίων που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο Skroutz με (μας) καλύπτει;
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ίδιο με το Phonefix (μυρίζομαι «φασόν»), αλλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν τα βουρτσάκια είναι όντως αντιστατικά, αν μαδάνε με τη χρήση κ.λπ.
Να το τιμήσω;

οι φωτο. που εχω βαλει ειναι μεσα απο το google search. Ναι, ειναι απο το ali. Ο λογος που τις εχω ειναι για να δειξω την διαφορα αναμεσα στα πινελα για βαψιμο και αυτα για τους ηλεκτρονικους που ειναι με προδιαγραφες ESD. Εαν θελεις να καθαρισεις επανω σε πλακετα με ολοκληρωμενα πολυ προσοχη στον εξοπλισμο και την  τεχνικη. Εαν δεν ειναι μονιμη απασχολιση, αγορασε ενα σπρει  αερα ... και "καθαρισες" , κανοντας οικονομια στην χρηστη. Απιθανο να κανεις ζημια, εκτος και αυτο να ειναι που επιδιωκεις.

Εαν θελεις γενικο καθαρισμα, αγορασε εαν ακριβο πινελο για βαψιμο, με μαλακη και μακρια τριχα, οχι πολυ πλατυ και ακομα και με το σεσουαρ μαλλιων (στο κρυο) παλι καθαριζεις ... ολα εκτος της πλακετας. Δεν εχουν σοβαρο θεμα με ESD τα υπολοιπα. Εαν φορας και "βραχιολι" γειωσης, ακομα καλυτερα.

Στην περιπτωση καθαρισμου εσωτερικα του κουτιου PC, πριν κανεις κατι, να εχεις τις γνωσεις σε τι ακριβως εφαρμοζεις την δυναμη του πινελου και εαν κατι ξεκουμποσει ή το δεις να κρεμεται, να ξερεις απο που εφυγε.

αυτα που βλεπω στη σελιδα του link στο σκρουτζ ειναι μαλλον τα ιδια με αυτα που βρηκα. Δεν νομιζω σε αυτα τα χρηματα να ειναι ποιοτικα. Εξαρταται και απο το ποσο συχνα θα τα χρησιμοποιεις και ποσο τα "ζοριζεις" ωστε να φευγουν τριχες. Τα καλα πινελα που εχουν οι μεγαλες εταιρειες κοστιζουν πολυ πιο ακριβα, μονο το ενα. Δεν ξερω σημερα "πηγες" για την αγορα τους.

Εαν θελεις να το ψαξεις, ελα σε επαφη με αυτα τα 2 καταστηματα που εχουν πανω απο 30 χρονια λειτουργιας (στο ιδιο σημειο) και κατι θα καταφερεις. Και να μην εχουν, θα βρουν. Και να μην πουλανε (απιθανο), καπου θα σε στειλουν. Καλυτερα να πας απο εκει και οχι απο το τηλεφωνο.

https://www.fanos.gr/

https://www.aktinion.gr/

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο για μένα είναι να πάρεις ένα κιτ σαν αυτό , που προσαρμόζεται στην ηλ.σκούπα.Ούτε παίδεμα με πινέλα , ούτε φυσήματα να απλώνεις τη σκόνη.

Το έχω πολλά χρόνια , δεν ξέρω αν το πουλάνε ακόμα.Με ένα ψάξιμο βρίσκεις παρόμοια.

Να, το βρήκα στο aliexpress για όποιον ενδιαφέρετε.

Επεξ/σία από tarantules

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...