kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Παιδιά ενημερωτικά τα κομπρεσέρ αέρα έχουν υγρασία οπότε να προσέχετε εκτός αν έχεις βάλει νεροπαγίδα
Angelcrow Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καθάρισμα τα φανάκια και τη ψύκτρα με πινέλο για να φύγει η σκόνη που έχει στερεοποιηθεί και μετά φύσημα από απόσταση και όλα κομπλέ! Αυτό που με προβληματίζει είναι κατα πόσο πρέπει να φυσάμε το τροφοδοτικό (εκτός μπρίζας και ρεύματος φυσικά) αφού θα γυρίζει ο ανεμιστήρας και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός! Αυτό φυσικά ισχύει μάλλον και για τους ανεμιστήρες που είναι συνδεμένοι με τη μητρική ή με Fan Controller! Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος????? 1
serdakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Καθάρισμα τα φανάκια και τη ψύκτρα με πινέλο για να φύγει η σκόνη που έχει στερεοποιηθεί και μετά φύσημα από απόσταση και όλα κομπλέ! Αυτό που με προβληματίζει είναι κατα πόσο πρέπει να φυσάμε το τροφοδοτικό (εκτός μπρίζας και ρεύματος φυσικά) αφού θα γυρίζει ο ανεμιστήρας και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός! Αυτό φυσικά ισχύει μάλλον και για τους ανεμιστήρες που είναι συνδεμένοι με τη μητρική ή με Fan Controller! Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος????? οταν φυσας ανεμηστηρες τους κρατας σταθερους με το δαχυτλο να μην γυριζουν. 1)Εγω να ρωτησω κατι αλλο , ο "αδικος" θα ξερει λογικα μια και αυτος το προτεινε. Αν παρουμε ενα κομπρεσερ αυτοκινητου μπορει να γινει πατεντα να βαλουμε πιστολι βαψιματος για να βαφουμε λαμαρινες πχ? 2)Επισης κατι αλλο ρε παιδια, οταν φυσας γινετε χαμος με την σκονη στο δωματιο,(εκτος αν το φυσας στο μπαλκονι-αντε ομως να ξεσυνδεσεις ολα τα καλωδια) μπορω να βαλω μια ηλεκτρικη λιγο πιο μακρια απο το κουτι για να τραβαει οτι μπορει?
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 οταν φυσας ανεμηστηρες τους κρατας σταθερους με το δαχυτλο να μην γυριζουν. 1)Εγω να ρωτησω κατι αλλο , ο "αδικος" θα ξερει λογικα μια και αυτος το προτεινε. Αν παρουμε ενα κομπρεσερ αυτοκινητου μπορει να γινει πατεντα να βαλουμε πιστολι βαψιματος για να βαφουμε λαμαρινες πχ? 2)Επισης κατι αλλο ρε παιδια, οταν φυσας γινετε χαμος με την σκονη στο δωματιο,(εκτος αν το φυσας στο μπαλκονι-αντε ομως να ξεσυνδεσεις ολα τα καλωδια) μπορω να βαλω μια ηλεκτρικη λιγο πιο μακρια απο το κουτι για να τραβαει οτι μπορει? Μπορείς να το φυσάς έξω και σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό σκουπάκι ή σκούπα κάτι γίνεται Καθάρισμα τα φανάκια και τη ψύκτρα με πινέλο για να φύγει η σκόνη που έχει στερεοποιηθεί και μετά φύσημα από απόσταση και όλα κομπλέ! Αυτό που με προβληματίζει είναι κατα πόσο πρέπει να φυσάμε το τροφοδοτικό (εκτός μπρίζας και ρεύματος φυσικά) αφού θα γυρίζει ο ανεμιστήρας και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός! Αυτό φυσικά ισχύει μάλλον και για τους ανεμιστήρες που είναι συνδεμένοι με τη μητρική ή με Fan Controller! Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος????? Κάνε αυτό που λέει ο serdakis, να κρατάς τους ανεμιστήρες σταθερούς ή με το χέρι με κάποιο άλλο αντικείμενο αν δεν φτάνεις (κατσαβίδι, μολύβι, οτιδήποτε)
Shadowjump Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγω τους ανεμιστηρες, τοσα χρονια τωρα, τους φυσαω κοντρα και δεν γυρνανε, οποτε κομπλε. Και εννοειται παντα μπαλκονι με την πορτα κλειστη 1
papazaf Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Βασικά είναι το πιστόλι που δίνει αυτήν την αίσθηση μιας και έχει μικρό ακροφύσιο και γρήγορη ροή. Εννοείται πως το κομπρεσέρ υπερτερεί για όσους μπορούν να αποκτήσουν ένα όχι μόνο επειδή είναι πιο δυνατό αλλά αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί & για ένα σωρό επιπλέον εφαρμογές (& εργαλεία). Μπορείτε ακόμα και να προμηθευτείτε ένα μικρό αυτοκινήτου στη τιμή του φυσητήρα και να το μοντάρετε να δέχεται πιστόλι αέρα. πως γινεται αυτο?
serdakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μαλλον εννοει οτι τους φυσαει στο κεντρο του ανεμηστηρα και δεν γυριζουν.Απο κατω ομως που ειναι ψυκτρα (πχ στο cpu) δεν θα καθαριζουν καλα.
Angelcrow Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 2)Επισης κατι αλλο ρε παιδια, οταν φυσας γινετε χαμος με την σκονη στο δωματιο,(εκτος αν το φυσας στο μπαλκονι-αντε ομως να ξεσυνδεσεις ολα τα καλωδια) μπορω να βαλω μια ηλεκτρικη λιγο πιο μακρια απο το κουτι για να τραβαει οτι μπορει? Πάντα στο μπαλκόνι τη κάνω εγώ αυτή τη δουλειά!
looproll Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δηλαδή γιατί όλο αυτό και να μην κάτσεις με ειδικό πινελάκι για πλακέτες να το καθαρίσεις μισή ώρα δουλειά είναι
La_MoRt Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγώ έχω το skil και κάνει τρελή δουλειά. Με τα φθηνά φυσερά πρόσεχε γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις στις οποίες σκάνε. 1
frozex Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εγώ έχω το skil και κάνει τρελή δουλειά. Με τα φθηνά φυσερά πρόσεχε γιατί έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις στις οποίες σκάνε. Μάλλον θα πάω στο πινέλο που λέει ο φίλος παραπάνω 1
skfn Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Το πινελλο κανει πιο ευκολη η δουλεια στο φυσημα. Ενα μολυβι μπλοκαρει ευκολα τους ανεμηστηρες που φυσας. Η δουλεια παντα εξω από το σπιτι, γιατι θα σε ...χωρισει η γυναικα σου και αν δεν εχεις , θα σε πλακωσει η μανα σου! Το καλλιτερο ομως ειναι η προληψη: φιλτρα σε ολες τις εισαγωγες αερα κα αν το κουτι σου δεν εχει, τοτε φτιαξε αυτοσχέδια! 1
serdakis Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 πολυ καλα φιλτρα φτιαχνονται με καλτσον (δεν ξερω ποσο παχυ )
skfn Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Από τα καλλίτερα υλικά γι αυτή τη δουλειά , νομίζω, είναι τα φίλτρα των aircondition! Δυσεύρετα όμως. Τα κόβεις στα μέτρα σου και με κάποια πατέντα τα στηρίζεις, μπροστά από του ανεμιστήρες που κάνουν εισαγωγή αέρα. Θα σωθείς ετσι!
frozex Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 αν μιλάμε γενικά ναι ισχύουν αυτά, αν μιλάμε ειδικά για μένα φρόντισα και πήρα κουτί με φίλτρα σε όλες τις εισόδους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα