TeZaS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Έχω κάνει root το κινητό πριν λίγους μήνες και σκέφτομαι τώρα να του βάλω μια custom rom. Ψάχνω για κάτι ελαφρύ που να κάνει το κινητό όσο πιο γρήγορο γίνεται και να δίνει έμφαση στην διάρκεια της μπαταρίας, γιατι τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα και πέφτει σχετικά γρήγορα. Έχει να προτείνει καμία κάποιος? Άλλη μια απορία είναι, πρέπει να κάνω οπωσδήποτε backup αυτή που έχω τώρα ή μπορώ να βρω στο ίντερνετ την stock και να την ξαναβάλω αν χρειαστεί? Εκτός απο root απαιτείται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση στο κινητό ή απλά κάνω την διαδικασία που χρειάζεται για να flasharw την καινούργια?
GianniSM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Θα πάρει Lollipop οπότε πριν πειραματιστείς θα σου έλεγα να περιμένεις και αν δεν σε ικανοποιεί ψάξε στο xda
TeZaS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εδώ έχει ακόμα την 4.3 όσες φορές είχα πατήσει να κάνει αναζήτηση για νέα όλο έβγαζε οτι είμαι ΟΚ. Τώρα που δοκίμασα πάλι λεει "Η συσκευη σας εχει τροποποηθει. Οι ενημερωσεις δεν ειναι διαθεσιμες"
kataramenos32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 4.3 δεν πήρε ποτέ. Απο 4.2 πήγε σε 4.4 κατευθείαν. Όσον αφορά το θέμα σου αν έχεις ήδη την 4.4 official θα σου πρότεινα να μείνεις με αυτή μιας και από όσο θυμάμαι είχε από τις καλύτερες αυτονομίες και απλά να κάνεις ροοτ και να πετάξεις όλες τις εφαρμογές που θεωρείς άχρηστες για να ελαφρύνει η συσκευή όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης αν πάρει κάποια στιγμή lollipop όπως προανέφερε ο φίλος παραπάνω πιστεύω θα βελτιωθεί αρκετά
TeZaS Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 4,3 λέει εδω. Υπάρχει τρόπος να του καρφώσω την 4.4.2 ?
TeZaS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Κούμπωσα την 4.4.2 τελικά και περιμένω την νεα
kataramenos32 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 4,3 λέει εδω. Υπάρχει τρόπος να του καρφώσω την 4.4.2 ? Ναι δικό μου λάθος. Από 4.1 πήγε σε 4.3
saruman123 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 http://www.phonandroid.com/forum/galaxy-note-2-n7100-roms-officielles-et-custom-f487.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα