Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 νομίζω θα κάνω ξανά αυτό που έκανα και στο bf4 section. το μπουκαλάκι είναι πέρα απο τραγικό. τέσπα,ας μην γίνει ένα ΑΚΟΜΑ thread INTEL VS AMD,καταντάει κουραστικό απο ένα σημείο και μετά. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σε ότι έχει να κάνει με παιχνίδια και με τα πάντα γενικότερα η intel είναι μπροστά και είναι δεδομένο. Όσοι αγοράσαμε και αγοράζουμε amd το κάνουμε λόγω ότι κοστίζουν λιγότερο. Ξέρω ότι ο soad θα μπορούσε να πάει σε i5 4440, απλά ο 8320 είναι πολύ μπροστά σε multitasking το οποίο από όσο είχε πει ο soad τον ενδιέφερε. Ο i5 θα τα έβρισκε ψιλοσκούρα σε ταυτόχρονο gaming, skype και πολλαπλά tabs στον chrome. Έχουμε και λέμε, gaming και all around επιδόσεις με το ανάλογο κόστος i5, φθηνή λύση λίγο από όλα και με τα ανάλογα τιμήματα όπως αδύναμο single core performance και υψηλότερη κατανάλωση fx 8320.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Σε ότι έχει να κάνει με παιχνίδια και με τα πάντα γενικότερα η intel είναι μπροστά και είναι δεδομένο. Όσοι αγοράσαμε και αγοράζουμε amd το κάνουμε λόγω ότι κοστίζουν λιγότερο. Ξέρω ότι ο soad θα μπορούσε να πάει σε i5 4440, απλά ο 8320 είναι πολύ μπροστά σε multitasking το οποίο από όσο είχε πει ο soad τον ενδιέφερε. Ο i5 θα τα έβρισκε ψιλοσκούρα σε ταυτόχρονο gaming, skype και πολλαπλά tabs στον chrome. Έχουμε και λέμε, gaming και all around επιδόσεις με το ανάλογο κόστος i5, φθηνή λύση λίγο από όλα και με τα ανάλογα τιμήματα όπως αδύναμο single core performance και υψηλότερη κατανάλωση fx 8320. λολ. 1
rasmus elm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 και που κατέληξες; Φιλε λογικα θα παω σε i5..
LouCi4er Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε λογικα θα παω σε i5.. Το καλυτερο που εχεις να κανεις παλικαρι.Αν πας σε AMD θα εισαι δυστηχισμενος για την υπολοιπη ζωη σου.Εγω που πηρα τον 8320 και την 290,ειμαι στα προθυρα της μανιοκαταθλιψης.Ενας φιλος μου που στο τσακ δεν πηρε i5 και πηρε AMD,δεν το αντεξε,με τα ψυχοφαρμακα τον εχουνε. Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα,το ποστ μου παει σε διαφορα σχολια που διαβασα εδω μεσα. 5
rasmus elm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το καλυτερο που εχεις να κανεις παλικαρι.Αν πας σε AMD θα εισαι δυστηχισμενος για την υπολοιπη ζωη σου.Εγω που πηρα τον 8320 και την 290,ειμαι στα προθυρα της μανιοκαταθλιψης.Ενας φιλος μου που στο τσακ δεν πηρε i5 και πηρε AMD,δεν το αντεξε,με τα ψυχοφαρμακα τον εχουνε. Δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα,το ποστ μου παει σε διαφορα σχολια που διαβασα εδω μεσα. +1 φορ γιορ σενσ οφ χιουμορ
Mitsos_The_Great Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Οι FX κατά τη γνώμη μου προτείνονται μόνο αν έχετε σκοπό να κάνετε O/C. Π.χ. με τον 8320 STOCK θα τρώτε μπουκάλι σε αρκετά παιχνίδια, σε 4.5Ghz με μια μητρική των 75-100ε είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα. Σταματήστε λοιπόν να λέτε άκυρες απαντήσεις. Οk, η intel είναι καλύτερη αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι FX 8320/8350/6300 είναι τόσο αδύναμοι όπως λέτε μερικοί. 2
SOAD1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 μην το κανουμε VS το topik του παιδιου 1
tuxpower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Το παλλικάρι ήθελε έναν επεξεργαστή για να βλέπει σειρές και να γράφει ταινίες και ολα τα intel fan boys-girls πλακώσανε (συγχωρέστε με απλά μιλάτε όλοι για gaming). Ενα pc ίσως για τους περισσότερους να είναι μια παιχνιδομηχανή, αλλά για κάποιους άλλους είναι πολλά περισσότερα. Οι fx6300-8320-8350, σε multitasking πχ grid προγράμματα οπου χρειάζονται πυρήνες, είναι πολυ καλύτεροι απο όλους τους i3, και πολλούς ι5. Ναι η Intel βγάζει καλύτερους επεξεργαστές αλλα μην τα ισωπεδώνουμε όλα. Και πάλι συγνώμη αν έθιξα κάποιον. 1
SOAD1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια.. θα ηθελα να μαθω ποιος απο τους 2 αυτους επεξεργαστες ειναι προτιμοτερος για ενα PC για ταινιες/σειρες (πολλες) αλλα κυριως για να τρεξει το GTA V as smooth as possible. Να παω στον AMD η να βαλω πιο βαθια το χερι στην τσεπη και προτιμησω INTEL? (καρτα γραφικων http://www.e-shop.gr/sapphire-dual-x-radeon-r9-280-boost-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510835) δεν μας εχεις πει ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να δωσεις και αν θα ασχοληθεις με OC
8elwADSL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να μην μπερδεύεται ο ts ότι πληρώνεις παίρνεις αν πάρεις τον FX μια χαρά θα παίξεις και με αυτόν, αν έχεις λεφτά να πας στον i5 θα παίξεις καλύτερα. Οι FX για τα λεφτά τους είναι μια χαρά επεξεργαστές. Αν αφήσεις τον παράγοντα λεφτά και συγκρίνεις ωμή δύναμη σε gaming οι Intel είναι καλύτεροι. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2015 από 8elwADSL 1
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Το παλλικάρι ήθελε έναν επεξεργαστή για να βλέπει σειρές και να γράφει ταινίες και ολα τα intel fan boys-girls πλακώσανε (συγχωρέστε με απλά μιλάτε όλοι για gaming). Ενα pc ίσως για τους περισσότερους να είναι μια παιχνιδομηχανή, αλλά για κάποιους άλλους είναι πολλά περισσότερα. Οι fx6300-8320-8350, σε multitasking πχ grid προγράμματα οπου χρειάζονται πυρήνες, είναι πολυ καλύτεροι απο όλους τους i3, και πολλούς ι5. Ναι η Intel βγάζει καλύτερους επεξεργαστές αλλα μην τα ισωπεδώνουμε όλα. Και πάλι συγνώμη αν έθιξα κάποιον. Ξαναδιαβασε να δεις τι γραφει οτι θελει.Ναι εχεις δικιο πεσαμε τα Intel fanboys πανω του γιατι πρεπει να εισαι Intel fanboy για να λες το αυτονοητο,οτι δηλαδη αν ο αλλος δεν προκειται να ασχοληθει με oc το καλυτερο ειναι να παει σε ενα i5 4440 ,σε αυτο το σημειο εχουμε φτασει.... Γεια σας παιδια.. θα ηθελα να μαθω ποιος απο τους 2 αυτους επεξεργαστες ειναι προτιμοτερος για ενα PC για ταινιες/σειρες (πολλες) αλλα κυριως για να τρεξει το GTA V as smooth as possible. Να παω στον AMD η να βαλω πιο βαθια το χερι στην τσεπη και προτιμησω INTEL? (καρτα γραφικων http://www.e-shop.gr/sapphire-dual-x-radeon-r9-280-boost-oc-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510835) 2
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα ποια ειναι καλυτερη ρε παιδια? Ιντελ η AMD? 1
SOAD1981 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 http://www.ranker.com/list/the-best-cpu-manufacturers/computer-hardware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα