rasmus elm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά να ειστε καλα μου λυσατε πολλες αποριες
SOAD1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 παιδες συγνωμη που παρεμβαινω στο τοπικ αλλα και γω παραγγειλα τον 8320 για gaming.δεν θα μετανιωσω ειμαι σιγουρος.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή είσαι lite άτομο με τον υπολογιστή και επειδή δεν πιστεύω ότι θέλουμε σώνει και καλά ι5 η 8350 για το καινούριο gta v, πιστεύω ότι καλύτερα να πας σε έναν Ι3 αν έχεις την οικονομική άνεση αντι για έναν Ι5 και τα υπόλοιπα επένδυσε τα σε καλύτερη μητρική με καλό τσιπακι. ( π.χ. Ζ97 ) Και αργότερα έχοντας καλώς των πραγμάτων πέρνεις καινούριο ή μεταχειρισμένο έναν 4790Κ και είσαι μια χαρά. Και ο fx μια χαρά επεξεργαστής είναι άλλα Μην εξαπάτησε απ την τιμή του. Για αυτόν θα χρειαστείς τουλάχιστον 20€ επιπλέων για ένα καλό και ήσυχο cpu cooler. Και γιατί αυτό; Γιατί αυτό που έχει απ το εργοστάσιο είναι Μ Α Π Α !! ασε που άμα πας σε amd σήμερα δεν θα έχεις καλές επιλογές για αναβάθμιση αύριο. Γιατί αν πάρεις έναν fx 6300 Στην καλύτερη να βρεις κάποτε έναν 8350, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν θα έρθει η στιγμή που δεν θα τραβάει ο 6300 να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τραβάει και ο 8350. οπότε αν πας σε έναν Ι3 αύριο θα μπορείς να βάλεις έναν 4790κ ο οποίος είναι παρά πολύ ποιο δυνατός από έναν 8350. Καλα σοβαρα τωρα εχεις καθολου ιδεα και προτεινεις για GTA i3???Ξεχνας οτι μιλαμε για Open world παιχνιδι+το Online που εχει+οτι παρει απο Mods??? Με i3 δεν παει πουθενα. Και για να παει στον 4790κ πρεπει να αλλαξει και μητρικη,καθως οι i3 πατανε πανω σε H97 ενω ο 4790κ που προτεινεις παταει πανω σε Z97.......Απλα ελεος. και που κατέληξες; Στο οτι δεν θα παρει τιποτα ειμαι σιγουρος παιδες συγνωμη που παρεμβαινω στο τοπικ αλλα και γω παραγγειλα τον 8320 για gaming.δεν θα μετανιωσω ειμαι σιγουρος. Αν με το παραπανω που γραφεις προσπαθεις να νιωσεις χαρουμενος με την αγορα σου τι να σου πω οκ. Αλλα καλυτερα να επαιρνες ενα i5. 3
SOAD1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή είσαι lite άτομο με τον υπολογιστή και επειδή δεν πιστεύω ότι θέλουμε σώνει και καλά ι5 η 8350 για το καινούριο gta v, πιστεύω ότι καλύτερα να πας σε έναν Ι3 αν έχεις την οικονομική άνεση αντι για έναν Ι5 και τα υπόλοιπα επένδυσε τα σε καλύτερη μητρική με καλό τσιπακι. ( π.χ. Ζ97 ) Και αργότερα έχοντας καλώς των πραγμάτων πέρνεις καινούριο ή μεταχειρισμένο έναν 4790Κ και είσαι μια χαρά. Και ο fx μια χαρά επεξεργαστής είναι άλλα Μην εξαπάτησε απ την τιμή του. Για αυτόν θα χρειαστείς τουλάχιστον 20€ επιπλέων για ένα καλό και ήσυχο cpu cooler. Και γιατί αυτό; Γιατί αυτό που έχει απ το εργοστάσιο είναι Μ Α Π Α !! ασε που άμα πας σε amd σήμερα δεν θα έχεις καλές επιλογές για αναβάθμιση αύριο. Γιατί αν πάρεις έναν fx 6300 Στην καλύτερη να βρεις κάποτε έναν 8350, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν θα έρθει η στιγμή που δεν θα τραβάει ο 6300 να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τραβάει και ο 8350. οπότε αν πας σε έναν Ι3 αύριο θα μπορείς να βάλεις έναν 4790κ ο οποίος είναι παρά πολύ ποιο δυνατός από έναν 8350. δεν νομιζω οτι πλεον ειναι recommended για gaming 2πυρηνοι επεξεργαστες
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ο soad1981 έδινε συγκεκριμένο budget και είναι φυσιολογικό να νιώθει ικανοποιημένος με την αγορά του. Δεν θα τον αφήσει πουθενά. Αν έδινε περισσότερα χρήματα εννοείται ότι θα πήγαινε σε i5 χωρίς δεύτερη σκέψη, απλά fulgore αν θυμάσαι στο αντίστοιχο θέμα που άνοιξε ήθελε να δώσει έμφαση στην κάρτα γραφικών λόγω του στενού σχετικά budget που διέθετε για ένα αξιοπρεπές gaming σύστημα . 2
SOAD1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αν με το παραπανω που γραφεις προσπαθεις να νιωσεις χαρουμενος με την αγορα σου τι να σου πω οκ. Αλλα καλυτερα να επαιρνες ενα i5. οχι φιλε μου . απλως δεν μπορω να πιστεψω οτι πλεον οι amd ειναι και για πεταμα οπως τους παρουσιαζουν μερικοι . δεν μετανιωνω για τιποτα . και επισης δεν θελω για 0.3ghz παραπανω (4460 -> 4690) να μας πιανει κοροιδα η intel . φιλικα Ο soad1981 έδινε συγκεκριμένο budget και είναι φυσιολογικό να νιώθει ικανοποιημένος με την αγορά του. Δεν θα τον αφήσει πουθενά. Αν έδινε περισσότερα χρήματα εννοείται ότι θα πήγαινε σε i5 χωρίς δεύτερη σκέψη, απλά fulgore αν θυμάσαι στο αντίστοιχο θέμα που άνοιξε ήθελε να δώσει έμφαση στην κάρτα γραφικών λόγω του στενού σχετικά budget που διέθετε για ένα αξιοπρεπές gaming σύστημα . φιλος μου ειχε αγορασει τον http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103727και επαιζε την περιοδο εκεινη της αγορας του οτι ηθελε σε max (με καρτα μια 5870) . τεσπα σορυ για το offtopic καλες αγορες στον TS
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ο soad1981 έδινε συγκεκριμένο budget και είναι φυσιολογικό να νιώθει ικανοποιημένος με την αγορά του. Δεν θα τον αφήσει πουθενά. Αν έδινε περισσότερα χρήματα εννοείται ότι θα πήγαινε σε i5 χωρίς δεύτερη σκέψη, απλά fulgore αν θυμάσαι στο αντίστοιχο θέμα που άνοιξε ήθελε να δώσει έμφαση στην κάρτα γραφικών λόγω του στενού σχετικά budget που διέθετε για ένα αξιοπρεπές gaming σύστημα . Ναι το κοιταξα το θεμα,μια χαρα χωραγε i5 4440 στο συστημα του και R9 290 που ηταν Super το συστημα,αλλα ηθελε μονο nvidia και λεφτα για την 970 δεν φτανανε στα χρηματα του. Και με i5 4440 και R9 290 μια χαρα εμφαση στην καρτα γραφικων θα εδινε αλλα... οχι φιλε μου . απλως δεν μπορω να πιστεψω οτι πλεον οι amd ειναι και για πεταμα οπως τους παρουσιαζουν μερικοι . δεν μετανιωνω για τιποτα φιλος μου ειχε αγορασει τον http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103727και επαιζε την περιοδο εκεινη της αγορας του οτι ηθελε σε max (με καρτα μια 5870) . τεσπα σορυ για το offtopic καλες αγορες στον TS το παραπανω παραδειγμα που αναφερεις που ακριβως κολλαει??Ποια περιοδο μιλαμε,για πια παιχνιδια μιλαμε,σε τι αναλυση κλπ.... Με το να πετας απλα 2 κουβεντες και να λες καλο βραδυ δεν κερδιζεις κατι. Εδω σε καρτα γραφικων στο θεμα σου και κοιταζες σε Gtx 760 οταν μπορουσες στα χρηματα σου να επαιρνες R9 290 τι να λεμε τωρα..... Πηρες τον 8320 ολα ωραια ολα καλα αλλα ως εκει ομως .... 1
SOAD1981 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ναι το κοιταξα το θεμα,μια χαρα χωραγε i5 4440 στο συστημα του και R9 290 που ηταν Super το συστημα,αλλα ηθελε μονο nvidia και λεφτα για την 970 δεν φτανανε στα χρηματα του. Και με i5 4440 και R9 290 μια χαρα εμφαση στην καρτα γραφικων θα εδινε αλλα... το παραπανω παραδειγμα που αναφερεις που ακριβως κολλαει??Ποια περιοδο μιλαμε,για πια παιχνιδια μιλαμε,σε τι αναλυση κλπ.... Με το να πετας απλα 2 κουβεντες και να λες καλο βραδυ δεν κερδιζεις κατι. 4440 και r9290 πηγαινα μανι μανι στα http://gyazo.com/c842da6b4a3b4cc98717d289b3624362500 ευρω....και εγραψα καποια στιγμη οτι το μπατζετ (με δοσεις) επεσε στα 650 + - μου περισσευαν 150 ευρω για τα υπολοιπα? δες λιγο παλι το θεμα μου σε παρακαλω . και επισης τελικα κατεληξα σε 280 (πιο φτηνη , και τελικα με καλυτερα χαρακτηρηστικα)
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τελος να αναφερω οτι οπως και εσυ ειπες στο post σου με oc δεν θα ασχοληθεις αλλα παρολα αυτα δεν προτιμησες ενα i5 απο τον 8320 και κατοχοι και μη αυτου του επεξεργαστη ξερουν οτι δεν αξιζει αν δεν ασχολεισαι με oc.
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 παιδες συγνωμη που παρεμβαινω στο τοπικ αλλα και γω παραγγειλα τον 8320 για gaming.δεν θα μετανιωσω ειμαι σιγουρος. Αμα βαλεις τιποτα mmo και παιχνιδια που θελουν ισχυρο IPC θα μετανιωσεις σιγουρα.. Δεν στο λεω με κακια και εγω 8350 πηρα αλλα.. Βεβαια ειναι και τι προσδοκιες εχεις.
RigasGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για τους AMD εχω και τον 6300 και τον 8120, ειδικα ο 2ος 2 χρονια ειναι +1 πανω σε ταχυτητα μαζι με 2 7850. Παιζει καλα αλλα σαν τους Intel δεν ειναι, τα εχω συγκρινει πολλες φορες. Με τον i3 που εχω ναι δεν δινει τα παντα σε fps αλλα δεν λεει οχι. Για μενα i5 και θα ελεγα και μια GTX 7++ και εισαι ΟΚ. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για τους AMD εχω και τον 6300 και τον 8120, ειδικα ο 2ος 2 χρονια ειναι +1 πανω σε ταχυτητα μαζι με 2 7850. Παιζει καλα αλλα σαν τους Intel δεν ειναι, τα εχω συγκρινει πολλες φορες. Με τον i3 που εχω ναι δεν δινει τα παντα σε fps αλλα δεν λεει οχι. Για μενα i5 και θα ελεγα και μια GTX 7++ και εισαι ΟΚ. Εχει καταργηθει η σηρα 700 της Nvidia.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει, θα έχει προβάδισμα σε multitasking κλπ ας μην είμαστε απόλυτοι με την intel. Και εγώ έχω amd, απλά τυγχάνει να μην παίζω mmo και παιχνίδια με 1 ή 2 πυρήνες πέραν του λολ στο οποίο δεν φαίνεται χαοτική διαφορά μεταξύ amd-intel. Μια φορά πήγα να παίξω war thunder και το μετάνιωσα, πολύ fps drop από εκεί που κράταγε 60 σταθερά, τσουπ 25 όταν έπεφταν οβίδες και καπνοί. Το είχα 1080p low με την ενσωματωμένη του a8, αλλά και πάλι ένιωθα ότι δεν τράβαγε από single core. 1
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αν παιζεις fps planetside 2 και CoD για παραδειγμα παλι οι intel ειναι αρκετα μπροστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα