Προς το περιεχόμενο

Microsoft Surface. Αξίζει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να πάρω γνώμες για το αν η αγορά ενός Microsoft Surface είναι καλή επένδυση.

Αυτήν την στιγμή έχω ένα τερατάκι για σταθερό υπολογιστή και ένα laptop 2-3 χρονών με i5-4gb- 500gb hdd με 7200 rpm. Αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω στο tablet/laptop της Microsoft είναι εκτός του γρήγορου ζάπινγκ/χαζομαρίσματος, είναι να προγραμματίζω σε VS όταν δεν βρίσκομαι σπίτι, διότι βρίσκω ότι η μεταφορά μιας τέτοιας συσκευής είναι πιο εύκολη από ότι του λάπτοπ.

Από άλλους προγραμματιστές έχω ακούσει όσο μικρότερη σε inch μια οθόνη τόσο πιο ξεκούραστη για τα μάτια όταν γράφεις ώρες.
Θα ήθελα να πάρω περισσότερες γνώμες όμως και από άτομα τα οποία έχουν ή έχουν δει/δουλέψει πάνω σε τέτοια μηχανήματα πριν κάνω μια τέτοια αγορά.
Από καταστήματα πάντως υπάρχουν πολύ λίγα, δύο έχω βρει εγώ (e-shop, infoworld) στην Ελλάδα που πουλάνε και τα οποία τα δίνουν εώς και 500 ευρώ πιο ακριβά από το online store της Microsoft η οποία τα δίνει και με free shipping και free returns.

Δημοσ.

Και εγώ το καραμελώνω πολύ το pro 3 αλλά με 250GB χώρο πιστεύω αξίζει.. τα άλλα είναι λίγα για λειτουργικό και όλα.. Επίσης η βλακεία είναι ότι έχει μόνο μια USB, θα μπορούσε να έχει μια ακόμα.. Δεν το έχω δει ποτέ από κοντά αλλά φαίνεται πολύ πρακτικό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ υπάρχει ξεχωριστό νήμα τα των Surface Pro(1/2/3) σειρά για απορίες,ερωτήσεις,γνώμες,εντυπώσεις κλπ.

http://www.insomnia.gr/topic/545706-surface-surface-pro%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το καραμελώνω πολύ το pro 3 αλλά με 250GB χώρο πιστεύω αξίζει.. τα άλλα είναι λίγα για λειτουργικό και όλα.. Επίσης η βλακεία είναι ότι έχει μόνο μια USB, θα μπορούσε να έχει μια ακόμα.. Δεν το έχω δει ποτέ από κοντά αλλά φαίνεται πολύ πρακτικό..

Μεγάλο μειονέκτημα το ένα usb. Αν θες mouse το κάλυψες και αν θες ενσύρματο internet θες hubάκι.

Δημοσ.

Μεγάλο μειονέκτημα το ένα usb. Αν θες mouse το κάλυψες και αν θες ενσύρματο internet θες hubάκι.

Υπάρχουν τα bluetooth ποντίκια για να μην θες hub για μια συσκευή usb. Αν θες βέβαια κι άλλα πράγματα τότε το hub είναι αναπόφευκτο. Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα περιστρφόμενο τρία σε ένα turbo x που δεν έχει καλώδιο οπότε δεν κρέμονται πολλά από το surface.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...