sam27gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 θα πω κατί και ας ακουστεί χαζόμαρα τσέκαρε μην εχει πεσει καμια βιδα ακομη και πισω από την μητρικη και βραχηκυκλωνει το ολο συστημα 4
Mesu_dil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 φίλε μόλις είχα πάρει το δικό μου tower την δεύτερη μέρα είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα. δεν άνοιγε το pc. έβγαλα και ξαναέβγαλα το καλώδιο του τροφοδοτικού και μετά πήρε μπρός. Το απόγευμα πάλι τα ίδια...αλλα απο τότε δεν μου το ξαναέκανε. έχει περάσει και ένας χρόνος απο τότε. απλά μερικές φορές κάτι ακούγεται να τζιτζικίζει απο το τροφοδοτικό ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ? όταν κουνάω το καλωδιο τροφοδοσίας σαν να σταματάει ο ήχος.
Wspr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μολις εβγαλα την ψυκτρα και τις ραμ και τα ξανακουμπωσα.τιποτα.επειδη ειναι πολυ περιεργο αυτο που συμβαινει και επειδη δεν μπορω καπως να τσεκαρω τροφοδοτικο και mobo θα το παω αυριο e-shop να τελειωνω.το θεμα ειναι οτι το σαββατο περασε το doa 7 ημερων αλλα ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα.ευχαριστω για τη βοηθεια
Wspr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 ανοιξα το τροφοδοτικο απο το κουμπι πισω και το αφησα 3-4 λεπτα.Μετα ανοιξα το πισι και αυτο ανοιξε κανονικα αλλα δεν δινει σημα στην οθονη ενω τα ανεμιστηρακια της καρτας δινουν κανονικα και το logo της φωτιζεται!!!Απλα η οθονη δεν παιρνει σημα(mini-display port).Δοκιμασα και την παλια μου οθονη με dvi τα ιδια.Το πισι πλεον με το on/off ανοιγει και κλεινει κανονικοτατα αλλα δεν εχω σημα στην οθονη Εχει κανεις καμμια ιδεα?Παιζει να ειναι το mobo?
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Βγαλε το 24 πιν και ξαναβαλε το αυτη τη φορα πρωτα τα 20πιν και μετα τα 4 πιν απο διπλα.
Wspr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Το εκανα και αυτο,τιποτα.παρατηρησα επισης οτι το πισω fan δεν δουλευε οποτε η motherboard η τροφοδοτικο ειναι
Mpiftekis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αν βγάλεις την κάρτα γραφικών και συνδέσεις την onboard, ανοίγει η οθόνη;
conkal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 επισης μια ερωτηση περα απο την βιδα που ειπε ο φιλος πιο πανω . τους αποστατες τους εχεις βαλει στο κουτι ?
trebelas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Κάνε ενα προσεκτικό έλεγχο οτι όλα είναι κομπλέ συνδεδεμένα απο την αρχή και αν σου κάνει πάλι τα ίδια απλά πήγαινε το πίσω.Εφόσον δεν έχεις οτι χρειάζεται για να τσεκάρεις σωστά δυστυχώς είναι η καλύτερη σου λύση. Και επειδή όπως φαίνεται έχει πρόβλημα η τροφοδοσία σε κάποιο σημείο μην σου "κάψει" και τίποτα άλλο αν είναι αυτό τελικά.
Wspr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα το πηγα πισω γιατι δεν μπορω να τσεκαρω τα παντα απο τη στιγμη που δεν εχω τα παντα.τις συνδεσεις τις τσεκαρα ολες τα ελυσα κ τα ξαναεδεσα αλλα τιποτα.οι αποστατες btw δεν ξερω τι ειναι αλλα γενικοτερα χρησιμοποιησα ολα οσα ειχε μεσα το κουτι Μολις διαβασα τι ειναι οι αποστατες...το κουτι λογικα ειχε ενσωματωμενους μιας και το mobo δεν ακουμπουσε στο κουτι αλλα το βιδωσα σε κατι βουναλακια
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Λέω εγώ τώρα, επειδή ξέρω ότι μπορεί να φταίει αυτό, μήπως έσφιξες υπερβολικά τις βίδες της μητρικής; Δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την μητρική και να ξαναβιδώσεις τις βίδες με προσοχή και χαλαρότερα. 1
doctorC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα το πηγα πισω γιατι δεν μπορω να τσεκαρω τα παντα απο τη στιγμη που δεν εχω τα παντα.τις συνδεσεις τις τσεκαρα ολες τα ελυσα κ τα ξαναεδεσα αλλα τιποτα.οι αποστατες btw δεν ξερω τι ειναι αλλα γενικοτερα χρησιμοποιησα ολα οσα ειχε μεσα το κουτι Μολις διαβασα τι ειναι οι αποστατες...το κουτι λογικα ειχε ενσωματωμενους μιας και το mobo δεν ακουμπουσε στο κουτι αλλα το βιδωσα σε κατι βουναλακια ΑΝ Βρεθει λύση καλό είναι να ενημερώσεις ώστε να έχουμε και μία απάντηση στο πρόβλημα για να υπάρχους αντιστοιχες συμβουλες σε άλλους χρήστες..... 1
Wspr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μολις πηρα τον υπολογιστη απο το service.Ηταν προβλημα μητρικης τελικα και αλλαχτηκε με καινουργια.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα