Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Πριν μια εβδομαδα αγορασα το συστημα της υπογραφης μου.Το εστησα ωραια και καλα και περιμενα την οθονη η οποια ηρθε την Τεταρτη που μας περασε.Την Τεταρτη λοιπον εγκατηστησα τα windows και εστησα το software.Ολα αψογα.Το δοκιμασα αρκετες ωρες την Πεμπτη και την Παρασκευη εφυγα ταξιδι,εκλεισα τα windows οπως και το τροφοδοτικο.

Ερχομαι σημερα λοιπον το αναβω...τιποτα δεν ξεκιναει.Αποσυνδεω ολα τα καλωδια,αλλαζω μπριζα τιποτα.Βγαζω-βαζω παλι το καλωδιο του τροφοδοτικου ξεκιναει κανονικα.Ωραια λεω το συνδεω παλι στη θεση του παω να το βαλω τιποτα.Σκεφτομαι θα φταει η μπριζα.Αλλαζω μπριζα παλι τιποτα!!!Το ανοιγω ολα στη θεση τους.Μετα απο μερικες προσπαθειες ξαναπερνει μπρος.Το βαζω στη βαση του,τα ιδια.Αλλαζω παλι μπριζα τα ιδια δεν αναβει με τιποτα.Εν τω μεταξυ τα περιφερειακα(ποντικι πληκτρολογια κτλ παιρνουν ρευμα κανονικοτατα.Εχω τσεκαρει ολα τα καλωδιακα ledακια κτλ ολα στη θεση τους(δεν τα πειραξε και κανεις).Δηλαδη το pc εχει ανοιξει κανονικα 2 φορες και οταν το κλεινω δεν κανει τιποτα.

Επειδη αυτο με ξεπερναει και για να μην μου πεσουν τα μαλλια παρακαλω αν εχει καποιος καμμια ιδεα να την πει μπας και σωσει τη μερα.

Δημοσ.

τι να κανω δηλαδη?το ποντικι παιρνει κανονικα ρευμα,αρα και το τροφοδοτικο δινει και απο τη μητρικη περναει...

Δημοσ.

Μητρικη πρώτα μετά τροφοδοτικο.. για τις μνημες δεν νομιζω...

...τροφοδοτικό Π Α Ν Τ Α πρώτο, καθώς είναι το ευκολότερο (σε σχέση "με την μητρική", που ιδανικά πρέπει να βγει εκτός κουτιού).

Για τσεκάρισμα πάντα λέμε ε, όχι αγορές.

Όσο για τις μνήμες, να νομίζεις. Δεν είναι απαραίτητο "να έχουν χαλάσει", για να δημιουργούν πρόβλημα. Ένα λάθος κούμπωμα (και όχι μόνο), αρκεί. Όπως μπορεί να είναι και άλλες ιστορίες ("τα πάντα", βασικά. Αλλά ξεκινάμε από τα πιθανότερα/ευκολότερα).

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο πιο ευκολα ελεγχεις το τροφοδοτικο.. αλλά δεν σημαινει ότι είναι και αυτό που φταίει επειδή... το ελέγχεις πιο ευκολα... Το θέμα είναι ότι την πρώτη φορά του έτρεξε... οπότε τι λάθος κούμπωμα στις μνήμες (για αυτό τις έβγαλα έξω)....το τροφοδοτικό μερικώς φένεται να είναι οκ.... 

Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι αν μπορω να κανω κατι ετσι οπως ειμαι τωρα η πρεπει να παρω τον υπολογιστη να τον παω στο e-shop να τον δουνε εκει.Υποψιν οτι το παλιο pc το κατεβασα στο πατρικο.Πως γινεται να το κλεινω κανονικα την παρασκευη και σημερα να μην ανοιγει ενω το εχω δουλεψει κανονικα 2 μερες?Τυχαιο γεγονος?Υπαρχει περιπτωση να ειναι χαλασμενο το κουμπι του κουτιου?Μπορει να ανοιξει με καποιο τροπο ενα pc παρακαμπτωντας το on/off?

Δημοσ.

μαθε αν εχει γινει καποια διακοπη ρευματος το διαστημα που ελειπες και να αποκλεισεις αυτο το ενδεχομενο απο υπερταση και μετα ελεγχεις ενα ενα τα βασικα....

Δημοσ.

αφενος ειχα κλεισει το τροφοδοτικο οποτε δεν περναγε ρευμα αφετερου το διαστημα που ελειπα δεν εγινε καμμια διακοπη ρευματος(ηταν οι γονεις μου στο σπιτι,οι οποια προφανως δεν πειραξαν τον υπολογιστη) οποτε φαινομενο υπερτασης δεν παιζει

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δινει ρευμα εχεις να το τεσταρεις?

Δημοσ.

Διαβαζοντας  το αρχικό σου  θέμα είπες ότι ΄δούλεψε μετα το έβαλες στη θέση του... και μετά τίποτα δηλαδή  δούλεψε πλαγιαστό να υποθεσω  και όρθιο όχι ? (υποθετω το κουτι ότι ειναι tower/...) 

Δημοσ.

την πρωτη φορα δουλεψε ορθιο(το εβαλα πανω στο καναπε) και την δευτερη πλαγιαστο (στο πατωμα)...

Δημοσ.

φιλε μου η ψύκτρα είναι ψηλή και μαλλον και βαριά , δεν ξέρω αν έχει backplate  για να την κραταει στο όρθιο με τον επεξεργαστή ,,, εκει δες αν παιζει κατι μπορεί καποιο κλιψακι να μην  κλεινει καλα και στο ορθιο να χαλαρώνει ενώ μπορει και να ζορισε cpu /capasitors fets  γυρω από την επεξεργαστη.... δες τα με προσοχη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...