Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 θέλω περισσότερη μνήμη στον υπολογιστή μου και σκεφτόμουν να τον ανεβάσω κατά 2 TB με τιμή max στα 100 ευρώ. Το δίλημμα μου έχει ως εξής... 2 τέτοιοι : http://www.e-shop.gr/western-digital-wd10ezex-1tb-caviar-blue-sata3-p-PER.303039 ή 1 τέτοιος : http://www.e-shop.gr/western-digital-wd20purx-purple-surveillance-hard-drive-2tb-35-sata3-p-PER.303081 το δίλημμα μου να πάρω τους δύο είναι επειδή ακούγεται πως είναι πιο γρήγοροι οι συγκεκριμένοι από ότι ο ένας που θέλω.... τι πιστεύεται εσεις πως είναι καλύτερα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xalkiadakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 τους δυο θα ελεγα εγω ... θα τους κανει raid και θα εχεις σχεδος την διπλασια ταχυτητα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Για τι χρηση τον/τους θες? Για αποθηκευτικό χώρο, να βάζω μέσα ταινίες και παιχνίδια αλλά με ενδιαφέρει και η ταχύτητα.
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Η ταχυτητα τοτε για ποιο λογο? Στα παιχνιδια μονο στο loading time θα ειναι χρησιμη. Αν εχεις σημαντικα αρχεια, τοτε παρε τους 2Χ1 και βαλτους σε raid ωστε να εχεις τα ιδια αρχεια και στους 2 σκληρους για backup, αλλιως πανε στον 1 σκληρο.
MultiDoc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οι μπλε της WD έχουν θέμα αξιοπιστίας, θα σου συνιστούσα να πας είτε σε red είτε σε black
Haldol Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αν πάρεις δύο δίσκους, το πως θα τους σετάρεις εξαρτάται από τα αρχεία σου: - Αν βάλεις κάτι σημαντικό, κανεις RAID1 για ασφάλεια. Αλλά χάνεις τη μισή χωρητικότητα. - Αν είναι μόνο downloads και παιχνίδια, τα βάζεις σε RAID0 ή JBOD (SPAN).
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 τελικά κατέληξα στον ένα δίσκο των 2 ΤΒ ευχαριστώ για τις απαντήσεις. κάτι ακόμα που μου κίνησε την περιέργεια.... Αν πάρεις δύο δίσκους, το πως θα τους σετάρεις εξαρτάται από τα αρχεία σου: - Αν βάλεις κάτι σημαντικό, κανεις RAID1 για ασφάλεια. Αλλά χάνεις τη μισή χωρητικότητα. - Αν είναι μόνο downloads και παιχνίδια, τα βάζεις σε RAID0 ή JBOD (SPAN). έχω έναν SSD στον οποίο έχω μόνο τα windows και τον έχω σε RAID0 αυτός εκει δεν θα έπρεπε να ειναι ? ή ειναι καλύτερα να τον βάλω σε καποιο άλλο RAID ?
CMD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 αν έχεις δυνατότητα να βάλεις 2 αντί για έναν θα είναι καλύτερα. Το λέω από πρακτικής άποψης (τα περί ταχύτητας κτλπ δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο στην αποθήκευση δεδομένων) αν χαλάσει ο ένας, τουλάχιστον θα έχεις τα δεδομένα σου στον άλλο. Το λέω με πίκρα γιατί μέσα στο 14 έχασα σκληρούς σχεδόν 4ΤΒ.
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων
Προτεινόμενες αναρτήσεις