Προς το περιεχόμενο

wireless usb

opretli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδεια γεια σας εχω μια απορια εχω ασηρματο δικτιο της hol δικο μου θελω να παρω wireless usb για να εχω μεγαλυτερη ταχητυτα το wilreless δουλευει μονο αν δεν εχεις δικο σου ασηρματο δικτιο οι μπορει να δουλεψει και αν εχεις δικο σου δικτιο για να εχεις καλητερες ταχητυτες.επειδη θελω να εχω γρηγοροτερες ταχητυτες :huh:

Δημοσ.

εισαι συνδρομητης και εχεις δικο σου ρουτερακι που δουλευει ασυρματα εννοεις?

Δημοσ.

ναι φιλε μου εχω δικο ασηρματο δικτιο της hol  και θελω να μαθω μπορει να δουλεψει το wireless usb στο λαπτοπ μου για να εχω μεγαλητερες ταχυτητες οι δεν πρεπει να εχω ασιρματο δικτιο δικο για να δουλεψει

Δημοσ.

οχι εγκατασταση θα κανεις το φλασακι που εχεις απο τη hol και θα δουλεψει κανονικα ασχετο αν το λαπτοπ εχει ασυρματη καρτα δικτυου...

Δημοσ.

οι hol που κολαει φιλε μου αφου κανεις εγκατασταση και τελος οι μηπως θελει εγκρηση απο τη hol αν εννοεις ετσι

Δημοσ.

διεγραψε το παραπανω...

εφοσον εχεις δικο σου ρουτερακι και ειναι και ασυρματο με το κωδικο απο το ρουτερ μπορεις να συνδεσεις ασυρματα το λαπτοπ σου στο ρουτερ σου το ασυρματο δικτυο το αν ειναι γρηγοροτερο απο καλωδιο οχι το ιδιο θα ειναι ή πιο χαμηλο σε ταχυτητα αναλογα το τι πρωτοκολλο υποστηριζει...αν εχω καταλαβει σωστα απο τη διατυπωση σου :-)

Δημοσ.

οποτε κανω εγκατασταση το wireless usb βαζω το κωδικο του ασηρματου δικτιου μου στο wireless usb και ειμαι ενταξει.αυτο θελω να παρω http://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/122030-tp-link-wn722n-high-gain

υποστηριζω το πρωτοκολω g εχω και windows 8.1 παιζουν ρολο αυτα

Δημοσ.

καλημερα αyτη τη καρτουλα παρε και εισαι super!!

Δημοσ.

αυτο πηρα                               n 150 easy http://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/usb-pci-kartes-diktyoy/asyrmati-karta-diktyoy-d-link-wireless-n150-easy-go-usb-n150-usb-adapter/prod5131178pp/αν και στο κουτι λεει 150mbs δεν τα πιανω καν 8mbs πιανω εχω μαλλον πρωτιπο g γιαυτο μαλλον εχω και το ασπρο ρουτερ της hol που μαλλον και αυτο δεν υποστιριζει το πρωτιπο n.τζαμπα λεφτα

Δημοσ.

κάτσε γιατί μάλλον έχεις μπερδέψει τα πάντα με όλα.

τα 150 που λές είναι για συνδεση ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΜ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ όχι του ΜΟΝΤΕΜ για τον ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ.

ΑΝ στη hol έχεις υπογράψει συμβόλαιο για 8ΑΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ. Πρέπει να ΑΛΛΑΞΕΙΣ πακέτο ίντερνετ.

Δημοσ.

Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω με αυτά που διαβάζω.  :P

Το laptop σου δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου? Γιατί πήρες έξτρα usb??

Δημοσ.

ούτε πάλι το έχεις

το 150 είναι η μέγιστη ταχύτητας μεταφοράς του wireless usb που πήρες προς το μόντεμ(την κεραία του δηλαδή)ΑΝ πιάνει τόσο ΚΑΙ η κεραία του μόντεμ.

ΑΝ δεν πίανει,συγχρονίζει σε αυτη που μπορεί η πιο "αδύνατη" συσκευή.

το ethernet είναι αναλόγως πάλι της κάρτας δικτύου και του καλωδίου.

Αν οι κάρτες είναι 100άρες θα συγχρονίσουν στα 100Mbit,αν είναι 1000άρες θα συγχρόνίσουν στο 1Gbit ΑΡΚΕΙ ΝΑ υπάρχει το αντίστοιχο καλώδιο.

Δημοσ.

εχει δικο του ασηρματο δικτιο το λαπτοπ μου απλα το πηρα για να εχω καλητερες δηλαδη να μην κολαει στα βιντεος youtube.  και αλλα sites και για να εχω περισσοτερη εμβελεια στο σπιτι μου

Δημοσ.

Τότε λυπάμαι αλλά πέταξες τα λεφτά σου. Αν κολλάει το youtube δεν φταίει η κάρτα δικτύου του laptop. Κάτι άλλο φταίει. Γραμμή? Cpu?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...