Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεβηκα λιγο πειραζα ολο το βραδυ τα ρευματα και κατεληξα εδώ. Επειδή είμαι άσχετος λίγο, θέλεις να πεις οτι 4.1-4.3GHz δεν φτανει με τιποτα;

επισης ενα αλλο περιεργο ειναι οτι στο bf4 η θεμοκρασια ειναι μεγαλυτερη αποτι οταν τρεχω prime95.

post-330954-0-90246300-1424074782_thumb.png

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα εγώ πόσο μπορεί να φτάσει ,απλά σχολίασα πάνω στην θερμοκρασία. 

Το prime αν και ανεβάζει θερμοκρασίες ,εκμεταλλεύεται μόνο μια λειτουργία του επεξεργαστή,ενώ τα παιχνίδια εκμεταλλεύονται πολλά ιδίως το bf4, και το DA:I που είναι με την ίδια μηχανή, ανεβάζουν πολύ αλλά και το crysis3 είναι από τα ποιο δύσκολα.

Δημοσ.

sorry, αλλα πριν απο ολα οσα σου ειπαν...., BIOS UPDATE εκανες?  

γιατι η μητρικη σου θελει νεοτερο Bios για να εχεις πληρη υποστηριξη στον 860Κ...!

Δημοσ.

φσικά εχω το f8a beta το τελευταιο και πιο προσφατο. Μαλιστα απο το f5 [ηγα πρωτα στο f7 αλλά και κεί τα ίδια έκανε. Μετά αναβαθμισα στο f8a beta και παλι τιποτα.

btw μεσα στις επομενες ημερες θα κανω δοκιμες να ανεβω και αλλο. Παντως να επισημανω οτι στα 3.9 χωρις throttling σταθεροποιηθηκε μεσα απο το amd overdrive και οχι απο το bios. Απο το bios απλα δεν μπορω να παιξω με την καμια. the elf λες να πειραζει αυτο;

σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφεον για ακομη μια φορά.

• Like 2
Δημοσ.

Απο το bios απλα δεν μπορω να παιξω με την καμια. the elf λες να πειραζει αυτο;

Όχι από ότι ξέρω δεν πειράζει πουθενά,απλά υπάρχει η περίπτωση να μην φορτώσουν οι ρυθμίσεις σε κάποιο reset του Η/Υ ενώ αν είναι ρυθμισμένα από το bios θα υπάρχουν πάντα σίγουρα.

Δημοσ.

Ανεβηκα λιγο πειραζα ολο το βραδυ τα ρευματα και κατεληξα εδώ. Επειδή είμαι άσχετος λίγο, θέλεις να πεις οτι 4.1-4.3GHz δεν φτανει με τιποτα;

επισης ενα αλλο περιεργο ειναι οτι στο bf4 η θεμοκρασια ειναι μεγαλυτερη αποτι οταν τρεχω prime95.

Αυτό γίνεται επειδή όταν παίζεις παιχνίδια , ανεβάζει θερμοκρασία και η κάρτα γραφικών και όλη αυτή η ζέστη διαχέεται μέσα στο κουτί γι αυτό και ο επεξεργαστής δεν ψύχεται τόσο αποτελεσματικά.

Δημοσ.

Την βρήκα την λύση. Βρήκα μια ένδειξη στο ΒΙΟs που έλεγε cpu cores και ειχε two per processor   ή automat. ηταν automat εβαλα two per processor. Το πρόβλημα λύθηκε αλλά αυτό τι σημαίνει; ¨οτι ημητρική δεν σηκώνει τέσσερις; θα μειωθούν οι επιδόσεις;

Δημοσ.

Two per processor σημαίνει 2 ανά επεξεργαστή. Ο επεξεργαστής που έχεις είναι ένας, άρα μόλις έκλεισες τους 2 πυρήνες από τους 4. Σου το λέω αυτό εκ πείρας, έχω δοκιμάσει παρόμοιες ρυθμίσεις στην μητρική μου. Αν θες λεπτομέριες, θα μπω bios, θα δω πως αναφέρει κάθε ρύθμιση και θα σου πω λεπτομερώς. Ξέρω ότι έχεις gigabyte και έχω asus, απλά η ρύθμιση πιστεύω θα είναι η ίδια. Έχουν βγει αρκετά προβληματικά μοντέλα της μητρικής σου και μάλιστα στο eshop αν δεις ένας κάτοχος αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα. Ψάξε βρες την απόδειξη ώστε να καταφέρεις τελικά να την αλλάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...