GreekDevil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ψάχνω να αγοράσω ένα ποντίκι κυρίως για gaming γύρω στα 40 ευρώ. Με λίγο ψάξιμο βρήκα τα εξής : Site: Razer Abyssus Ambidextrous 2014 Site: Roccat Savu Site: Roccat Kova+ Ποία λέτε οτι είναι η καλύτερη επιλογή από τις παραπάνω ή θα μπορούσατε να προτείνετε κάποιο άλλο ; Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από GreekDevil
Haris San Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σιγουρα το abyssus δεν θα το προτεινα, το χει φιλος μου και ειναι απαισιο 2
+~CyBeR~+ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 το πρωτο λινκ ειναι το ιδιο με το τριτο 1
GreekDevil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τσέκαρα και logitech και με τα χρήματα που ψάχνω βρήκα αυτό Site: Logitech G300S Optical - Gaming Mouse Θα προτείνατε το logitech g300s, το roccat savu ή το roccat kova[+] ;
steliosntelos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 logitech g402 εχω εδω και ενα μηνα και ειμαι πληρως ικανοποιημενος .
Nick91 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/5193223/Roccat-Kone-Pure-Military-Edition.html στα 40 νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή
Trollamenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το Savu και για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.Το προγραμμα για ρυθμισεις dpi και φωτισμου ειναι ευκολο στη χρηση και ελαφρυ.Γενικα το τσιμπησαμε 3 ατομα απο την παρεα και δεν εχει βγαλει σε κανεναν προβλημα μεχρι στιγμης.(Αν το παρεις κλεισε τον ηχο απο τα achievements που σου δινει γιατι θα σε φρικαρει κανα βραδυ.Αυτο ισχυει για ολα τα roccat). 1
ChaniaExpress Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου δεν ειναι αναγκη να ειναι razer...Υπαρχουνε και αλλες καλλες και πιο vfm μαρκες
ihaveapc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 για αρχη μας λες με ποιο grip χειριζεσαι το ποντικι σου γιατι ολα διαφερουν ως προς το τροπο που τα πιανεις με το καθενα βελτιστοποιημενο για ενα απο αυτα τα grip: Site: τυποι πιασιματος επίσης -θες επιπλεον κουμπιά; -ποιά games παιζεις; 1
sistah Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Σιγουρα το abyssus δεν θα το προτεινα, το χει φιλος μου και ειναι απαισιο Το θεμα δεν ειναι τι λεει ο φιλος φιλου, αλλα το οτι δινει 3500dpi, χωρις buttons για 40ε επειδη ειναι razer. Nα χτυπας το κεφαλι σου και το λεω εχοντας razer. Απο ολα τα posts o ihaveapc βαζει βασεις για σωστη αγορα αλλα στα 40ε δεν εχεις χωρο για βασεις gaming χωρις να αποκλεισεις μερικα features. Mouse οχι mouce.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα