brazilieros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα, θέλω τη βοήθεια σας. Έχω την ASRock x99 ws 2011-3.Η ASRock δίνει μια λίστα με κάρτες μνήμης, εγώ δε στέκομαι σε αυτήν. Θέλω να μου προτείνετε εσείς ένα ιδανικό πακέτο.και δεύτερο για την Indel core i7 5820k 2111-3 την ιδανική αεροψύκτρα..Περιμένω τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2015 από brazilieros
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά καλημέρα, θέλω τη βοήθεια σας. Έχω την ASRock x99 ws 2011-3. Η ASRock δίνει μια λίστα με κάρτες μνήμης, εγώ δε στέκομαι σε αυτήν. Θέλω να μου προτείνετε εσείς ένα ιδανικό πακέτο. και δεύτερο για την Indel core i7 5820k 2111-3 την ιδανική αεροψύκτρα.. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ. Τι παει να πει ιδανικο πακετο και ιδανικη αεροψυξη???Δεν μας εχεις πει ουτε τι χρηση κανεις,ουτε ποσα GB ram χρειαζεσαι,ουτε αν θα ασχοληθεις πολυ,λιγο,ή καθολου με το Oc ουτε καν το Budget που διαθετεις.
brazilieros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά με τις μνήμες έκανα την επιλογή και επέλεξα Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4-2666MHz CL15 Η αυτές ADATA XPG Z1 DDR4 4x4GB Με την ψύξη προβληματίζομε .Ποιον τύπο τελικά να βάλω Αεροψυξη , η κλειστού τύπου υδροψυξη;
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τι παει να πει ιδανικο πακετο και ιδανικη αεροψυξη???Δεν μας εχεις πει ουτε τι χρηση κανεις,ουτε ποσα GB ram χρειαζεσαι,ουτε αν θα ασχοληθεις πολυ,λιγο,ή καθολου με το Oc ουτε καν το Budget που διαθετεις. Νομιζω γραφω ξεκαθαρα καποια πραγματα.
xristos_c Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Απο την πλευρα σου,ναι καλα τα γραφεις, αλλα ο φιλος παραπανω εχει δικιο, δεν γραφεις, ουτε ποσα χρηματα θες να διαθεσεις, ουτε αν πχ το προοριζεις για gaming ?Θα προτιμουσα τις corsair, τις εχω περισσοτερο σε υποληψη(χωρις να ειχα καποιο προβλημα με τις a-data, και οι δυο ειναι ακριβως στα ιδια χαρακτηριστηκα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα