angelosxatz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας παιδια..θελω μια βοηθεια!..ειχα στο pc μου μια ram goldkey ddr3 4gb 1333hz pc10600 CL9 και αγορασα μια corsair τωρα 4gb την vingeance ddr3 στα 1600hz με χρονισμο 9-9-9-24..τις εχω βαλει σε dual channel και δεν ξερω αν δουλευουν καλα..ναι μεν μου αναγνωριζει 8gb πλεον αλλα στο bios δεν μου τις βγαζει ξεχωριστα για να πειραξω τα hz..μου εχει μονο για μια ram και ειναι αυτοματα στα 1333hz..οταν την ανεβαζω στα 1600hz μου βγαζει μια μαυρη οθονη και μου λεει κατι για overclocking κτλ..και κατι ακομα..εβαλα το προγραμματακι cpz για μετρηςεις και μου εβγαλε οτι εχω 8gb ram και οτι δουλευουν στα 2000 κατι hz..πως ειναι δυνατων αυτο..;μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω για να λειτουργουν οσο πιο σωστα και καλυτερα γινεται..;<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Λογικό ειναι εφόσον η μια ram ειναι στα 1333 θα παίξουν και οι αλλες εκει δηλαδή και στα 2000 να έβαζες πάλι θα έπαιζε στην συχνότητα της μικρότερης ram που υπάρχει , μην σε αγχώνει αυτο όμως ετσι και αλλιώς δεν θα δείς διαφορά και στα 1600 να έπαιζαν
angelosxatz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ναι φιλε απλα με παραξενευει οτι στο προγραμματακι μου λεει οτι το fb frequency ειναι στα 2000hz και το fsb:dram στο 3:10 με dram frequency στα 671hz... Φιλε απλα εβαλα και αλλο θεμα διοτι δεν απαντουσε κανενας!συγνωμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα