xaikman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Λοιπον εχω στον υπολογιστη μου τον επεξεργαστη intel core 2 duo E6600 2.4gh. Οπως καταλαβαινεται ειναι αρχαιος αλλα βασταει ακομα γερα! Μιας κ δεν υπαρχουν αμεσα λεφτα για upgrade ολου του συστηματος, βρηκα απο φιλους 2 παλιους αλλα καλυτερους απο τον δικο μου cpu. Ειναι oi core 2 duo E8400 3gz και quad core q6600 2.4gz. θα ηθελα να μου πειτε λοιπον ποιον απο τους 2 θα ηταν καλυτερα να βαλω.O/C δεν ξερω αν θα καταφερω να κανω καθως με τον προηγουμενο δεν τα ειχα καταφερει. Η χρηση ειναι για games (mmo κυριως αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κ καποια πιο καινουργια). Το υπολοιπο συστημα εχει gpu την HD5770 κ 4gb μνημη κ παιζο σε αναλυση 1920*1080. Ευχαριστω πολυ!
TheELF Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν καταφέρεις να κάνεις overclock ο E8400 είναι πολύ ποιο γρήγορος ανά πυρήνα οπότε θα είναι αναβάθμιση για εσένα ιδίως για τα mmo που λες, ο q6600 είναι ο ίδιος με τον e6600 σε ταχύτητα μόνο που έχει 2 πυρήνες παραπάνω,θα σου δώσει δηλαδή κάτι στα ποιο νέα παιχνίδια που έχουν αρκετά νήματα αλλά θα είναι και στην ίδια ταχύτητα σε πάρα πολλά άλλα πράγματα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Q6600 και overclock πάνω από τα 3ghz ή πολύ απλά έναν μεταχειρισμένο q9650.
xaikman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Οπως ειπα τους 2 cpu που ανέφερα θα τους εχω δωρεάν απο φίλους, δεν θέλω να αγοράσω αλλον. Τώρα το oc θα το προσπαθήσω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω οπότε δεν το βαζω σαν δεδομενο, ευχαριστω για τις προτάσεις!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή όπως λες θα είναι δωρεάν, εκμεταλλεύσου την ποσότητα και έπειτα με το overclock εκμεταλλεύεσαι και την ταχύτητα, άρα πήγαινε σε core 2 quad. Αν πας σε e8400 και θελήσεις να κάνεις και καμιά πιο βαριά δουλίτσα και να παίξεις και κάνα καινούριο παιχνίδι, ο e8400 δεν θα ανταποκριθεί όπως ο q6600. Από εκεί και μετά εσύ αποφασίζεις. Όπως είπε και ο TheELF, ο q6600 θέλει overclock για να έχει καλή απόδοση στα mmo. Θα σε καλύψει καλύτερα ένας τετραπύρηνος, 2015 έχουμε και οι απαιτήσεις είναι τέτοιες που καθιστούν τον διπύρηνο λίγο (μιλάω για παιχνίδια που χρησιμοποιούν περισσότερους από 4 πυρήνες και βαριές δουλειές, για να μην παρεξηγηθώ) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα