Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το συστημα που εχει παντως δε νομιζω να χρειαστει αναβαθμιση συντομα. Ο 920 σκιζει στα παιχνιδια ακομα και με καρτες high end.

Δεν το λεω γιατι και εγω τον εχω, το λεω γιατι ισχυει. Αν παντως τον ενδιαφερει η υποστηριξη ddr4/usb3/pci3 κλπ τοτε ισως και να αξιζει. Εγω θα του ελεγα να περιμενει, να δουμε τι φερνει το skylake στο παιχνιδι και αποφασιζει και ο ιδιος. Γιατι μεχρι στιγμης οι διαφορες απο sb ib haswell ηταν απογοητευτικες τουλαχιστον.

Δημοσ.

ναι και πες οτι βγαίνουν αλλά δεν θα αγγίζονται στην τιμή πιστεύω. και στο κάτω κάτω αν κάνεις τώρα ένα πισακι θα κάνεις 3-4 χρόνια να το αλλάξεις πάλι.

κοιτάξτε τις μνήμες τις πήρα τώρα αν και μπορώ να τις ακυρώσω αλλά δεν μαμιεται!!!απο κει και πέρα βάζω μια κάρτα γραφικών μαλλον την GTX970 νομίζω θα τρέχει κανονικά χωρίς bottleneck klp, που αποκλείεται να μην την δέχεται μια μητρική που θα δέχεται τούς skylake, βλέπω πως θα πάει στα παιχνίδια όπως division που το περιμένω πως κ πως  ( μαζι με τον 920) και βλέπω!μένω δλδ με τον 920 η οχι...θα το δω στην συνέχεια!!!αν δείτε σε λίγο να πωλούνται μνήμες και κάρτα γραφικών εδω στο ινσομνια από μένα θα καταλάβετε οτι τελείωσα από αυτό το κομμάτι αν δείτε και μητρική με τον 920 τότε αλλαξα τα πάντα χαχαχα

Δημοσ.

Με το συστημα που εχει παντως δε νομιζω να χρειαστει αναβαθμιση συντομα. Ο 920 σκιζει στα παιχνιδια ακομα και με καρτες high end.

Δεν το λεω γιατι και εγω τον εχω, το λεω γιατι ισχυει. Αν παντως τον ενδιαφερει η υποστηριξη ddr4/usb3/pci3 κλπ τοτε ισως και να αξιζει. Εγω θα του ελεγα να περιμενει, να δουμε τι φερνει το skylake στο παιχνιδι και αποφασιζει και ο ιδιος. Γιατι μεχρι στιγμης οι διαφορες απο sb ib haswell ηταν απογοητευτικες τουλαχιστον.

6% καθε γενια.Αν δεν εχει ανταγωνισμο δεν εχει λογο να βγαλει κατι καλυτερο δυστηχως για εμας

Δημοσ.

6% καθε γενια.Αν δεν εχει ανταγωνισμο δεν εχει λογο να βγαλει κατι καλυτερο δυστηχως για εμας

Βασικα ευτυχως για εμας εννοεις. Ηδη εχουμε που εχουμε τις καρτες γραφικων να ζητανε ενα καρο λεφτα αυτο ελλειπε να εχουμε να αλλαζουμε συχνα Cpu και μητρικες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...