Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα εγω παντως θα κοιταζασε amd!η δεν το σκεφτεσαι καθολου?το λεω γτ θα γλιτωσεις κοντα 50 ευρο για επεξεργαστη κανα 20αρικο απο μητρικη και θα βαλεις μια καρτα της προκοπης τυπου r7 260x r9 270

Δημοσ.

Φίλε μου νομίζω οτί ψιλοτρολλάρεις. Σου είπε το παιδί να συμπληρώσεις την φόρμα και δεν το έχεις κάνει ακόμα.. Έτσι δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν...

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο παιδί; Τι λέτε;
Παιδιά πριν είχε βάλει άλλο σύνδεσμο από άλλο topic τώρα το είδα συγγνώμη την συμπληρώνω αμέσως!

i) Το ποσό που διαθέτουμε:500-570 ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή : Gaming, surfing , φοιτητική χρήση browsing

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? όχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) e-shop, vision studio 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Συναρμολόγηση από το κατάστημα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? Αναβάθμιση σχετικά σύντομα μετά την αγορά (1 χρόνος), sli όχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο)   δεν ξέρω

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? δεν ξέρω από oc όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: όχι

Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη για πριν που δεν το είδα ότι έπρεπε να συμπληρώσω φόρμα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι σε nvidia και intel σε αντίστοιχα λεφτά; 600-620 ας πούμε;

Δημοσ.

Στα χρηματα αυτα καλυτερα να κοιταξει σε R9 270 για καρτα γραφικων δεν ειναι η 750ti και οτι το καλυτερο στα χρηματα της. 

i3?οπα!
αν τον θες για παιχνιδια δεν πας πουθενα,ηδη τα περισοτερα θελουν 4 πυρηνες για να παιξουν σε 1 χρονο λογικα θα ειναι must!δν θα ανοιγει καν το παιχνιδι!

Καλυτερα να πας σε amd...

Δεν διαφωνω με την λογικη των 4 πυρηνων αλλα ηδη στα καινουργια παιχνιδια αργοτερα θα τον κοβει η καρτα γραφικων ουτως ή αλλως.Επισης ο Fx 6300 αν και ειναι ιδανικη επιλογη για τα χρηματα του απο την στιγμη που ο ts δεν θα ασχοληθει με παιχνιδια ειναι κατωτερος σε Stock απο ενα i3. Αρα στο μελλον ουτως ή αλλως θα χρειαστει αναβαθμιση καρτας γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό τι λέτε;

Πολυ καλο αν και θα ηταν καλυτερο οπως ειπα να εβαζες μια R9 270 αλλα δυστηχως το eshop τις εχει πανακριβα ενω απο το Skroutz ξεκινανε απο 160ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...