Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Αγόρασα την XFX R7 260X χτες και περιμένω να μου έρθει. όπως είδα δεν έχει έξοδο VGA όποτε θα χρειαστώ adapter για να το συνδέσω με την οθόνη μου (Optiquest Q2201WB). Τώρα, επειδή θα αλλάξω οθόνη κατά το καλοκαιράκι, με αυτήν που έχω τώρα, θα διορθωθούν λίγο τα πράγματα. Δηλ. θα παίζω σε παιχνίδια καλύτερα, δε θα μου κολλάει στο youtube σε HD (όχι λόγω internet) κτλ.; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Η ερώτηση σου ποια ειναι ακριβώς δεν κατάλαβα αν θα παίζεις καλύτερα με αλλη οθόνη ή με αυτην την κάρτα γραφικών ?

Δημοσ.

Η ερώτηση σου ποια ειναι ακριβώς δεν κατάλαβα αν θα παίζεις καλύτερα με αλλη οθόνη ή με αυτην την κάρτα γραφικών ?

Αν με αυτήν την καινούργια που πήρα και με την εν λόγω οθόνη θα έχω καλύτερη απόδοση!

Δημοσ.

καλησπερα,

δες εδω και θα παρεις μια ιδεα...αν ειναι σωστα τα στοιχεια που εδωσα

http://www.hwcompare.com/15607/radeon-hd-4650-1gb-vs-radeon-r7-260x/

αφου θα παρεις οθονη αργοπτερα θα αξιοποιεισεις τις δυνατοτητες της καρτας σου τοτε... :-)

Δημοσ.

Η καρτουλα που πηρες ειναι μια απλη καρτα για χαλαρο Gaming.  Τι καρτα ειχες πριν? Για να λες οτι κολαγε σε utube ισως να μην θεμα σημαινει οτι η παλια καρτα δεν ανεβαζε ουτε καν 1920x1080 αναλυση? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...