Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα που πηγα να κανω φορματ εκει που ειχε φτασει στο τελευταιο σταδιο μου πεταει ξαφνικα μια bsod. Οσες φορες το ξαναεκανα συνεχεια στο ιδιο σταδιο πεταγε bsod. <br>

Οταν ξαναξεκιναει γραφει "ο υπολογιστης εκανε επανεκινηση απροσμενα η υπηρξε ενα απροσμενο σφαλμα. Η εγκατασταση των windows δεν μπορει να προχωρηση. Για να εγκαταστησετε τα windows πατηστε OK για επανεκινηση του υπολογιστη και μετα ξανακαντε εγκατασταση" <br>

Ολο τα ιδια λεει καθε φορα. Τον κωδικο του bsod δεν προλαβαινω να τον δω επειδη κανει γρηγορα επανεκινηση και δεν μπορω να μπω σε ασφαλη λειτουργεια να απενεργοποιησω την αυτοματη επανεκκινηση.<br>

Παιδια βοηθηστε γιατι εχω απελπιστει, εχω δοκιμασει τα παντα.<br><br>

Ευχαριστω, εκ των πρωτερων <br><br>

Υ.Γ Τονους δεν εβαλα επειδη ειμαι απο το κινητο (για τυχον κοροιδια)<br><br>

Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδια βοηθηστε γιατι εχω απελπιστει, εχω δοκιμασει τα παντα.<br><br>

Αφού έχεις δοκιμάσει τα πάντα! Τι άλλο να σου πούμε; :P

Πες μας μια όσο αναλυτικά μπορείς το υλικό από το οποίο αποτελείτε ο Η/Υ.

Επίσης βγάλε όσα περισσότερα εξαρτήματα μπορείς από τον Η/Υ ,για το format, και δες να τον έχεις στης μαμά ρυθμίσεις από συχνότητες.

Μπορεί να είναι από το οτιδήποτε το πρόβλημα μπορεί η έκδοση τον windows ή ακόμα και η μάρκα που είναι το δισκάκι.

Δυστυχώς μόνο με δοκιμές μπορείς να το βρεις.  

Δημοσ.

Δεν η/υ παταλειψη μου εινα λαπτοπ fujitsu notebook lifebook A series.

Το cd δεν νομιζω να εχει προβλημα αφου εχω ξανακανει φορματ με το ιδιο cd και εχω προσπαθησει και με αλλο cd που του ειχα περασει τι iso που δινει η microsoft. Αλλη ιδεα;

Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

λογικα απο αυτο ποy λες αν και ειναι δισκολο να βγει ακρη ετσι πρeπει να ειναι το dvd με τα windows που εχεις βρες καποιο αξιοπιστο να αποκλεισεις αυτο και κανε default το bios.. και δες σε τι ρυθμιση εχεις το δισκο που θελεις να γινει εγκατασταση achi...???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...