yannis27gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Η ψυκτρα εδώ και καιρό έκανε θόρυβο και τώρα βγάζει μήνυμα ότι αν ανοίξω το λαπτοπ θα καεί καθώς δεν δουλεύει σωστά. Είδα στο YouTube κάποια βίντεο σχετικά με καθάρισμα ψύκτρας. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το βίδωμα/ξεβιδωμα. Ποια κατσαβίδια χρειάζομαι για το HP Pavillion g series? Υ.Γ. Πισί έχω ανοίξει δεκάδες, σε λαπτοπ είμαι παρθένος
KiriosD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 σταυροκατσάβιδα #00 και #1 είναι τα συνιθέστερα αρχικά θα συνιστούσα να πάρεις ένα σετ με διάφορες μύτες (όλο και κάπου αλλού θα σου χρησιμεύσει) και συμπιεσμένο αέρα για να το φυσήξεις όταν το ανοίξεις προσοχή στις καλωδιοταινίες **https://www.ifixit.com/Guide/HP+Pavilion+G6+Fan+Cleaning/25355ορίστε
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλά το μήνυμα μπορει να μην σημαίνει και τιποτα δές βασικά πως εισαι απο θερμοκρασίες με το hwmonitor
Euclides Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 σταυροκατσάβιδα #00 και #1 είναι τα συνιθέστερα Να είναι και μαγνητικά.
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Να είναι και μαγνητικά. Μεγάλη αλήθεια αυτο.
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 μαγνητικά σωστά αναφέρθηκε γιατι θα βλαστημάς αν χωθεί σε καμία χαραμάδα κάποιο βιδάκι. κατσαβίδια για υπολογιστές μπορείς να βρείς σε τιμή χώμα alliexpress και απο Ελλάδα e-shop δές.
yannis27gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλη μανούρα πάντως, εύκολα κάνεις ζημιά αν είσαι απρόσεκτος! Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλη μανούρα πάντως, εύκολα κάνεις ζημιά αν είσαι απρόσεκτος! Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! αν θεωρείς μανούρα το λάπτοπ που να δείς το smartphone. Καλή επιτυχία. 1
yannis27gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικά η ψύκτρα απεβίωσε. Επειδή δε θέλω να ξαναμπω στη διαδικασία εγχείρησης, αν αγοράσω μια βάση για λαπτοπ με ανεμιστηράκια, θα είναι εντάξει ή κινδυνεύω να το κάψω το μηχάνημα; Edit: Έκανα μια αναζήτηση, η βάση τελικά είναι για να μην κάψεις τα @@ σου όχι για να αντικαταστήσει το εσωτερικό ανεμιστηράκι. Οπότε χρειάζεται ξανά εγχείρηση και αλλαγή. Το κάθε λαπτοπ έχει το δικό του ανεμιστηράκι ή όποιο και να πάρω κάνει; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2015 από yannis27gr
SPANK Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Καταρχή πρέπει με βάση το μοντέλο σου να αγοράσεις μια καινούργια ψύκτρα και απο εκει και πέρα αγοράζεις και βάση αν θέλεις για επιπλέον προστασία κυρίως το καλοκαίρι ,και ναι δές στο ebay με βάση το μοντέλου σου τι ψύκτρα να πάρεις και κάνουν ολες για ολα
nikοs Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δεν θα πάρεις κουτουρού ένα ανεμιστηράκι θα κοιτάξεις να είναι το ίδιο.Νομίζω γύρω στο 10ευρω βγαίνουν αυτά. Γενικά αν δεν μπορείς να κάνεις κάτι καμιά φορά είναι καλύτερο να πεις "δεν ξέρω" παρά να ρισκάρεις...αυτή την φορά χάλασε ένα απλό ανεμιστηράκι την άλλη μπορείς να είναι η on/off καλωδιοταινια ή ακόμα χειρότερα η μητρική...Αν πήγαινες εξαρχής σε έναν τεχνικό για καθαρισμό θα στο κάνε με ένα 30άρι και θα είχε ο ίδιος την ευθύνη,ενώ μόνος σου αγοράζοντας κατσαβίδια,ανεμιστήρια κτλπ έφαγες τα ίδια,μην πω και περισσότερα. Δεν σε επιπλήττω απλά ειδικά στα λάπτοπ για να τα ανοίξεις θέλει να έχεις κάποια σχετική εμπειρία και αν κάνεις ζημιά καμιά φορά είναι ανεπανόρθωτη.
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δώσε μας και το ακριβές μοντέλο να δούμε απο το ebay ανεμιστηράκια
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άνοιξα το κουτί, πήγα να τον βγάλω για να δω τη φάτσα του και να ξέρω τι να ψάξω κι ανακάλυψα ότι είχε πιάσει 2 πόντους σκόνη ανάμεσα στην ψύκτρα και τις γρίλιες. Την καθάρισα και δουλεύει μια χαρά! Οπότε μου έμειναν τα κατσαβιδάκια και η εμπειρία. Το βίδωμα/ξεβίδωμα τη 2η φορά ήταν παιχνιδάκι σε σχέση με την 1η! Κάθε εμπόδιο σε καλό που λέει κι η μάνα μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα