Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω μια αναβαθμιση στα ηχεια του υπολογιστη μου και ηθελα την αποψη σας.Προοριζονται κατα κυριο λογο για μουσικη και καποιες φορες ταινιες και κανενα game.Τι πιστευεται πως θα ηταν καλυτερο να παρω;ηχεια υπολογιστη 2.1 οπως πχ τα logitech z623 η να αγοραζα ηχεια αυτοενισχυομενα; σκεφτομουν σοβαρα τα Fostex PM0 3αρια η 4αρια

Απλα δεν ειχα ποτε στουντιακα ηχεια σε υπολογιστη γι αυτο ρωταω καποιος που ξερει να μου πει μια γνωμη.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ποσα χρήματα διαθέτεις? Μια καλή λύση αν θες δυνατό ήχο είναι και ένα ανεξάρτητο ηχοσυστημα συνδεδεμένο με τν υπολογιστή σου. Σκέψου το

Πχ lg cm4341 η cm4541. Πολύ δυνατό το δεύτερο

Δημοσ.

Δεν θα προτιμουσα κατι τετοιο φιλε μου!Ουτε θα αγοραζα lg σε ηχεια.Δεν νομιζω το συγκεκριμενο συστημα να παιζει πιο ποιοτικα απο τα fostex.διαθετω μεχρι περιπου 200 ευρω.

Δημοσ.

Αν έχεις μια καλή κάρτα ήχου και μια καλή κονσόλα προφανώς και τα fostex θα έχουν καλύτερη ποιότητα. Αν παίζεις όμως από μητρική έχεις χάσει την ποιότητα πριν φτάσει στο ηχείο. Με λίγα λογία τα fostex και τα όμοια τους δεν τα βάζεις άπλα στο πσ και έχεις την καλύτερη ποιότητα που μπορούν να σώσουν έτσι άπλα ( έχω εμπειρία από M audio)

Δημοσ.

Τελικα παιδια αγορασα τα M-AUDIO AV-40 μεταχειρισμενα στα 45 ευρω και το πρωτο πραγμα που ειπα ηταν...γιατι παιδευομουν τοσο καιρο με τα logitech και creative.πολλα σκαλια πιο πανω και αρκετα ζεστος ηχος για monitor ηχεια.τα συστεινω με χιλια για τα χρηματα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...