petran91 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά παρέλαβα κι εγώ. Έχω γράψει εντυπώσεις σε άλλο θέμα που είχα ανοίξει για έρευνα Headset. Να ευχαριστήσω κι εγώ τα παιδιά που μου τα πρότειναν γιατί το Headset είναι φανταστικό και έχω ξετρελαθεί πραγματικά. Για 68 ευρώ(και αρκετά παραπάνω ίσως) πιστεύω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Από το packaging μέχρι την ποιότητα του ήχου. Για οσους θελουν να αλλαξουν τα 'μαξιλαρακια' στα ακουστικα δειχνει ακριβως εδω το βιντεακι πως γινεται... Ωραίος φίλε είχα αυτήν την απορία κι εγώ! 2
lalanis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Και πριν τα βάλεις στα αυτιά σου, από τη συσκευασία μέχρι τα ίδια τα ακουστικά είναι απίστευτα ποιοτικά.... 1
stathisgtr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Να πούμε και ότι τα ακουστικά είναι της qpad και συγκεκριμένα το μοντέλο QH-90 http://qpad.com/products/headsets/QH-90-Black/ Η qpad είναι γνωστή για τα gaming περιφεριακά της και συμμετέχει πολλά χρόνια στο esl σπονσαροντας κορυφαίες ομάδες. 3
Prospector8 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επιτέλους εχω παρέα Μπράβο παιδες μεγιες σε όλους. Δοκιμάστε τα τωρα στο Dying light με σβηστά φωτα, τερμα ο ήχος στα ακουστικά και βγείτε το βράδυ να κάνετε αποστολές..!!! Αμμμμ εκει σας θέλω ^^ 1
agligoros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 wtf??εσεις με τα ακουστικα παιζεται στο dying light??? εγω τα εχω διπλα στο τραπεζι
lalanis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Να πούμε και ότι τα ακουστικά είναι της qpad και συγκεκριμένα το μοντέλο QH-90 http://qpad.com/products/headsets/QH-90-Black/ Η qpad είναι γνωστή για τα gaming περιφεριακά της και συμμετέχει πολλά χρόνια στο esl σπονσαροντας κορυφαίες ομάδες. Επίσης η Qpad και κατ' επέκταση τα Cloud έχουν συνεργασία με την Bose για κάποια τμήματα των ακουστικών τους....
booZe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Επίσης η Qpad και κατ' επέκταση τα Cloud έχουν συνεργασία με την Bose Beyerdynamic για κάποια τμήματα των ακουστικών τους.... minor fix 1
MinuStrike Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 παρελαβα και γω. εξαιρετικη ποιοτητα. αυτη τη στιγμη εχει καποια τελευταια τεμαχια σε στοκ για οποιον ενδιαφερεται
HERTHAN Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 παρελαβα και γω. εξαιρετικη ποιοτητα. αυτη τη στιγμη εχει καποια τελευταια τεμαχια σε στοκ για οποιον ενδιαφερεται Απο που το ξερεις οτι υπαρχουν διαθεσιμα σε στοκ?
Rapsthemaniac Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Απο που το ξερεις οτι υπαρχουν διαθεσιμα σε στοκ? Αλλαξε η διαθεσιμοτητα του προιοντος στο site
MinuStrike Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Απο που το ξερεις οτι υπαρχουν διαθεσιμα σε στοκ? ξανα τελειωσε φαινεται. για καποια ωρα σου εδινε το δικαιωμα να τα βαλεις στο καλαθι. Τωρα ειναι παλι εξαντλημενα
Rapsthemaniac Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ξανα τελειωσε φαινεται. για καποια ωρα σου εδινε το δικαιωμα να τα βαλεις στο καλαθι. Τωρα ειναι παλι εξαντλημενα Ετσι θα το πανε μαλλον λογω του οτι μπορει να υπαρχουν και ακυρωσεις καποιων παραγγελιων
KenJiNx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Το έχω στην wishlist στο e-shop, δε θα πρέπε να μου ρθει email αν είχε γίνει ξανά διαθέσιμο?
agligoros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Να πούμε και ότι τα ακουστικά είναι της qpad και συγκεκριμένα το μοντέλο QH-90 http://qpad.com/products/headsets/QH-90-Black/ Η qpad είναι γνωστή για τα gaming περιφεριακά της και συμμετέχει πολλά χρόνια στο esl σπονσαροντας κορυφαίες ομάδες. το κουτι μου θυμiσε λιγο unboxing lightning δεν τα δοκιμασα ακομη αλλα φαινονται πολυ καλα 1
4GGELOS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Σημερα παρελαβα και εγω. Μου ετυχε ομως κατι περιεργο. Μολις ανοιξα το εσωτερικο κουτι, βγηκε απο μεσα μια εντονη μυρωδια βενζινοκολλας και σε μερικα σημεια πανω στο headset μερικες σταγονες απο καποιο υργο (οχι κολλα), που με ενα σκουπισματακι εφυγαν. Να ανυσηχω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα