Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φίλε πάρε το ΖΤΕ και θα με θυμηθείς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα , μην ακούς τον κάθε άσχετο που λέει οτι τα ΖΤΕ έχουν προβλημα κολλάνε κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει λέμε στην Ελλάδα. Το ψυρίζεις πολύ χωρίς λόγο, ότι πληρώνεις παίρνεις (αρκεί να είναι από γνωστή εταιρία). Μην περιμένεις ότι με 100 και 120 ευρώ δεν θα έχεις θέματα. Σε τέτοιο κοστολόγιο που θες παίρνεις Xiaomi, ZTE και Lenovo, βρες κάποιο τηλέφωνο από αυτές τις εταιρίες (ειδικά της Xiaomi) και δεν θα έχεις θέμα αρκεί να κρατάς τις προσδοκίες σου σε ρεαλιστικά επίπεδα.

Διαφορετικά πιες κανέναν καφέ λιγότερο, μην αγοράζεις πιτόγυρα για 2-3 μέρες και ανέβασε λίγο τα φράγκα να πάρεις κάτι καλύτερο που θα είναι και αξιόλογο.  

Δημοσ.

Κοίταξα και skroutz αλλά βγαίνουν κοντά στα 200.

Κοιτάζω εδώ τώρα http://www.vickmall.com/lenovo-s960-vibe-x-smartphone-mtk6589t-1-5ghz-2gb-16gb-5-0-inch-fhd-screen-6-9mm-ultrathin-13mp.html

Είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε αυτό http://www.vickmall.com/zte-v5-red-bull-3g-smartphone-snapdragon-msm8226-quad-core-android-4-2-2gb-8gb-13-0mp.html

Lenovo s960...!!!
Δημοσ.

Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει λέμε στην Ελλάδα. Το ψυρίζεις πολύ χωρίς λόγο, ότι πληρώνεις παίρνεις (αρκεί να είναι από γνωστή εταιρία). Μην περιμένεις ότι με 100 και 120 ευρώ δεν θα έχεις θέματα. Σε τέτοιο κοστολόγιο που θες παίρνεις Xiaomi, ZTE και Lenovo, βρες κάποιο τηλέφωνο από αυτές τις εταιρίες (ειδικά της Xiaomi) και δεν θα έχεις θέμα αρκεί να κρατάς τις προσδοκίες σου σε ρεαλιστικά επίπεδα.

Διαφορετικά πιες κανέναν καφέ λιγότερο, μην αγοράζεις πιτόγυρα για 2-3 μέρες και ανέβασε λίγο τα φράγκα να πάρεις κάτι καλύτερο που θα είναι και αξιόλογο.  

Δεν πίνω καφέ και δεν τρώω πιτόγυρα.

Τα χρήματα που έχω και μπορώ να διαθέσω είναι αυτά, και πιο πάνω ανέλυσα τι ακριβώς κάνω με το κινητό μου.

Είναι τόσο δύσκολο δλδ να μην κολλάει το κινητό σου? Να μπαίνεις μόνο Ιντερνετ και να πάιζεις και 2 απλά παιχνίδια?

10 εφαρμογές μετρημένες έχω και αυτές τις ανοίγω όποτε χρειάζεται.

Αν τώρα μετά από τόσες έρευνες και εξέλιξη της τεχνολογίας δεν μπορώ με ένα κινητό των 100-120€ να μπαίνω ένα ιντερνετ και να παίζω και 2 παιχνίδια καλύτερα να επιστρέψω στο 3110 που δουλεύει ακόμα άψογα.

Το ψυρίζω γιατί δεν μου αρέσει να πετάω τα λεφτά μου για μαλακίες. Δεν μου αρέσει να πληρώνω κάτι υπερεκτιμημένο όπως είναι ΟΛΑ τα προϊόντα της Apple. Θέλω να πληρώνω και να παίρνω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο πλήρωσα.

gallery_252579_1696_37021.jpg

Δημοσ.

Οι cubot,zopo και dooge δεν είναι κινεζιές (κακή ποιότητα κινητών) αλλά σαν ποιότητα, αξιοπιστία και rom-λειτουργικό ειναι πολύ πίσω από άλλες κινέζικες εταιρείες όπως xiaomi, lenovo, oneplus, κλπ. Για δικους μου λόγους ειμαι fan των κινέζικων κινητών αλλά για κύριο κινητό δεν θα αγόραζα κάτι αλλο πέρα απο xiaomi και lenovo. 

Στο λεω πάλι γιατί δεν το εχεις εμπεδώσει. Μην κοιτάς μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μια προβληματική ή κακογραμένη rom (λειτουργικό) μπορεί να κάνει το κινητό να κολλάει σαν μονοπύρινο ή ένα διπύρηνο να είναι σβουρα σχεδόν σαν τετραπύρινο. 

@mypagio: αν θες τη γνώμη μου μείνε σε αυτό που συνοψίζει ο arc πιο πάνω - δεν αρκούν μόνο τα χαρακτηριστικά των επιμέρους μερών αλλά και το σύνολό τους και η ρομ με την οποία θα λειτουργήσει το κινητό. Αυτό που ξεχωρίζει τις Lenovo και Xiaomi από τα λοιπά "κινέζικα" είναι οτι είναι σοβαροί κατασκευαστές τηλεφώνων και επιπλέον, δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα υλικών και την συνολική υλοποίηση (ενώ ας πούμε τα πρώτα doogee είχαν τέλειες οθόνες με απαράδεκτες κεραίες gsm και gps)

Απο εκεί και πέρα αν ψάχνεις κάτι απροβλημάτιστο τότε καλύτερα να πας σε κάτι πιό επώνυμο με λιγότερο καλά χαρακτηριστικά, δεν χρειάζεσαι παραπάνω από καλό διπύρηνο (άντε 4πύρηνο) και 1 γίγα μνήμη. Δες π.χ. για κάποιο καλό μτχ Sony xperia M, για το οποίο υπάρχουν άμεσες και εύκολες λύσεις ρουτ και καθαρίσματος και το κινητάκι μετά θα πετάει - στο λέω από πρώτο χέρι, έχω φτιάξει 4 μέχρι τώρα για μέλη της οικογενείας μου και δεν κολάει πουθενά!

Όσο να ναι, τα κινέζικα θέλουν μερεμέτια για να δουλέψουν, ιδίως αν δεν είναι "ώριμα" (να έχουν δηλαδή ασχοληθεί προγραμματιστές με τα προβληματάκια τους και να υπάρχουν και custom roms που τα κάνουν να δουλέψουν καλύτερα).

Δημοσ.

Δεν πίνω καφέ και δεν τρώω πιτόγυρα.

Τα χρήματα που έχω και μπορώ να διαθέσω είναι αυτά, και πιο πάνω ανέλυσα τι ακριβώς κάνω με το κινητό μου.

Είναι τόσο δύσκολο δλδ να μην κολλάει το κινητό σου? Να μπαίνεις μόνο Ιντερνετ και να πάιζεις και 2 απλά παιχνίδια?

10 εφαρμογές μετρημένες έχω και αυτές τις ανοίγω όποτε χρειάζεται.

Αν τώρα μετά από τόσες έρευνες και εξέλιξη της τεχνολογίας δεν μπορώ με ένα κινητό των 100-120€ να μπαίνω ένα ιντερνετ και να παίζω και 2 παιχνίδια καλύτερα να επιστρέψω στο 3110 που δουλεύει ακόμα άψογα.

Το ψυρίζω γιατί δεν μου αρέσει να πετάω τα λεφτά μου για μαλακίες. Δεν μου αρέσει να πληρώνω κάτι υπερεκτιμημένο όπως είναι ΟΛΑ τα προϊόντα της Apple. Θέλω να πληρώνω και να παίρνω ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το οποίο πλήρωσα.

Την απάντηση στην έχουμε ήδη δώσει. Ο λόγος που κάποια κινητά είναι καλύτερα από άλλα με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά (που φαίνονται γιατί υπάρχουν και αυτά που δεν φαίνονται) είναι τόσο στην ROM που χρησιμοποιεί ο κάθε κατασκευαστής όσο και στα στάνταρ ποιότητας που ακολουθεί. Σε αυτό λοιπόν κάποιες εταιρίες είναι τσαπατσούλες και άλλες επαγγελματίες. 

Στο κοστολόγιο που θέλεις λοιπόν κοιτάς μόνο Xiaomi, ZTE και Lenovo με έμφαση στην Xiaomi για πολλούς λόγους. Για εμένα κακώς κοιτάς από Κίνα γιατί μπορείς απλά να πάρεις ένα Windows phone lumia 535 και να τελειώνει εκεί το θέμα ή αν για ψυχολογικούς λόγους θέλεις android να κοιτάξεις το LG l90 που για εμένα και πάλι το 535 είναι φοβερή συσκευή στα λεφτά της (ούτε 100 δεν έχει) και το μόνο σίγουρο ότι δεν θα σου κολλάει λόγο λειτουργικού.   

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι τα κινητα των 70-80€ αρκει να ξερεις τι παιρνεις.Με 4πυρηνο ΜΤΚ6582,1GB ram,8GB rom θα βγαλεις ανετα 1 χρονο χωρις κολληματα.Δες κατι απο Κινα.Πχ Cubot S200,Ulefone Be X,Landvo L200,Cubot S168.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας! Μια Βοήθεια από εσάς πού γνωρίζετε! 2 κινητά Xiaomi Red Rise 1s & Xiaomi mi3,Κ τα δύο έχουν το ίδιο, δεν ενημερώνουν για τα εισερχόμενα μυνήματα, αν δεν ανοίξεις την εφαρμογή για να ελέγχεις μήπως υπάρχουν μυνήματα. Η εφαρμογές αυτές είναι: VIBER,MESSENGER (FACEBOOK) ,TALK(GMAIL) .Μήπως ξέρετε τι πρέπει να κανω?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...