Cpkdemian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. θελω να παρω μεταλλικα μεταλια για το αμαξι μου απλα δεν ξερω αν κανουν τα συγκεκριμενα που βρηκα το αμαξι ειναι peugeot 207 εχει κανεις να προτεινει κατι σε χαμηλη τιμη?
Haldol Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ψάξε σε eBay. Τέτοιες βλακειούλες τις έχει πάμφθηνα σε σχέση με την εδώ αγορά. Για παράδειγμα, εδώ.
Cpkdemian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 ωραιος φιλε αυτα εψαχνα και δεν τα εβρισκα
.::NikoS::. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλά 20ευρώ τα βρίσκεις κι εδώ σε πρακτικερ κλπ Δε ξέρω τι το ιδιέταιρο έχει το peugeut αλλά εγώ είχα πάρει αυτά (οχι για peugeot βεβαια (universal δε γράφανε τίποτα άλλο για μάρκες) μέσα σε σετ με κάλυμμα τιμονιού και έναν άθλιο λεβιέ 7,5€ από το carefure... Θεωρητικά κάνουν όλα αφού έχουν λαμάκια που τα περνάς πίσω από το πετάλι σου και σφίγγουν με τις βίδες/παξιμάδια.
Haldol Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αυτ'α είναι universal μπούρδες. Συνήθως ούτε ωραία δένουν (εκτός κι αν έχεις κάνα κτηνάμαξο), ούτε σωστά πιάνουν, τίποτα. Ο ts ψάχνει τα «κανονικά» που έβαζε η Peugeot στο αυτοκίνητό του, απλά στις πιο σπορ εκδόσεις. Κινέζικα πάντα, όχι της εταιρείας που είναι πανάκριβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα