naruto14 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Στα καλά του καθουμένου εκεί που λειτουργούσα το PC, σταμάτησε να βγάζει ήχο το Soundblaster. Από τότε δοκιμάζω κάνα 2ωρο με εγκαταστάσεις, απενεγκαταστάσεις των drivers και του Sound Blaster Recon3Di, system restore, βγάζω βάζω καλώδια ηχείων και δεν έχω κανένα αποτέλεσμα. Τι γίνεται. Στο Soundblaster όταν βάζω τον ήχο σε surround βγαίνει ήχος από τα Stereo 2.1 ηχεία μου. Στο Stereo 2.0/Stereo 2.1 δεν ακούγεται τίποτα, όπως και στο Headphones που χρησιμοποιούσα για να βγάζω ήχο από τα ακουστικά μου. Το πρόβλημα παραείναι κουλό και δεν νομίζω να έχει να κάνει με το hardware. Όπως είπα δοκίμασα τα πάντα από απενεγκαταστάσεις, διαγραφή των drivers μέσα από το device manager αλλά και πάλι τίποτα. Όσες φορές και να εγκαθιστώ το Sound Blaster πάντα έχω το ίδιο πρόβλημα. Μέχρι και Reset την μητρική δοκίμασα να κάνω και Clear CMOS χωρίς κανένα αποτέλεσμα πάλι. Η μητρική είναι η Gigabyte Z97 G1 Sniper και τα ηχεία τα Logitech Z323 2.1 Stereo. Κάρτα ήχου αυτή της μητρικής. Γνωρίζει κανείς μήπως καμιά λύση στο πρόβλημα μου? Ή μήπως κάποιο τρόπο για να απαλλαγώ επιτέλους από αυτό το χαζό πρόγραμμα και να έχω κανονικά ήχο? Υ.Γ. Ζητάω συγνώμη αν το post είχε λίγο απότομο τόνο, αλλά έχω εκνευριστεί πολύ το τελευταίο 2ωρο ψάχνοντας να βρω κάποια λύση σε ένα πρόβλημα που προέκυψε στα καλά του καθουμένου. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση!
naruto14 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Κατάφερα σήμερα και το έφτιαξα μετά από Format. Ολόκληρη διαδικασία, αλλά τουλάχιστον επανήλθα όπως πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα