Προς το περιεχόμενο

Samsung 32GB EVO MicroSD 15.50€ Crazy Sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για κινητό που θέλει κάποιος να το τιγκάρει με ταινίες μουσικη φωτογραφίες, και να βγάζει βιντεάκια υψηλής ανάλησης (οπου 1sec = 1mb) καλύτερα να δώσετε αλλα +15 ευρώ και να πάρετε την 64αρα απο την αρχή.

μιλάει ένας παθών.

το λες μοναχα απο θεμα χωρου σωστα ? δεν εχουν διαφορα σε ταχυτητα ε ? - και ναι η τιμη ειναι ακομα στα 30 ευρω οποτε αλλαξα την παραγγελια μου και εγω ... ευχαριστω πολυ για το hint :)

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοίταξε η ταχύτητα τη θες βασικά οταν αντιγράφεις απο και προς το pc. και λιγότερο οταν αναπαράγεις τα αρχεία σου απο το κινητό.

επειδή έχω usb2 δεν έχω κάνει τετοιες μετρήσεις. δε με πολυενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια. οταν περναώ ταινίες μέσα 720p αν θα τις αντιγράψει σε 22 λεπτά ή αν θα τις γράψεει σε 15. το αφήνεις στην ακρη και περναει.

(οι συγκεκριμένες λογικά πρεπει να έχουν την ίδια)

το λέω καθαρά απο θέμα χώρου και αξιοπιστίας κάρτας.

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Θα το σκεφτομουν και εγω αν ηταν στα 10 ευρω όπως πριν 4 μηνες στο egate. Στα 15 αδιαφορω προσωπικα.

Είχε παίξει όντως στα 10 ευρώ ; Παρέλαβε κόσμος ; γιατί φαντάζομαι θα ήταν λάθος η τιμή... Νομίζω την ίδια μέρα και την 64άρα στα 10 την εμφανίζει ότι ήταν στο σκρουτζ στο e-gate.... εκεί κι αν μιλάμε για μέγα λάθος...

• Like 1
Δημοσ.

Είχε παίξει όντως στα 10 ευρώ ; Παρέλαβε κόσμος ; γιατί φαντάζομαι θα ήταν λάθος η τιμή... Νομίζω την ίδια μέρα και την 64άρα στα 10 την εμφανίζει ότι ήταν στο σκρουτζ στο e-gate.... εκεί κι αν μιλάμε για μέγα λάθος...

Σωστη παρατηρηση. Δεν αποκλειεται τελικα να ηταν κανενα λαθος.

• Moderators
Δημοσ.

To "lifetime" δεν είναι το δικο σου ως ανθρωπου, αλλα του προιοντος. Το οποιο μπορει να σου πουν ότι είναι πχ 5 χρονια.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...