Προς το περιεχόμενο

Samsung 32GB EVO MicroSD 15.50€ Crazy Sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και παλι γινεται ......μετα απο διαπραγματευσεις με τον υπευθυνο πωλησεων λογω ακυρωσεων....για free αποστολη και αντικαταβολη.

οπως και στην ισπανια ,ερχοταν περιπου στα 11

s11_pricetrendFaceliftLarge.png

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η προσφορά είναι μια χαρά στα λεφτά αυτά! Αν κάποιος χρειάζεται κάρτα αυτόν τον καιρό για κάποια συσκευή του και ψάχνετε, είναι μια καλή επιλογή που σίγουρα θα τον καλύψει! (Υπάρχει φυσικά και η Pro έκδοση της ίδιας εταιρίας που ανεβάζει την απόδοση ακόμα ψηλότερα, αλλά  το ίδιο κάνει και με την τιμή ... οπότε το αφήνουμε! :P )

Τώρα αν θα σωθείς για 5 ευρώ , εννοείτε να περιμένεις μια καλύτερη προσφορά από κάποιο άλλο κατάστημα! Δεν βλέπω τον λόγο για την παραπάνω αντιπαράθεση! Ο καθένας κρίνει και παίρνει ή περιμένει κάτι καλύτερο!

Δημοσ.

πως τα πάνε αυτές οι μνήμες με τον χρόνο σε θέμα φθοράς? (για αποθήκευση backup)

τι είναι καλύτερο, μια τέτοια μνήμη η flashάκι usb2? (δεν έχω usb3)

ευχαριστώ

Δημοσ.

πως τα πάνε αυτές οι μνήμες με τον χρόνο σε θέμα φθοράς? (για αποθήκευση backup)

τι είναι καλύτερο, μια τέτοια μνήμη η flashάκι usb2? (δεν έχω usb3)

ευχαριστώ

Για αποθήκευση backup κατα τι γνώμη μου κανένα απο τα 2.

Μου έχουν χαλάσει αρκετά φλασάκια και μάλιστα επώνυμα . Απο την άλλη ποτέ κάρτα μνήμης. Αν ειχα να διαλέξω μόνο μεταξύ κάρτας μνήμης και usb flash θα επέλεγα την κάρτα μνήμης.Καθαρά απο προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

18.50 ευρώ δηλαδή για Αθήνα. Ουτε κρύο ουτε ζέστη.

Εαν αγόραζα και κάτι άλλο ίσως την έβαζα στο καλάθι.

Δεν έχεις κάποιο eshop κοντά σου? Μπορείς να πας ο ίδιος να το πάρεις χωρίς έξοδα αποστολής!

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα,

για το samsung galaxy note 2014 edition κανει η καρτα ωστε να βαλο μεσα μερικα video για να βλεπουν τα παιδια ?

υποστιριζει τετοιου τυπου καρτα / και αυτο το μεγεθος ? γνωριζει κανεις?

Δημοσ.

για κινητό που θέλει κάποιος να το τιγκάρει με ταινίες μουσικη φωτογραφίες, και να βγάζει βιντεάκια υψηλής ανάλησης (οπου 1sec = 1mb) καλύτερα να δώσετε αλλα +15 ευρώ και να πάρετε την 64αρα απο την αρχή.

μιλάει ένας παθών.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...