Προς το περιεχόμενο

Samsung 32GB EVO MicroSD 15.50€ Crazy Sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά η ταχύτητα εγγραφής της κάρτας φτάνει για 4k recording στο κινητό;

Διάβασε εδώ τα παιδιά είχαν παραθέσει πολλές πληροφορίες 

http://www.insomnia.gr/topic/549945-k%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82-microsd-samsung-mb-mp32daeu-32gb-evo-micro-sdhc-class-10-with-adapter-1590-%E2%82%AC-e-shopgr-crazy-sundays-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/?hl=%20samsung%20%2032gb

Δημοσ.

Να κανω μια χαζη ερωτηση; Εχω ενα  Note2 με 8 gb μνήμη. Αν θέλω να κρατήσω το τηλ λειτουργικο (με ότι προγραμματα και εικονες έχει η μνήμη) μου αρκει να αντιγράψω τη μια καρτα στην άλλη;

Δημοσ.

Να κανω μια χαζη ερωτηση; Εχω ενα  Note2 με 8 gb μνήμη. Αν θέλω να κρατήσω το τηλ λειτουργικο (με ότι προγραμματα και εικονες έχει η μνήμη) μου αρκει να αντιγράψω τη μια καρτα στην άλλη;

Ναι φυσικά !

Δημοσ.

Ναι αρκεί μια αντιγραφεί :)

• Moderators
Δημοσ.

Τη λιγουρευομαι...

Θα το σκεφτομουν και εγω αν ηταν στα 10 ευρω όπως πριν 4 μηνες στο egate. Στα 15 αδιαφορω προσωπικα.

• Like 4
Δημοσ.

Θα το σκεφτομουν και εγω αν ηταν στα 10 ευρω όπως πριν 4 μηνες στο egate. Στα 15 αδιαφορω προσωπικα.

Γιατί την βρίσκεις γενικά εύκολα στα 15?

Δημοσ.

Για τους εκτός Αθήνας όμως η τιμή έβγαινε έτσι κι αλλιώς στα 15 μαζί με τα μεταφορικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...