Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ο οποίος ήταν συνδεδεμένος φανταστείτε σε ενα μικρό πλαστικό κουτάκι οπου έχει μεσα ολοκληρωμένα σύνδεση Sata Κλπ.

Κατι απο την μικρή πλακετα χάλασε και το εβγαλα το κουτάκι και μου έμεινε ενας σκληρός υγιείς με σύνδεση Sata και τροφοδοσία κανονικά οπως οι συνηθισμένοι σκληροί δίσκοι.

Η ερώτηση μου είναι οτι κάνω Boot από Usb Flash για να εγκαταστήσω τα Windows και αφου προχωρήσει η διαδικασία της εγκατάστασης μέχρι να επιλέξω τον συγκεκριμένο σκληρό μετά  δεν με αφήνει να πατήσω "επόμενο" λέγοντας μου ότι δεν υπάρχουν drivers (No drivers were found.click load driver to provide a mass storage driver for installation) Γνωρίζει κανείς καμία διαδικασία για να μπορω να  εγκαταστήσω τα Windows? 

Δημοσ.

O συγκεκριμένος σκληρός αν είναι 2.5ρης δεν αξίζει να του ρίξεις λειτουργικό πάνω, θα σέρνεται.

Ποια windows προσπαθείς να περάσεις;

Δημοσ.

μετά  δεν με αφήνει να πατήσω "επόμενο" λέγοντας μου ότι δεν υπάρχουν drivers (No drivers were found.click load driver to provide a mass storage driver for installation) Γνωρίζει κανείς καμία διαδικασία για να μπορω να  εγκαταστήσω τα Windows? 

Δεν φταίει ο δίσκος γι' αυτό, αλλά το chipset της motherboard του υπολογιστή σου - προφανώς ο ahci driver για την motherboard αυτή δεν είναι ενσωματωμένος στα Windows.

Θα πρέπει να βρεις τους drivers από το site του κατασκευαστή, να τους γράψεις στο USB Flash με τα Windows (σε κάποιο directory που θα δημιουργήσεις), και όταν κατά την εγκατάσταση σου ζητήσει τους drivers να υποδείξεις (με browsing) το directory αυτό.

Δημοσ.

Δεν φταίει ο δίσκος γι' αυτό, αλλά το chipset της motherboard του υπολογιστή σου - προφανώς ο ahci driver για την motherboard αυτή δεν είναι ενσωματωμένος στα Windows.

Θα πρέπει να βρεις τους drivers από το site του κατασκευαστή, να τους γράψεις στο USB Flash με τα Windows (σε κάποιο directory που θα δημιουργήσεις), και όταν κατά την εγκατάσταση σου ζητήσει τους drivers να υποδείξεις (με browsing) το directory αυτό.

Ευχαριστώ που ασχοληθηκες φιλε, το ψαχνω και πραγματικά δεν εχω καταλάβει χριστο.. αν μπορεις να μου βρεις τους Driver θα ημουν πολυ ευχαριστημένος.

Seagate barracuda 7200.11 500Gbytes

S/N : 9QM2LJGC

ST3500820AS

P/N: 98X134-568

Firmware: SD81

Date Code: 08426 

Site Code: KRATSG

Δημοσ.

post-261265-0-59297900-1424007033_thumb.jpg

Τα στοιχεία από την μητρική χρειάζονται.

Τρέξε το cpuz πάνε στην καρτέλα mainboard και πες μας τι λέει στο model.

τι ρόλο εχει το mainboard δεν καταλαβαίνω? η συγκεκριμένη ειναι στον 2ο υπολογιστή μου και αν μπορεσω να εγκαταστήσω τα windows στον σκληρό  θα το βάλω σε άλλη motherboard.

Δημοσ.

τι ρόλο εχει το mainboard δεν καταλαβαίνω? η συγκεκριμένη ειναι στον 2ο υπολογιστή μου και αν μπορεσω να εγκαταστήσω τα windows στον σκληρό  θα το βάλω σε άλλη motherboard.

Πάνω στην μητρική είναι το ματζαφλέρη που ελέγχει τους δίσκους,όχι πάνω στους ίδιους τους δίσκους.

Τα windows πρέπει να γίνουν εγκατάσταση πάνω στον Η/Υ στον οποίο είναι να τρέχουν διαφορετικά μπορεί να έχεις πάρα πολλά προβλήματα.

Δημοσ.

Πάνω στην μητρική είναι το ματζαφλέρη που ελέγχει τους δίσκους,όχι πάνω στους ίδιους τους δίσκους.

Τα windows πρέπει να γίνουν εγκατάσταση πάνω στον Η/Υ στον οποίο είναι να τρέχουν διαφορετικά μπορεί να έχεις πάρα πολλά προβλήματα.

Έγινε! το αφήνω καλύτερα... ευχαριστω παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...