Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω έναν δίσκο toshiba 2,5 1tb ως εξωτερικό. Στον υπολογιστή μου δεν αναγνωρίζεται καθόλου. Ίσα που ανάβει το λαμπάκι και αμέσως σβήνει. Στην τηλεόρασή μου όμως τα βίντεο παίζουν κανονικά και τα πάντα είναι όπως ήταν. Αν ξέρει κάποιος ή του έχει τύχει κάτι τέτοιο ας δώσει καμιά ιδέα για το τι να κάνω. Και δοκίμασα και την θύρα usb με άλλα και είναι εντάξει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Mini USB έχει ο δίσκος; Y-Cable έχει ή απλό; Τροφοδοσία έχει έξτρα ή μόνο απο την USB τα 5 volt?

Ναι, mini usb έχει. Τροφοδοσία μόνο απο τη usb. Y-cable δεν ξέρω τι είναι αλλά κοίταξα στο google και αν ενοείς τα τρία βύσματα, όχι ένα βύσμα σε κάθε άκρη έχει.

Δημοσ.

Μπορεί να μην αρκεί η τροφοδοσία απο το λάπτοπ... Να θέλει δηλαδή παραπάνω ρεύμα απο όσο μπορεί το λάπτοπ να δώσει...

Πάρε ένα Y-Cable για αυτήν την θύρα και είτε βάλε την θύρα τροφοδοσίας σε κανένα φορτιστή κινητού δίπλα στο λάπτοπ είτε στο ίδιο το λάπτοπ σε άλλη θύρα.

BTW στο device manager δεν βλέπει τίποτα με θαυμαστικό ε;

Σε όλες τις θύρες USB του λάπτοπ το ίδιο κάνει;

Δημοσ.

Όχι στις πίσω δεν είδα(και αυτην την ώρα δεν μπορώ λόγω του έπιπλου) Asus P5B-VM. Το θέμα είναι πως πάντα έτσι τον δούλευα. Και ξαφνικά αυτό συμβαίνει.

Δημοσ.

Οι μπροστά πολλές φορές είναι για τα πανηγύρια... (είτε απο το βάλε βγάλε, τα καλώδια ή ποιος ξέρει)

Δοκίμασε αύριο στις πίσω USB και αμα συνεχίζει κάνε ένα update στους drivers του chipset αλλιώς τέλος έχει και το bios update (η εσχάτη των λύσεων και μόνο αν δεν γίνεται τίποτα με τις άλλες).

Δημοσ.

Τώρα κάνει κόλπα και με το στικακι. Μιά το βλέπει μετά λέει πως θα έπρεπε να το συνδέσω σε usb 2.0 (ενώ είναι usb 2.0) οπότε μάλον η θύρα φταίει. Πως λέγεται αυτή η συσκευή που μπαίνει στη θέση της δισκέτας (3,5) και έχει τις θύρες usb και ίσως υποδοχές για κάρτες micro sd κτλ;

Δημοσ.

Αυτά πρέπει να λες: link

Πάντως αν σου κάνουν νούμερα μπορείς είτε να αλλάξεις το πλακετάκι ολόκληρο απο το κουτί με τις usb είτε να δοκιμάσεις σε άλλο header απάνω στην μητρική μήπως δουλεύουν καλύτερα. Όπως και να έχει πάντως άνοιξε το κουτί να καθαρίσεις τα καλώδια πρώτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έβαλα προέκταση απο την πίσω usb και χρησιμοποιώ εκείνη. Αλλά το καλώδιο δεν εφαρμόζει καλά στον δίσκο και πάλι θέλει προσοχή όταν τον συνδέω. Τα άλλα, stickakia κτλ δεν έχουν πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...