Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Seagate expansion external drive 1TB. Αρχικά ο υπολογιστής δεν τον διάβαζε και στη συνέχεια εμφάνισε μήνυμα ότι θέλει διαμόρφωση στην οποία προχώρησε ο αδερφός μου. Την σταμάτησα πριν ολοκληρωθεί. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μου ανοίξει? Έχω ή είχα αρχεία που τα χρειάζομαι σας παρακαλώ βοηθήστε με! 

Επεξ/σία από Eliza09
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βγάζεις το δίσκο και τον αφήνεις στην άκρη. Αυτό ειναι βασικό.

Μπαίνεις στο παρακατω νήμα και διαβάζεις όσες περισσότερες σελίδες μπορείς 

Αφου εχεις συσσωρεύσει αρκετή γνώση, ρωτας εκεί διευκρινηστικές ερωτήσεις και προχωράς προσεκτικά.

http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/

Εναλλακτικά υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν ανακτηση αρχείων αλλά δεν ειναι φθηνές

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας

Δοκίμασα τα προγράμματα που αναφέρεται παραπάνω αλλά τίποτα. Ένας φίλος τεχνικός μου είπε να κάνω την διαμόρφωση γιατί δεν μπορώ να σώσω τα αρχεία μου. Δοκίμασα να την κάνω αλλά μου λέει ότι τα windows δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσουν τη διαμόρφωση. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω τώρα ή αντίο σκληρέ δίσκε? 

Δημοσ.

κατέβασε το μη δωρεάν active file recovery σύνδεσε τον δίσκο και κάνε superscan αν το δει.

Αν αρχίσει και βλέπει αρχεία άρχισε τις προσευχές.

Αν έχεις σταθερό υπολογιστή θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να ανοίξεις τον δίσκο να τον αφαιρέσεις μέσα απο τη θήκη και να τον τοποθετήσεις στον πυργό σου,ίσως να έχει πρόβλημα ο controller που μετατρέπει το sata σε usb.

Δημοσ.

Γεια σας

Δοκίμασα τα προγράμματα που αναφέρεται παραπάνω αλλά τίποτα. Ένας φίλος τεχνικός μου είπε να κάνω την διαμόρφωση γιατί δεν μπορώ να σώσω τα αρχεία μου. Δοκίμασα να την κάνω αλλά μου λέει ότι τα windows δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσουν τη διαμόρφωση. Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω τώρα ή αντίο σκληρέ δίσκε? 

Να αλλάξεις τεχνικο υπολογιστών. Αυτό που σου ειπε ήταν πατάτα γιατί τώρα αν είχες κάποιες πιθανότητες να σώσεις τα αρχεία σου, με τη διαμόρφωση (αν ήταν πλήρης) εχασες σχεδόν κάθε πιθανότητα.

Εγκατέστησε τη δοκιμαστική έκδοση του hard disk sentinel, κουμπωσε το δίσκο, τρέξε το πρόγραμμα και πες μας την υγεία health του δίσκου. Αν είναι χτυπημένος (εχει προβλήματα) είναι ακομα πιο δυσκολη η επαναφορα

Δημοσ.

Θα το εγκαταστήσω τώρα. Να ρωτήσω κάτι. Πως μπορώ να ανεβάσω μια photo για να σας δείξω πως μου εμφανίζετε ο δίσκος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...