chisao Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Γεια και χαρά σε όλους! Μήπως γνωρίζει κανείς ώστε να με κατευθύνει στο πως μπορώ να εγκαταστήσω το ownCloud 8.0 στο zyxel nsa 325 v2 (είναι media server-nas). Έχω ήδη εγκαταστήσει το ownCloud 5.0.8 και θέλω να το αναβαθμίσω. Όμως στην σελίδα του admin δεν έχει επιλογή για update. Βλέπω ότι το αρχείο που έχει για την εγκατάσταση του owncloud τελειώνει σε .zypkg. Γίνεται να απεγκαταστήσω το 5.0.8 και να εγκαταστήσω το 8 manual? Και αυτό το nas ρε παιδί μου από όσο έψαξα δεν βρήκα τι λειτουργικό τρέχει. Αν μπορεί κάποιος τα φώτα του.... Ευχαριστώ!
chisao Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Η απάντηση από την zyxel: Thank you for your support request. At the current it is only possible to use packages which we provide via the packages list. Best regards,Nick LohuisTechnical Support EngineerZyXEL Communications BV
VonLoutsos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις κοιταξει μηπως το έχει κάνει κανένας στο avclub?!
Wizdom Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/2/2015 στις 8:40 ΜΜ, chisao είπε Γεια και χαρά σε όλους! Μήπως γνωρίζει κανείς ώστε να με κατευθύνει στο πως μπορώ να εγκαταστήσω το ownCloud 8.0 στο zyxel nsa 325 v2 (είναι media server-nas). Έχω ήδη εγκαταστήσει το ownCloud 5.0.8 και θέλω να το αναβαθμίσω. Όμως στην σελίδα του admin δεν έχει επιλογή για update. Βλέπω ότι το αρχείο που έχει για την εγκατάσταση του owncloud τελειώνει σε .zypkg. Γίνεται να απεγκαταστήσω το 5.0.8 και να εγκαταστήσω το 8 manual? Και αυτό το nas ρε παιδί μου από όσο έψαξα δεν βρήκα τι λειτουργικό τρέχει. Αν μπορεί κάποιος τα φώτα του.... Ευχαριστώ! Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!
ap0n Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Ξέρω ότι είναι παλιό θέμα. Δεν βρέθηκε καμιά λύση ε; Έχω το NAS326 το οποίο έχει το ownCloud 7.0.2 αλλά αυτή η έκδοση πλέον δεν υποστηρίζεται από το android app... Το λειτουργικό που τρέχει (τουλάχιστον το 326 -- φαντάζομαι και το 325 το ίδιο θα τρέχει) είναι το BusyBox v1.19.4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα