GianniSM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα το ελεγα πιστευω στα 200 εχει καλυτερα Πιστευεις στα 320 το g3 ειναι το καλυτερο (αλλα σε αυτα λεφτα μηπως γνωριζεις τι παιζει σε μεταχειρισμενο Δεν ζω Ελλάδα οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Από την άλλη για 1 20αρικο αξίζει να κάνεις την υπέρβαση σου και να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όπως λένε και οι Κύπριοι αγοράζεις τον μπελά. Το μεταχειρισμένο είναι και λίγο λαχείο, ρίσκο που για 20Ε δεν αξίζει να πάρεις κατά την ταπεινή μου γνώμη. Πιες 3-4 καφέδες λιγότερους, φάε φασολάδα αντί πιτόγυρα και πάρε κάτι που θα κρατήσεις τουλάχιστον 2 χρόνια.
PaRaNo1d Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θα το ελεγα πιστευω στα 200 εχει καλυτερα Τα οποια ειναι?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 moto g2 οπως ειπα κ στο πρωτο μ post π μαλλον προσπερασες...
IgnaKing Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 moto g2 οπως ειπα κ στο πρωτο μ post π μαλλον προσπερασες... οντως ναι ειναι καλυτερα (π.χ lg g2)
IgnaKing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ειμαι ανάμεσα σε lg g3 32gb (μεταχειρισμενο) iphone 5s 16gb(μεταχειρισμενο ) note 3 32gb (μεταχειρισμενο )s4 καινουργιο galaxy s5 (μεταχειρισμενο )και Iphone 5 επισης μεταχειρισμενοτι προτινεται;σε κινεζιες δεν σκεφτομαι να παω ακομα
8-bitMUSIC Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Lg g3 αν θες android και iphone 5s αν θες ios.. Εγω παντός θα σου έλεγα σαν apple fanboy να πάρεις g3 γιατι έτσι <3 Sent from my iPad using Insomnia
IgnaKing Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Lg g3 αν θες android και iphone 5s αν θες ios.. Εγω παντός θα σου έλεγα σαν apple fanboy να πάρεις g3 γιατι έτσι <3 Sent from my iPad using Insomnia Χαχαχα ειχα ενα θεμα με τα αι φον την κωλο οθονη τους τωρα που την μεγαλωσαν δεν ξερω με ελκυει αλλα τι τιμη ειναι αυτη ρε γαμωτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα