Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους θέτω ένα ερώτημα λοιπόν ψάχνω για κινητό αυτήν την περίοδο και το budget μου είναι από 200ε εως 300ε, είτε μεταχειρισμένο ειτε του κουτίου. Ποιο νομίζετε κατά την γνώμη σας είναι το TOP κινητό για 200 ευρώ και ποιο για 300ευρώ γιατί βλέπω διάφορα(i phone 5, galaxy s4, note 3 Κτλπ)
Ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.

Αν βρεις s4 κάτω από 200 σε καλή κατάσταση με εγγύηση από εμπιστο άτομο αποτελεί πολύ καλή περίπτωση.

Απλά τεσταρε το τηλέφωνο, βάλε σιμ, κάνε κλήση κτλ να δεις ότι είναι πένα.

Δημοσ.

top στα 200 moto g 2nd gen!

top στα 300 G2!

φυσικα μιλαω για καινουρια,και μην παρεις μεταχειρησμενο κιν δεν ξερεις τι του εχει κανει ο αλλος!

εχω ακουσει καλα λογια για το g2 θα το ψαξω , ευχαριστω

Αν βρεις s4 κάτω από 200 σε καλή κατάσταση με εγγύηση από εμπιστο άτομο αποτελεί πολύ καλή περίπτωση.

Απλά τεσταρε το τηλέφωνο, βάλε σιμ, κάνε κλήση κτλ να δεις ότι είναι πένα.

Αξιζει λες το σ4; τι αλλο προτινεις;

iphone 5 μεταχειρισμενο ή νοτε 3 μεταχειρισμενο

Δημοσ.

Note 3 στα 200 δύσκολο να βρεις. Το θέμα είναι ότι στα 250-60 αγοράζεις καινούριο g2 που έχει παρομοιες δυνατότητα, οπότε θα ήταν προτιμότερη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Note 3 στα 200 δύσκολο να βρεις. Το θέμα είναι ότι στα 250-60 αγοράζεις καινούριο g2 που έχει παρομοιες δυνατότητα, οπότε θα ήταν προτιμότερη επιλογή.

Νομιζω οτι note 3 στα 300ευρα υπαρχουν αρκετα καλο και το g2 εχω ακουσει διαφορα καλα

θα δω τι τιμες εχουν και τα g3 μηπως ειναι μικρη η διαφορα ταβανι 300 ευρω

Δημοσ.

αμα μπορεις να κανεις την υπερβαση να πας στα 320 να παρεις το g3 πραγματικα θα αξιζει!

Εχω ακουσει οτι g3 και g2 εχουν ελαχοιστες διαφορες,ετσι ειναι;;

Δημοσ.

To g3 κολλάει κάπως παραπάνω..

Πως γινεται αυτο; δεν ειναι καπως περιεργο; το διαβασα και σε κατι αλλα σχολια :/

Δημοσ.

Το ότι ελάχιστες διαφορές έχει το G2 από το G3 είναι απλά ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Το G2 στο Antutu max 36000 G3 42000+. Θέμα λαγκ ΔΕΝ έχει πια με τις αναβαθμίσεις που πήρε. Η πραγματικότητα είναι πως το παλαιότερο μοντέλο κερδίζει ΜΟΝΟ σε μπαταρία, χωρίς όμως να είναι κακή στο νεότερο μοντέλο. Η μπαταρία του όμως βγαίνει οπότε το πλεονέκτημα αυτό πρακτικά εκμηδενίζεται.

Από κει και πέρα έχει ΣΑΦΩΣ καλύτερη οθόνη/κάμερα και SD slot. Αν κάποιος είχε το 2 θα του έλεγα να το σκεφτεί πριν πάει στο 3, αλλά αυτή την συμβουλή θα έδινα για όλες τις ναυαρχίδες. Εφόσον πάμε όμως για αγορά νέου το G3 με 1000 που σε αυτά τα χρήματα για μένα δεν έχει αντίπαλο, μόνο ίσως το Σόνυ Ζ2, που όμως για μένα δεν είναι καλύτερο. Σύγκριση εις βάθος έχω κάνει σε άλλο νήμα, ρίξτε μια ματιά.

Δημοσ.

Μεχρι 200 το s3 Neo δεν θα ηταν ιδανικο? 

Όχι λόγω touchwiz. Είναι λίγο πιο καλό από το απλό, παραμένει όμως με αρκετό λαγκ. Αν βάλεις κάστομ ρομ παλεύεται λίγο, αλλά μετά δεν θα δουλεύει σωστά η κάμερα που είναι το καλύτερο σημείο του συγκεκριμένου τηλ, για να μην αναφέρω και το ΚΝΟΧ

Δημοσ.

Μεχρι 200 το s3 Neo δεν θα ηταν ιδανικο? 

Δεν θα το ελεγα πιστευω στα 200 εχει καλυτερα 

Το ότι ελάχιστες διαφορές έχει το G2 από το G3 είναι απλά ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Το G2 στο Antutu max 36000 G3 42000+. Θέμα λαγκ ΔΕΝ έχει πια με τις αναβαθμίσεις που πήρε. Η πραγματικότητα είναι πως το παλαιότερο μοντέλο κερδίζει ΜΟΝΟ σε μπαταρία, χωρίς όμως να είναι κακή στο νεότερο μοντέλο. Η μπαταρία του όμως βγαίνει οπότε το πλεονέκτημα αυτό πρακτικά εκμηδενίζεται.

Από κει και πέρα έχει ΣΑΦΩΣ καλύτερη οθόνη/κάμερα και SD slot. Αν κάποιος είχε το 2 θα του έλεγα να το σκεφτεί πριν πάει στο 3, αλλά αυτή την συμβουλή θα έδινα για όλες τις ναυαρχίδες. Εφόσον πάμε όμως για αγορά νέου το G3 με 1000 που σε αυτά τα χρήματα για μένα δεν έχει αντίπαλο, μόνο ίσως το Σόνυ Ζ2, που όμως για μένα δεν είναι καλύτερο. Σύγκριση εις βάθος έχω κάνει σε άλλο νήμα, ρίξτε μια ματιά.

Πιστευεις στα 320 το g3 ειναι το καλυτερο (αλλα σε αυτα λεφτα μηπως γνωριζεις τι παιζει σε μεταχειρισμενο;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...